- Hotel Goes

De Mosselman

Mosselvangst

Mosselen zijn lekker én gezond; ze bevatten veel eiwitten en weinig vet. Daarnaast zijn deze heerlijke schelpdieren rijk aan mineralen, kalk, fosfor en vitaminen.

Het zwarte goud uit de Oosterschelde

Ze zijn er weer.. mosselen van Zeeuwse bodem! Kom lekker onbeperkt genieten in ons restaurant of op ons gezellige achterterras van het 'Zwarte Goud' uit de Oosterschelde.

Onze mosselen worden bereid op traditionele wijze: Gekookt met mosselgroenten, mosselkruiden en peper en zout. Natuurlijk serveren wij hier diverse sausjes en frites of stokbrood bij.

Prijs: Onbeperkt Zeeuwse mosselen voor € 19,50 per persoon.

Zeeland's Roem

Wij serveren mosselen van Zeeland's Roem.

De verse mosselen van Zeeland’s Roem onderscheiden zich door hun afkomst. De mosselen die het Zeeland’s Roem label dragen zijn namelijk allen afkomstig uit de zuivere en voedselrijke wateren van de Oosterschelde en de Waddenzee. Roem van Yerseke B.V. staat er garant voor dat de mosselen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

De mosselen worden opgevist uit één van de percelen van Roem van Yerseke en daarna eerst intensief gewassen en in speciaal voor dit doel ontworpen verwatercontainers opgeslagen. Hierin worden de mosselen verwaterd. Het verwateren is een natuurlijk proces waarin de mossel zich, onder stromend zeewater, ontdoet van de laatste, mogelijk nog aanwezige zandresten.

Bron: Zeeland's Roem.

Wij maken gebruik van cookies.