- Hotel Goes

Vier het
op ons terras

Oesterman, Fruit de mer, lekkere wijnen..

Uw wensen
gaan in vervulling

Feesten & Partijen

Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden. Zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest.

Borrel, Receptie of Feestavond
Onze gezellige hotelbar met aangrenzend de brasserie of een sfeervol ingerichte feestzaal is de basis voor een geslaagde borrel, receptie of feestavond.
U kunt ontvangen worden met een lekker kopje koffie met gebak, een sprankelende welkomstcocktail met amuse of een drankje naar keuze met een breed scala aan luxe koude en warme hapjes.
Wij bieden complete arrangementen aan, maar wij zijn ook benieuwd naar uw wensen en bespreken deze graag in een persoonlijk gesprek, zodat wij u een op maat gemaakt arrangement kunnen aanbieden.

Uitgeserveerde lunch of diner
Alleen een hoofdgerecht of meerdere gangen, alles is mogelijk.
Samengesteld naar uw wensen en budget, rekening houdend met de seizoenen en producten uit de streek, maken wij samen met u een passend menu op maat.
Wij bieden bij de diners een drankenarrangement aan, maar kunnen ook een op het menu afgestemd wijnarrangement voor u samenstellen. Voor de liefhebber kunnen we eventueel een leuk bierarrangement maken.

Buffet
Na het aperitief, wordt er een soepje uitgeserveerd en vervolgens komt er een groot assortiment aan koude voorgerechten met diverse broodsoorten en tapenades, gevolgd door warme gerechten naar uw keuze en begeleid door warme groentes en aardappelgarnituren.
Het dessert kan uitgeserveerd worden, maar u kunt ook kiezen voor een uitgebreid dessertbuffet.
Ter afsluiting serveren wij nog een heerlijk kopje koffie of thee.
Wij maken graag een afspraak om samen met u een buffet samen te stellen naar uw wensen. 

Walking dinner 
U wordt ontvangen met een amuse van de chef en vervolgens zullen negen culinaire gerechtjes een compleet diner vormen. U kunt kiezen voor het door ons samengestelde walking dinner menu, maar het is ook mogelijk om een uniek menu op basis van uw voorkeuren samen te stellen.
Wij gaan graag met u in gesprek, zodat al uw wensen besproken kunnen worden.

Brunch & High Tea
Iedere zondag organiseren wij een gezellige brunch, maar vanaf 30 personen is het ook mogelijk om een brunch te reserveren voor een besloten gezelschap op een andere dag van de week.
Tevens kunt u op vrijdag, zaterdag en zondag bij ons terecht voor een high tea! Vanaf 20 personen wordt de high tea klaargezet in buffetvorm.

Muziek 
Natuurlijk mag een DJ of Band niet ontbreken. Om het dansen gemakkelijk te maken ligt er standaard een dansvloer in onze Zeelandzaal. Tevens beschikken wij over een losse dansvloer die in iedere gewenste zaal neergelegd kan worden.

Unieke locatie
Van der Valk Hotel Goes biedt u in samenwerking met Stoomtrein Goes – Borsele een unieke locatie aan voor uw feestelijke gelegenheid, een nostalgische reis door Nationaal Landschap “De Zak van Zuid-Beveland”. Bekijk hier de mogelijkheden.

Brochure
Download hier onze brochure 'Feest 2018'.

Wij maken gebruik van cookies.