Direct naar de contentDirect naar de footer
Voor grote en kleine congressen
Voor grote en kleine congressen
Vergaderen in hartje Zeeland
Lounge bovenzalen
Meetingpoint

(dag)deel vergaderen

Succesvolle meeting
Van der Valk Hotel Goes beschikt over 7 sfeervol ingerichte multifunctionele zalen. Door de ongekende mogelijkheden in- en rond het hotel kan er aan bijna ieder verzoek worden voldaan! Wij bieden u alle gemakken en comfort om uw vergadering, congres of meeting tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags evenement.

Vergaderarrangementen
Een extra service op het gebied van vergaderingen en congressen zijn onze aantrekkelijke vergaderarrangementen om snel en efficiënt te kunnen organiseren.

Culinair
Voorafgaand, tijdens of na uw bijeenkomst verrassen wij u graag op culinair gebied met een uitgebreid ontbijt, lunchbuffet, lunchmenu, warm/koud (vergader)buffet, uitgeserveerd diner of walking dinner.

Borrel en receptie
Na afloop van uw succesvolle bijeenkomst kunt u onder het genot van een business borrel met diverse dranken en smakelijke amuses ontspannen napraten in onze sfeervolle hotelbar, lounge of op het terras.
Iets te vieren? Toasten op een behaald succes, uw medewerkers te bedanken, een succesvol jaar afsluiten of juist inluiden; dit organiseren wij graag voor u in de vorm van een bruisende receptie.

Dit kan niet alleen in ons hotel. Wij gaan met u mee op reis...
Van der Valk Hotel Goes biedt u in samenwerking met Stoomtrein Goes – Borsele een unieke locatie aan voor uw zakelijke event, een nostalgische reis door Nationaal Landschap “De Zak van Zuid-Beveland”. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meetingpoint
Geen aparte ruimte nodig, maar toch een kort overleg?
Voor zowel een formele als informele afspraak kunt u terecht in onze veelzijdige brasserie of bar met aangrenzend terras. De grote ramen zorgen voor veel daglicht en samen met het gezellige interieur ontstaat er een ontspannen sfeer.

Contact
Wij maken graag een voorstel aan de hand van uw wensen. Neemt u contact met ons op via +31 (0)113 315800 of sales@goes.valk.nl