Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Dinerkaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Salades

Salades

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen
  • Mediterraanse salade

    12,50

    Salade met buffel mozzarella, tomaat, avocado, ei, uitgebakken spek, basilicum en limoen

  • Caesar crispy chicken

    12,00

    Caesar dressing, parmezaanse kaas, knoflook croutons, cherry tomaat, ei en crispy chicken

  • Oosterschelde Salade

    13,50

    Gemengde salade met gerookte zalm, rivierkreeft, garnaaltjes, tomaat, rode ui, kappertjes en citrusvinaigrette

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Zeeuwse Vissoep

    9,75

    Huisgemaakte vissoep !

  • Tomatensoep

    6,75

    Met gehaktballetjes, lavas, basilicum en geroosterde paprika

  • Tom Ka Kai soep

    9,25

    met kip, oesterzwam, koriander en paksoi

  • Maandsoep

    8,00

    Maandelijks wisselende soep

*Onze Zeeuwse vissoep word bereid met gezuiverd Oosterschelde water. Dit levert zonder verlies van smaak een zoutreductie op van 30%. In Oosterscheldewater zitten veel mineralen, waardoor de soep een vollere smaak krijgt.

Salades en soepen worden geserveerd met zuurdesembrood ‘van Menno’ en roomboter

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Angus carpaccio

    14,00

    Carpaccio van Angus met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes en parmezaan

  • Duo van gerookte zalm

    14,75

    Gerookte zalm met Hollandse garnalen, limoen mayonaise, zoetzure rode ui en krokante aardappel

  • Steak tartaar

    13,75

    met taco’s, jalapeno mayonaise, jalapeños in zoet-zuur, limoen, komkommer, avocado, koriander en sjalotjes

  • Duo van biet

    11,75

    met walnoten, geitenkaas, kappertjes, atsina en een vinaigrette van appelcider azijn met honing

  • Hollandse Garnalencocktail

    16,50

    Hollandse garnalen met romige cocktailsaus

  • Proeverijtje Goes

    17,50

    Carpaccio met geschaafde kaas, Hollandse garnalen met cocktailsaus, steak tartaar en gamba pil pil

  • Broodplank

    5,75

    Vers gebakken rustiek brood met tapenade, alioli, boter en kruidenboter

Voorgerechten worden geserveerd met zuurdesembrood ‘van Menno’ en roomboter (tenzij anders aangegeven)

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Knoflookbrood

    5,50

    Vers uit de oven; heerlijk knoflookbrood gegratineerd met kaas en pesto

  • Gebakken Mosselen

    10,50

    In kruidenboter gebakken mosselen met ui, prei en knoflookbrood

  • Gamba's pil pil

    12,50

    Gamba’s zonder harnas uit de oven met knoflook, Spaanse peper en olijfolie

Voorgerechten worden geserveerd met zuurdesembrood ‘van Menno’ en roomboter (tenzij anders aangegeven)

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Tong

    34,50

    Gebakken zeetong (300g) met dragon mayonaise, zeegroenten en Hollandse garnaaltjes

  • Fish & chips

    21,50

    Fish and chips van kabeljauw met remouladesaus en citroen

    14,75
  • Zalm en zeebaars

    24,00

    Zalm en zeebaars met paddenstoeltjes, miso lak en soja vinaigrette

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Boerenschnitzel

    19,75

    Gefrituurde schnitzel met gebakken ui, spek, champignons en stroganoffsaus

  • Hertenbiefstuk

    24,50

    Hertenbiefstuk met pastinaak, witte chocolade, cranberries, five spices en gekarameliseerde ui

  • Daging rendang

    22,50

    Traditioneel Indonesisch stoofgerecht van rundvlees met kokos, zoet-zuur van komkommer en jasmijn rijst

  • Varkenshaas

    20,50

    Varkenshaas met seranoham, tapenade en mosterdjus

Grillgerechten

Grillgerechten

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • Black Angus steak

    26,50

    Graan gevoerde Angus steak met, geserveerd met suikermaïs, gratin en saus naar keuze

  • Angus burger

    19,75

    Angus Burger met oude kaas, jalapeños, huisgemaakte BBQ-saus, augurk, tomaat, ui en little gem

  • Kipsate

    19,00

    Kipsaté met zoetzure komkommer, atjar, seroendeng, kroepoek en satésaus

Al onze grill gerechten worden authentiek bereid op de Big Green Egg

Sauzen en Garnituur

Sauzen en Garnituur

Sauzen en garnituren om uw culinaire ervaring compleet te maken
  • Fritessauzen

    1,15

    Mayonaise, ketchup, knoflooksaus of remouladesaus

  • Saus naar keuze

    3,50

    Peper-, rode wijn-, saté-, champignon– of stroganoffsaus

  • Garnituur

    3,50

    Portie gebakken champignons of ui

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • No chicken teriyaki *

    20,50

    No chicken teriyaki met udon noodles, baby mais en edamame

    * Vegetarisch
Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Apple dumplings

    9,00

    Appel dumplings met soja caramelaus, gepofte rijst en vanille schuim

  • Dame Blanche

    9,00

    Vanille ijs met huisgemaakte chocoladesaus, slagroom en structuren van chocolade

  • Crème brûlée

    8,50

    Crème brûlée van tonka bonen en boerenjongens

  • Brusselse suikerwafel

    9,00

    Brusselse suikerwafel met warme kersen, vanille-ijs en slagroom

  • Kaasplank

    9,50

    Diverse soorten kaas met bijpassend garnituur

  • Koffie compleet

    10,50

    Koffie compleet met wafel, crème brulee, Goesenaartje, brownie, likeur
    en slagroom

  • huisgemaakte bonbon proeverij

    8,50

    Een proeverij van vijf huisgemaakte bonbons met koffie