- Hotel Goes
Voor een yogales hoeft u het hotel niet uit! Iedere maandag, woensdag & zaterdag worden er verschillende lessen (ook voor beginners) verzorgd in één van onze zalen.

Gun jezelf Yoga

Verhoog je energie, voel je vitaler, wordt flexibel en sterker, en vindt je rust: in balans met Yoga. 

Yoga is voor iedereen en alle niveaus. Je hoeft niet flexibel te zijn om mee te doen.

Volg de harmonieuze bewegingen in combinatie met een vloeiende ademhaling. Leer mindful omgaan met jezelf. Dit heeft een positief effect op onze lichamelijke conditie en onze stemming.

Schema 2017:

DAG SOORT LES AANVANG  EINDE
Maandag Yin-Yang by Natasja 
(In juli en augustus vervalt deze les)
Iets meer yang dan yin houdingen. Fysiek in balans brengen. De spieren die je niet gebruikt versterken en de spieren die je wel gebruikt verlengen.
19.30uur 20.45uur
Woensdag Ashtanga Basic by Judith
(Op 12 en 19 juli geen les)
Ashtanga yoga is een dynamische, uitdagende, krachtige vorm van yoga. 
De Ashtanga yoga Basic les is geschikt voor iedereen die zich graag fysiek inspant en is ideaal voor diegenen die nog geen ervaring hebben met Ashtanga yoga. 
09.15uur 10.30uur
Woensdag Absolute (''Hot''/Bicram) Yoga Serie by Natasja 
Een vaste reeks met houdingen, die gegeven wordt in Hot yoga studio’s over de hele wereld.
19.30uur 20.45uur
Zaterdag Yin Yoga by Natasja 
Deze vorm van yoga is een balans voor zowel de actievere sporter, evenals diegene die op zoek is naar flexibiliteit en rust.

10.00uur 11.15uur

Neem zelf een handdoek (eventueel uit de hotelkamer als u in het hotel verblijft) en flesje water mee. Matten, blokken, kussentjes en straps zijn aanwezig. De lessen doen we op blote voeten. Trek comfortabele kleding aan.

Reserveren is niet nodig, u kunt zich voorafgaand aan de les melden bij de receptie van het hotel. 

Tarief: 
€ 10 per (proef)les. Na afloop van de les contant te betalen bij de docent, het is eventueel mogelijk vooraf geld op te nemen aan de receptie van het hotel.

Over Natasja

NATASJA WARRENS
Yogaspecialist & Coach
www.bouncebalance.nl

Yoga is een weldaad voor iedereen. Wat de reden ook is om aan yoga te beginnen, het zal je op een heleboel vlakken, waar nodig, verrijken en laten groeien/bloeien. Ieder in zijn eigen tempo.
Momenteel wordt er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar yoga. Binnen 10 jaar is er een explosieve groei van mensen die yoga zijn gaan beoefenen. Dat maakt wetenschappers nieuwsgierig, en terecht! Het is iets wat je zelf kunt ondervinden. Ikzelf heb een wetenschappelijke achtergrond, en wil graag alles bevatten. Nog steeds...:) Yoga heeft mij gepakt en ik blijf mezelf erin verdiepen en ontwikkelen. Leren en studeren op de gebieden van yoga die mij aanspreken. Ik heb een Absolute Hot Yoga teacher training in Amsterdam gevolgd. Yin - Yang yoga bij Sarah Powers Insight Yoga. Met volledige overtuiging en passie zie ik het heelende effect van yoga bij al mijn yogi’s.

Over Judith

JUDITH NIEUWENHUIJSE
facebook/yogabyjudith

Bewegen heeft altijd een belangrijke rol gespeeld voor Judith. In haar jeugd volgde ze klassiek en jazzballet lessen. Later was ze veel te vinden in de sportschool en nog later werd ze een actief beoefenaar van Pilates. Een aantal jaren geleden kwam ze in aanraking met Ashtanga yoga, een krachtige, dynamische vorm van yoga. Vanaf de allereerste kennismaking was ze verliefd. Al snel stond ze meerdere keren per week op haar mat. Yoga heeft haar gegrepen en is niet meer weg te denken uit haar leven. In de zomer van 2015 volgde ze een weekend workshop bij Manju Pattabhi Jois, de zoon van Sri K. Pattabhi Jois, de van de grondlegger van de Ashtanga yoga. Dit was een unieke en bijzonder leerzame ervaring en haar wens om zich verder te verdiepen en te ontwikkelen in yoga groeide.

Judith heeft in april 2017 haar diploma gehaald aan de Ashtanga Yoga Academy (AYA) van Annemieke van der Zouwen (Yoga Alliance RYT-200). Tijdens deze opleiding ontdekte Judith dat niet alleen het zelf beoefenen van yoga, maar ook het lesgeven en anderen de positieve effecten van yoga te laten ervaren, haar veel voldoening geeft.

Judith volgt lessen bij verschillende yogadocenten om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen en wil zich door middel van cursussen en workshops verder ontwikkelen als yogadocent. In juli van dit jaar zal ze een week lang de Teacher Training Therapeutic Ashtanga yoga van Manju Jois volgen.

Wij maken gebruik van cookies.