- Hotel Goes
Iedere* maandag, woensdag en zaterdag worden er door Natasja Warrens verschillende yogalessen verzorgd in één van onze zalen en als het weer het toe laat lekker buiten in de grote achtertuin van het hotel.

Gun jezelf Yoga

Verhoog je energie, voel je vitaler, wordt flexibel en sterker, en vindt je rust: in balans met Yoga. 

Yoga is voor iedereen en alle niveaus. Je hoeft niet flexibel te zijn om mee te doen.

Volg de harmonieuze bewegingen in combinatie met een vloeiende ademhaling. Leer mindful omgaan met jezelf. Dit heeft een positief effect op onze lichamelijke conditie en onze stemming.

Schema 2017:

DAG SOORT LES AANVANG  EINDE
Maandag Yin-Yang
Iets meer yang dan yin houdingen. Fysiek in balans brengen. De spieren die je niet gebruikt versterken en de spieren die je wel gebruikt verlengen.
19.00uur 20.15uur
Woensdag Absolute (Hot/Bicram) Yoga Serie
Een vaste reeks met houdingen, die gegeven wordt in Hot yoga studio’s over de hele wereld.
19.00uur 20.15uur
Zaterdag Yin Yoga
Deze vorm van yoga is een balans voor zowel de actievere sporter, evenals diegene die op zoek is naar flexibiliteit en rust.

10.00uur 11.15uur

Neem zelf een handdoek (eventueel uit de hotelkamer als u in het hotel verblijft) en flesje water mee. Matten, blokken, kussentjes en straps zijn aanwezig. De lessen doen we op blote voeten. Trek comfortabele kleding aan.

Reserveren is niet nodig, u kunt zich voorafgaand aan de les melden bij de receptie van het hotel. 

Tarief:
€ 10 per (proef)les. Na afloop van de les contant te betalen bij Natasja, het is eventueel mogelijk vooraf geld op te nemen aan de receptie van het hotel.

Eznith 

Wij maken gebruik van cookies.