Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij maken uw dag onvergetelijk
Wij maken uw dag onvergetelijk
Romantisch overnachten|in de Bruidssuite

Bruiloften

LIEFDE IS..
.. elkaar het jawoord geven! Laat uw wensen in vervulling gaan, alles is mogelijk! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij de juiste invulling van uw mooiste dag en alles wat hierbij komt kijken. Voor zowel een groot feest of juist een intieme viering van uw huwelijksdag is onze locatie uitermate geschikt.


Trouwen op locatie

Het begint met de keuze van de trouwlocatie. Alles op één locatie, geen vervoer- en parkeerproblemen? Misschien is trouwen op locatie dan iets voor jullie. Trouwen op onze locatie moet per huwelijk worden aangevraagd bij de gemeente. In het verleden zijn aanvragen voor onze locatie steeds toegekend.

Ontvangst
In onze bar, brasserie en op het terras hebben wij al vele gezelschappen mogen ontvangen. Wij werken samen met de beste bakkers en bruidstaartspecialisten zodat jullie taart geheel naar wens wordt gemaakt.

Diner & Buffet
Het diner kan uitgeserveerd worden in een van onze sfeervolle zalen of de gezellige brasserie met grote ramen en veel daglicht. Of geven jullie de voorkeur aan een buffet of walking dinner? Samengesteld naar jullie wensen en budget, maakt onze chef-kok een passend menu of buffet op maat.
Wij bieden hierbij een drankenarrangement aan, maar kunnen ook een op het menu afgestemd wijnarrangement voor jullie samenstellen. Voor de liefhebber kunnen we eventueel een bierarrangement maken.
Kom gezellig een keer langs om onze locatie te bekijken en onder het genot van een drankje uw wensen met ons door te nemen!

Receptie & Feestavond
Jullie kunnen bijvoorbeeld ontvangen worden met een lekker kopje koffie met bruidstaart, een sprankelende welkomst-cocktail met amuse of een drankje naar keuze met een breed scala aan luxe koude en warme hapjes.
Wij bieden complete arrangementen aan, maar bespreken ook graag jullie wensen in een persoonlijk gesprek om een op maat gemaakt arrangement aan te kunnen bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie bruidstaart of een champagnefontein?

Muziek?
Natuurlijk mag een DJ of Band niet ontbreken. Om het dansen gemakkelijk te maken ligt er standaard een dansvloer in onze Zeelandzaal. Tevens beschikken wij over een losse dansvloer die in iedere gewenste zaal neergelegd kan worden.

Bruidssuite!
Na afloop van jullie huwelijksfeest lekker bijkomen in bruidssuite?
Natuurlijk ontbreekt een kingsize bed en een tweepersoonsbubbelbad niet!
Bekijk hier meer informatie over de bruidssuite.

Offerte op maat
Iedere bruiloft is uniek, daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek, zodat wij een geheel vrijblijvende offerte voor u op maat kunnen samenstellen.
Uiteraard is er ook gelegenheid om een kijkje te nemen in onze feestzalen. Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen om, onder het genot van een drankje en proeverij van feestelijke hapjes de perfecte invulling van deze bijzondere dag te bespreken.

Contact
Wij maken graag een voorstel aan de hand van uw wensen. Neemt u contact met ons op via +31 (0)113 315800 of sales@goes.valk.nl