Direct naar de contentDirect naar de footer

Lunchkaart

Lunchgerechten

Lunchgerechten

Geniet van een heerlijk verzorgde lunch
  • Twaalf Uurtje Vis

    14,00

    Vissoepje, mini-uitsmijter met gerookte zalm, garnalenkroket en tonijnsalade

  • Twaalf Uurtje Vlees

    13,25

    Tomatensoepje, mini-uitsmijter carpaccio, rundvleeskroket en kipsalade

  • Baguette Eko Kalfsrib-eye

    11,50

    Langzaam gegaarde EKO kalfsrib-eye met truffel mayonaise, balsamico en waterkers

  • Zeeuwse Bol

    12,50

    Oven verse bol met grijze garnaaltjes, gerookte zalm, rivierkreeft, sla, komkommer, tomaat en mosterd-dille mayonaise

  • Palingtoast

    12,00

    Paling op toast met dille, mierikswortel en komkommer

  • Rundvleeskroketten

    10,00

    Twee ambachtelijke rundvleeskroketten met mosterd

  • Taco's

    12,50

    Taco's met pulled beef, spicy salsa, cheddar, guacamole, koriander en zwarte bonen pasta

  • Uitsmijter naar keuze*

    11,00

    Uitsmijter naar keuze: ham, kaas, rosbief, spek of geitenkaas
    * Toeslag per extra item: 0,50

  • Uitsmijter Carpaccio

    12,50

    Drie Zeeuwse scharreleitjes met rundercarpaccio, rucola, pesto, Parmezaan en tomaatjes

  • Uitsmijter gerookte zalm

    13,50

    Uitsmijter gerookte zalm met roomkaas, rode ui, kappertjes, tuinkers, veldsla en citroen

  • Libanees flatbread

    11,50

    Libanees flatbread met avocado, feta, muhamarra, pepitas, kikkererwten, peterselie, koriander en citroen zest

  • Kaaskroketten

    12,00

    Kaaskroketten met mosterd

Alle eiergerechten worden uitsluitend bereid met vrije uitloop eieren. Lunchgerechten worden geserveerd met wit, Zeeuws volkoren of desem brood (tenzij anders vermeld)

Lunchgerechten zijn te bestellen tot 17:00 uur. 

 

Salades

Salades

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen tegen een meerprijs van € 5,00.
  • Salade geitenkaas *

    12,50

    Geitenkaas uit de oven met mesclun, blauwe bessen, pecan noten, granny smith en balsamico dressing

    * Vegetarisch
  • Oosterschelde Salade

    14,50

    Gemengde salade met gerookte zalm, rivierkreeft, Hollandse garnaaltjes, tomaat, rode ui, kappertjes en citrusvinaigrette

  • Caesar crispy chicken

    12,50

    Caesardressing, parmezaanse kaas, knoflook croutons, cherry tomaat, ei en crispy chicken

Salades worden geserveerd met brood en boter

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen tegen een meerprijs van € 5,00.

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Zeeuwse Vissoep

    10,50

    Huisgemaakte vissoep

  • Tomatensoep

    8,00

    Tomatensoep met gehaktballetjes, lavas, basilicum en geroosterde paprika

  • Surinaamse pindasoep

    8,50

    Met gember, citroengras, limoenblad, krokante kip, taugé en bosui

Salades en soepen worden geserveerd met brood en roomboter (tenzij anders vermeld)

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

  • Angus Carpaccio

    14,00

    Carpaccio van Angus met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes en Parmezaan

  • Gerookte zalm

    14,50

    Gerookte zalm met zeealg, zwarte wasabi, zure room, blini's en forel kaviaar

  • Broodplank

    Vers gebakken rustiek brood met tapenade, alioli, boter en kruidenboter
    (1 of 2 personen)

    Prijs: 7,00
    11,25
Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

  • Knoflookbrood

    6,50

    Vers uit de oven; heerlijk knoflookbrood gegratineerd met kaas en pesto

  • Gamba’s

    15,00

    Gamba’s pil pil met knoflook, Spaanse peper en chorizo Ibérico

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Tournedos

    34,50

    Tournedos met gekonfijte aubergine en gepofte aubergine, crunch van gerookte amandel en jus van rode port

  • Boerenschnitzel

    22,50

    Gefrituurde schnitzel met gebakken ui, spek, champignons en stroganoffsaus

  • Maïskip

    24,50

    Maïskipfilet met oerpeentjes, risotto van parelgort en een saus van kippenjus met ras el hanout.

  • Zalm

    25,50

    Zalm met bearnaise schuim, doperwten crème, crispy quinoa, radijs, radijs-olie en rivierkreeft

  • Tong

    34,50

    Gebakken zeetong (300G) met dragon mayonaise, zeegroenten en Hollandse garnaaltjes

  • Bavette steak

    26,50

    Bavette steak, geserveerd met suikermaïs, rösti en saus naar keuze

  • Angus burger

    21,50

    Angus burger met oude kaas, serano ham, rucola, tomaat, pesto en gefrituurde uiringen

  • Kipsaté

    21,50

    Kipsaté met zoetzure komkommer, atjar, seroendeng, kroepoek en satésaus

  • Gefrituurde aubergine *

    21,50

    Gefrituurde aubergine met baba ganoush, feta, flatbread en kikkererwt

    * Vegetarisch
Sauzen

Sauzen

  • Extra saus

    3,50

    Pepersaus, stroganoffsaus, satésaus of champignonsaus

Bij al onze hoofdgerechten worden frietjes en mayonaise geserveerd. Indien u een koude salade en/of warme groenten wenst kunt u dit kenbaar maken bij de bedieningsmedewerker

Desserts

Desserts

  • Crème brûlée

    9,50

    Crème brûlée van licor 43 met dulce de leche ijs en gesuikerde pecannoten.

  • Dame Blanche

    9,50

    Vanille ijs met huisgemaakte chocoladesaus, slagroom en structuren van chocolade

  • Warme wafel

    10,50

    Warme wafel met verse slagroom, warme kersen en vanille ijs

  • Eton mes trifle

    9,00

    Eton mess trifle met merinque, fruit, coulis en geslagen room.

  • Amandel

    9,50

    Amandelijs met geslagen room, limoncello, amandelen en crumble van citroen en thijm.

  • Kaasplank

    12,50

    Diverse soorten kaas met bijpassend garnituur

  • Koffie compleet

    10,50

    Koffie compleet met wafel, crème brûlée, Goesenaartje, brownie, likeur en slagroom

  • Handgemaakte bonbons

    9,50

    Een proeverij van vier handgemaakte bonbons met koffie