- Hotel Goes
Voor een yogales hoeft u het hotel niet uit! Iedere maandag, woensdag, donderdag, zaterdag & zondag worden er verschillende lessen (ook voor beginners) verzorgd in één van onze zalen.

Gun jezelf Yoga

Verhoog je energie, voel je vitaler, wordt flexibel en sterker, en vindt je rust: in balans met Yoga. 

Yoga is voor iedereen en alle niveaus. Je hoeft niet flexibel te zijn om mee te doen.

Volg de harmonieuze bewegingen in combinatie met een vloeiende ademhaling. Leer mindful omgaan met jezelf. Dit heeft een positief effect op onze lichamelijke conditie en onze stemming.

Maandag 19.30 - 20.45 uur   |   Ashtanga by Heleen
Een krachtige vinyasa yoga dynamiek, die uit één serie bestaat met houdingen, op het ritme van de ujjayi ademhaling.

Woensdag 09.15 - 10.30 uur   |   Ashtanga primary serie by Judith
Een krachtige vinyasa yoga dynamiek, die uit één serie bestaat met houdingen, op het ritme van de ujjayi ademhaling.

Woensdag 19.30 - 20.45 uur   |   Absolute Yoga Serie by Natasja
Een vaste reeks met houdingen, die gegeven wordt in Hot yoga studio’s over de hele wereld.

Donderdag 19.30 - 20.45 uur   |   Ashtanga primary serie by Judith
Een krachtige vinyasa yoga dynamiek, die uit één serie bestaat met houdingen, op het ritme van de ujjayi ademhaling.

Zaterdag 10.00 - 11.15 uur   |   Yin Yoga by Natasja of Angelique 
De yinles op zaterdag wordt afgewisseld tussen Natasja en Angelique.
Deze vorm van yoga is een balans voor zowel de actievere sporter, evenals diegene die op zoek is naar flexibiliteit en rust.

Zondag 10.00 - 11.15 uur   |   Wisselende les by Judith, Natasja of Heleen  | (zie rooster hieronder)
Judith geeft een krachtige ashtanga/vinyasa yogaflow les
Heleen geeft een rustige morning yoga les
Natasja geeft een yin/yang les 

 

JUNI (zondag)

JULI (zondag)

AUGUSTUS (zondag)

3 juni Natasja

1 juli Judith 

5 augustus Judith

10 juni Heleen

8 juli Natasja

12 augustus Heleen

17 juni Judith

15 juli Heleen

19 augustus Natasja

24 juni Natasja

22 juli vakantie (geen les)

26 augustus Judith

 

29 juli vakantie (geen les)

 

Neem zelf een handdoek (eventueel uit de hotelkamer als u in het hotel verblijft) en flesje water mee. Matten, blokken, kussentjes en straps zijn aanwezig. De lessen doen we op blote voeten. Trek comfortabele kleding aan.

Reserveren is niet nodig, u kunt zich voorafgaand aan de les melden bij de receptie van het hotel. 

Tarief: 
€ 10 per (proef)les. Na afloop van de les contant te betalen bij de docent, het is eventueel mogelijk vooraf geld op te nemen aan de receptie van het hotel.

Over Natasja

NATASJA WARRENS
Yogaspecialist & Coach www.bouncebalance.nl
Mail Natasja: yoga@bouncebalance.com of bel 06-11143251

Vanaf jongs af aan beoefende ik de ene sport na de andere sport, alleen geen sport bleef mij boeien. Naast sporten, studeerde ik aan de universiteit en tegelijktijdig druk met mijn zakelijke carrière als manager van een snelgroeiend bedrijf. Rond mijn dertigste kwam ik in aanraking met yoga en was gelijk betoverd. Iets pakte mij en ik wilde steeds meer ontdekken en weten over yoga en de positieve effecten op geestelijk en lichamelijk gebied.

Voorheen had ik last van rug. Mijn lichaam zat helemaal ‘vast’. Een buikademhaling was een raadsel voor mij. Contact maken met mijn lichaam was een eye opener. Ik was een pure doener geworden, zonder mezelf nog te kunnen voelen, die mezelf voorbijliep. Met behulp van yoga kreeg ik steeds meer feeling met mijn lichaam en mijn gevoel. Mijn lichaam werd sterker, mijn houding verbeterde, en mijn weerbaarheid zowel fysiek als mentaal werd vergroot. In stilte vond ik de rust en harmonie in mezelf.

Mijn eerste ontmoeting met yoga was in de Malediven; vinyasa yoga flow. Terug in Zeeland begon ik met ashtanga yoga, ook wel bekend als power yoga. Daarnaast ging ik teacher trainingen volgen bij ashtanga guru’s/teachers. Vervolgens heb ik de ashtanga teacher training volbracht en ben les gaan geven. Verknocht aan de yoga ging de zoektocht verder naar allerlei vormen van yoga en ook de verdieping en filosofie achter de yoga. Van hatha tot hot yoga, van yang tot yin yoga. Wat me aanspreekt, daar duik ik in en pak ik aan. Een prachtige wereld met mooie mensen die bezig zijn met hun bewustzijn, ieder op zichzelf een wereldverbeteraar. Ontwikkel en wees vooral nieuwsgierig naar jezelf!

Over Judith

JUDITH NIEUWENHUIJSE
facebook/yogabyjudith

Bewegen heeft altijd een belangrijke rol gespeeld voor Judith. In haar jeugd volgde ze klassiek en jazzballet lessen. Later was ze veel te vinden in de sportschool en nog later werd ze een actief beoefenaar van Pilates. Een aantal jaren geleden kwam ze in aanraking met Ashtanga yoga, een krachtige, dynamische vorm van yoga. Vanaf de allereerste kennismaking was ze verliefd. Al snel stond ze meerdere keren per week op haar mat. Yoga heeft haar gegrepen en is niet meer weg te denken uit haar leven. In de zomer van 2015 volgde ze een weekend workshop bij Manju Pattabhi Jois, de zoon van Sri K. Pattabhi Jois, de van de grondlegger van de Ashtanga yoga. Dit was een unieke en bijzonder leerzame ervaring en haar wens om zich verder te verdiepen en te ontwikkelen in yoga groeide.

Judith heeft in april 2017 haar diploma gehaald aan de Ashtanga Yoga Academy (AYA) van Annemieke van der Zouwen (Yoga Alliance RYT-200). Tijdens deze opleiding ontdekte Judith dat niet alleen het zelf beoefenen van yoga, maar ook het lesgeven en anderen de positieve effecten van yoga te laten ervaren, haar veel voldoening geeft.

Judith volgt lessen bij verschillende yogadocenten om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen en wil zich door middel van cursussen en workshops verder ontwikkelen als yogadocent. In juli van dit jaar zal ze een week lang de Teacher Training Therapeutic Ashtanga yoga van Manju Jois volgen.

Over Angelique

ANGELIQUE YKEL
Facebookpagina Angelique Ykel Yoga & Coaching

Toen ik jaren geleden begon met Ashtanga yoga sprak vooral het fysieke aspect me erg aan. Gaandeweg merkte ik hoe yoga doorwerkte in mijn leven buiten de yogamat: meer rust, overzicht en focus op wat echt belangrijk voor me is. De kennismaking met Yin yoga zorgde voor nog meer verdieping en balans.Yin yoga vormt een mooie aanvulling op dynamische yogavormen zoals Ashtanga yoga omdat het de nadruk niet legt op het versterken van spieren, maar juist op het ontspannen ervan waardoor de dieper gelegen weefsels in het lichaam zoals bindweefsel, botten en gewrichten kunnen worden aangesproken.

Yoga helpt mij om rust te vinden en ruimte in de hectiek van het dagelijks leven.
Omdat ik deze ervaring graag wilde delen met anderen ben ik de Yin yoga teacher training bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam gaan volgen.
Inmiddels geef ik als gecertificeerd yogadocent met veel plezier Yin yogales, in Goes als vervanger van Natasja en daarnaast in Middelburg en Koudekerke.

Over Heleen

HELEEN WEELAND
Mail Heleen: together.int@zeelandnet.nl

Na Heleen’s eerste yogales in Thailand wist ze niet of ze yoga eigenlijk wel zo leuk vond. Het bleek achteraf een behoorlijk pittige Ashtanga yogales te zijn geweest waarvoor ze zich had opgegeven. Wel werd ze gelijk erg nieuwsgierig omdat ze voelde dat heel haar lijf baat had bij deze houdingen.

Na de derde les wist ze het zeker; Ashtanga Yoga was echt iets voor haar.

Teruggekomen uit Thailand heeft ze aan de Ashtanga Yoga Academy (AYA) haar docentenopleiding gedaan. En gelijk de week na het behalen van haar diploma is ze aan de slag gegaan met het geven van lessen. Ze volgt regelmatig workshops en teacher trainingen (o.a. van Manju Pattabhi Jois, David Swenson, Michael Gannon en Robert Boustany).

Inmiddels is Heleen ook via het BIVAG gecertificeerd als Yin Yoga docente en vindt ze het heerlijk om Ashtanga lessen af te wisselen met Yin Yoga lessen.

Wij maken gebruik van cookies.