Direct naar de contentDirect naar de footer

Welkom in Van der Valk Hotel Goes

Bedankt dat u heeft gekozen voor Van der Valk Hotel Goes

Via deze online room directory verkrijgt u meer informatie over ons hotel en de directe omgeving. Voor vragen en informatie kunt u te allen tijde terecht bij onze hotelreceptie. Onze receptie is 24 uur per dag telefonisch te bereiken, via nummer 9 op uw telefoontoestel op de kamer.

Mocht u - ondanks onze inzet om uw verblijf uitmuntend te laten verlopen - aanlopen tegen een probleem kunt u dat het best direct melden zodat wij samen met u kunnen kijken naar een oplossing.

Namens ons gehele team wensen wij u een heel fijn verblijf in ons hotel.

Uitchecken

Uitchecken

U dient uit te checken voor 11:00 uur, voor de suites geldt een uitcheck-tijd van 13:00 uur (geef dit wel vooraf aan bij uw reservering). Na dit tijdstip zullen wij de kamer controleren.

Op basis van beschikbaarheid is later uitchecken mogelijk tegen een meerprijs met een maximum tot 15:00 uur op de dag van vertrek. Voor vragen hierover kunt u terecht bij ons receptie-team.

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks serveren wij het ontbijtbuffet in ons restaurant.

Maandag t/m vrijdag
06:30 uur tot 10:30 uur

Zaterdag en zondag
07:00 uur - 10:30 uur

Het is mogelijk om het ontbijt in uw kamer of suite te laten bezorgen tijdens openingstijden van het ontbijtbuffet (met uitzondering van de feestdagen). U betaalt dan een toeslag van €12,50 voor de roomservice.

 • Restaurant

  Restaurant

  Voor een heerlijke lunch- of diner kunt u zeven dagen per week terecht in ons à la carte restaurant.

  zondag t/m vrijdag
  11:00 uur - 21:00 uur

 • Brasserie

  Brasserie

  Even ontspannen met uw familie, vrienden of collega's? Dat kan in de brasserie van ons hotel.

  Geniet bijvoorbeeld van een lunch met een drankje of een cocktail met borrelplank terwijl u met uw gezelschap de dag bespreekt.

 • Hotelbar

  Hotelbar

  Geniet in een sfeervolle ambiance van een aperitief of na afloop van uw diner van een lekker kopje koffie, thee of digestief.

  De hotelbar is geopend op basis van beschikbaarheid.

Minibarpakket

Minibarpakket

U kunt een minibarpakket bestellen bij de receptie voor €15,00.

 • 2x Heineken bier
 • 2x Spa blauw
 • 2x Fuze Ice tea
 • 1x Coca Cola & Coca Cola light
 • 1x Huiswijn wit & huiswijn rood
 • 3x Snacks
Roomservice

Roomservice

Neem contact op met de receptie of scan de QR-code op uw kamer. Wij rekenen een service fee van €12,50 per keer dat wij een bestelling bezorgen op uw kamer.

Ontbijt
07:30 - 11:00 uur

Diner
17:00 - 21:00 uur

Lunch
12:00 - 17:00 uur

Drankjes
07:00 - 23:00 uur

Overige informatie

 • FIETSENSTALLING
  Wij stellen onze Zeelandzaal ter beschikking van het stallen van fietsen en E-bikes.
  Wij verzoeken u de accu van de E-Bike op te laden in de hotelkamer.
  Hotel Goes stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of beschadigingen aan uw eigendom.
 • FIETSVERHUUR
  Wij verhuren E-bikes. Voor informatie en tarieven kunt u terecht bij de receptie, hier vindt u tevens kaarten met fietsknooppunten. De verhuur van fietsen is op basis van beschikbaarheid. Meer informatie vindt u hier.
 • HOUSEKEEPING
  Alle hotelkamers worden dagelijks schoongemaakt. Indien u een 'niet storen' bordje aan de deur hangt wordt de schoonmaak die dag overgeslagen. Mocht u later op de dag alsnog schoonmaak wensen, neem dan contact op met onze receptie.
 • HUISREGELS
  Voor u en onze veiligheid hanteren wij een huisreglement. Wanneer u in Hotel Goes verblijft, gaat u akkoord met onze huisregels. U kunt deze hier bekijken.
 • KLIMAATBEHEERSING
  De handleiding van de klimaatbeheersing in onze hotelkamers vindt u hier:
  Handleiding klimaatbeheersing luxe kamers (301 - 314)
  Handleiding klimaatbeheersing comfort kamers (315 - 335)
 • KLUIS
  Op iedere kamer en suite bevindt zich een kluis waarin u uw waardevolle spullen kunt bewaren. U sluit de kluis door een persoonlijke 4-cijferige code in te toetsen en op '#' te drukken. Wanneer de kluis gesloten is, toetst u dezelfde code in om deze te openen. Gelieve bij vertrek de kluisdeur open te laten staan. De directie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van kostbaarheden.
 • KUSSENS
  In de kast vindt u een extra hoofdkussen. Deze is minder dik dan de kussens die op het bed liggen.
 • LAZY SUNDAY
  Wenst u op zondag tot 17:00 uur op uw kamer te verblijven? Met een Valk Exclusief account is dit mogelijk. Vraag de receptie bij aankomst naar de mogelijkheden.
 • STOMERIJ & WASSERIJ
  Het is mogelijk uw kleding te laten reinigen. In de kledingkast op uw kamer vindt u hiervoor een formulier en een waszak. Indien u de wasgoed voor 10:00 uur bij de receptie inlevert, heeft u deze dezelfde dag nog retour. De kosten voor het wassen/stomen van kleding is minimaal €10,00. In het weekend en op feestdagen bieden wij geen was service.
 • STRIJKIJZER
  Een strijkijzer kunt u bij de receptie lenen.
 • WATERKOKER
  U kunt thee zetten via het koffiezetapparaat, dit water loopt via een aparte leiding. Indien u liever een waterkoker wenst kunt u deze lenen bij de receptie.
 • WIFI
  In het gehele gebouw is gratis draadloos internet aanwezig. De netwerknaam is ‘KPN’. U heeft hiervoor geen wachtwoord nodig. Wanneer u verbinding maakt met het KPN netwerk verschijnt er een pop-up waarin u de voorwaarden dient te accepteren. Nadat u de voorwaarden heeft geaccepteerd kunt u onbeperkt gebruik maken van ons gratis draadloze netwerk. Mochten er problemen zijn met het netwerk dan kunt u contact opnemen met KPN: 0800-0414