- Hotel naam
- Hotel Goes
- Adres
- Anthony Fokkerstraat 100
- Postcode en plaats
- 4462ET Goes
- Locatie
- Open in Google Maps
Lunchkaart

Lunchgerechten
Twaalf Uurtje Vis
14,00 Vissoepje, mini-uitsmijter met gerookte zalm, garnalenkroket en tonijnsalade
Twaalf Uurtje Vlees
13,25 Tomatensoepje, mini-uitsmijter carpaccio, rundvleeskroket en kipsalade
Baguette Eko Kalfsrib-eye
11,50 Langzaam gegaarde EKO kalfsrib-eye met truffel mayonaise, balsamico en waterkers
Zeeuwse Bol
12,50 Oven verse bol met grijze garnaaltjes, gerookte zalm, rivierkreeft, sla, komkommer, tomaat en mosterd-dille mayonaise
Palingtoast
12,00 Paling op toast met dille, mierikswortel en komkommer
Rundvleeskroketten
10,00 Twee ambachtelijke rundvleeskroketten met mosterd
Taco's
12,50 Taco's met pulled beef, spicy salsa, cheddar, guacamole, koriander en zwarte bonen pasta
Uitsmijter naar keuze*
11,00 Uitsmijter naar keuze: ham, kaas, rosbief, spek of geitenkaas
* Toeslag per extra item: 0,50Uitsmijter Carpaccio
12,50 Drie Zeeuwse scharreleitjes met rundercarpaccio, rucola, pesto, Parmezaan en tomaatjes
Uitsmijter gerookte zalm
13,50 Uitsmijter gerookte zalm met roomkaas, rode ui, kappertjes, tuinkers, veldsla en citroen
Libanees flatbread
11,50 Libanees flatbread met avocado, feta, muhamarra, pepitas, kikkererwten, peterselie, koriander en citroen zest
Kaaskroketten
12,00 Kaaskroketten met mosterd
Alle eiergerechten worden uitsluitend bereid met vrije uitloop eieren. Lunchgerechten worden geserveerd met wit, Zeeuws volkoren of desem brood (tenzij anders vermeld)
Lunchgerechten zijn te bestellen tot 17:00 uur.

Salades
Salade geitenkaas *
12,50 Geitenkaas uit de oven met mesclun, blauwe bessen, pecan noten, granny smith en balsamico dressing
* VegetarischOosterschelde Salade
14,50 Gemengde salade met gerookte zalm, rivierkreeft, Hollandse garnaaltjes, tomaat, rode ui, kappertjes en citrusvinaigrette
Caesar crispy chicken
12,50 Caesardressing, parmezaanse kaas, knoflook croutons, cherry tomaat, ei en crispy chicken
Salades worden geserveerd met brood en boter
Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen tegen een meerprijs van € 5,00.

Soepen
Zeeuwse Vissoep
10,50 Huisgemaakte vissoep
Tomatensoep
8,00 Tomatensoep met gehaktballetjes, lavas, basilicum en geroosterde paprika
Surinaamse pindasoep
8,50 Met gember, citroengras, limoenblad, krokante kip, taugé en bosui
Salades en soepen worden geserveerd met brood en roomboter (tenzij anders vermeld)

Koude voorgerechten
Angus Carpaccio
14,00 Carpaccio van Angus met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes en Parmezaan
Gerookte zalm
14,50 Gerookte zalm met zeealg, zwarte wasabi, zure room, blini's en forel kaviaar
Broodplank
Vers gebakken rustiek brood met tapenade, alioli, boter en kruidenboter
(1 of 2 personen)Prijs: 7,0011,25

Warme voorgerechten
Knoflookbrood
6,50 Vers uit de oven; heerlijk knoflookbrood gegratineerd met kaas en pesto
Gamba’s
15,00 Gamba’s pil pil met knoflook, Spaanse peper en chorizo Ibérico

Hoofdgerechten
Tournedos
34,50 Tournedos met gekonfijte aubergine en gepofte aubergine, crunch van gerookte amandel en jus van rode port
Boerenschnitzel
22,50 Gefrituurde schnitzel met gebakken ui, spek, champignons en stroganoffsaus
Maïskip
24,50 Maïskipfilet met oerpeentjes, risotto van parelgort en een saus van kippenjus met ras el hanout.
Zalm
25,50 Zalm met bearnaise schuim, doperwten crème, crispy quinoa, radijs, radijs-olie en rivierkreeft
Tong
34,50 Gebakken zeetong (300G) met dragon mayonaise, zeegroenten en Hollandse garnaaltjes
Bavette steak
26,50 Bavette steak, geserveerd met suikermaïs, rösti en saus naar keuze
Angus burger
21,50 Angus burger met oude kaas, serano ham, rucola, tomaat, pesto en gefrituurde uiringen
Kipsaté
21,50 Kipsaté met zoetzure komkommer, atjar, seroendeng, kroepoek en satésaus
Gefrituurde aubergine *
21,50 Gefrituurde aubergine met baba ganoush, feta, flatbread en kikkererwt
* Vegetarisch

Sauzen
Extra saus
3,50 Pepersaus, stroganoffsaus, satésaus of champignonsaus
Bij al onze hoofdgerechten worden frietjes en mayonaise geserveerd. Indien u een koude salade en/of warme groenten wenst kunt u dit kenbaar maken bij de bedieningsmedewerker

Desserts
Crème brûlée
9,50 Crème brûlée van licor 43 met dulce de leche ijs en gesuikerde pecannoten.
Dame Blanche
9,50 Vanille ijs met huisgemaakte chocoladesaus, slagroom en structuren van chocolade
Warme wafel
10,50 Warme wafel met verse slagroom, warme kersen en vanille ijs
Eton mes trifle
9,00 Eton mess trifle met merinque, fruit, coulis en geslagen room.
Amandel
9,50 Amandelijs met geslagen room, limoncello, amandelen en crumble van citroen en thijm.
Kaasplank
12,50 Diverse soorten kaas met bijpassend garnituur
Koffie compleet
10,50 Koffie compleet met wafel, crème brûlée, Goesenaartje, brownie, likeur en slagroom
Handgemaakte bonbons
9,50 Een proeverij van vier handgemaakte bonbons met koffie