Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Dinerkaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Salades

Salades

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen
  • Salade Geitenkaas

    12,50

    Geitenkaas uit de oven met mesclun, blauwe bessen, pecannoten, granny smith en balsamico dressing

  • Caesar crispy chicken

    12,50

    Caesar dressing, parmezaanse kaas, knoflook croutons, cherry tomaat, ei en crispy chicken

  • Oosterschelde salade

    14,50

    Gemengde salade met gerookte zalm, rivierkreeft, garnaaltjes, tomaat, rode ui, kappertjes en citrusvinaigrette

  • Salade gerookte eend

    12,50

    Salade gerookte eend met amandel, sinaasappel, gedroogde tomaatjes, gedroogde abrikoos, mesclun en vinaigrette van pistache

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Zeeuwse vissoep

    10,50

    Huisgemaakte vissoep

  • Tomatensoep

    8,00

    Met gehaktballetjes, lavas, basilicum, pesto en room

  • Surinaamse pindasoep

    8,50

    Surinaamse pindasoep met gember, citroengras, limoenblad, krokante kip, taugé en bosui

  • Maandsoep

    8,50

    Maandelijks wisselende soep

*Onze Zeeuwse vissoep wordt bereid met gezuiverd Oosterschelde water. Dit levert zonder verlies van smaak een zoutreductie op van 30%. In Oosterscheldewater zitten veel mineralen, waardoor de soep een vollere smaak krijgt.

Salades en soepen worden geserveerd met brood en roomboter.

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Angus carpaccio

    14,00

    Carpaccio van Angus met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes en parmezaan

  • Gerookte zalm

    14,50

    Gerookte zalm met zeealg, zwarte wasabi, zure room, blini's en forel kaviaar

  • Steak tartaar

    14,00

    Steak tartaar van bavette met gefrituurde eidooier, beignets van augurk, sjalot, kruiden crème, crème fraiche en gekarameliseerde uitjes

  • Vegetarische plank *

    14,50

    Geitenkaas, pindasoep, hummus, muhamarra, desem en crostini met camembert

    * Vegetarisch
  • Gerookte paling

    15,50

    Gerookte paling met gemarineerde rode biet, aardappel-yoghurt crème en crunch van ontbijtkoek

  • Jamón Ibérico

    15,00

    A la minute gesneden Jamón Ibérico Bellota met grissini

  • Vitello Tonnato

    14,00

    Langzaam gegaarde EKO kalfs-ribeye met tonijn mayonaise, gefrituurde kappertjes, peterselie en citroen zest

  • Broodplank

    7,00

    Vers gebakken rustiek brood met tapenade, alioli, boter en kruidenboter

Voorgerechten worden geserveerd met brood en roomboter.

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Knoflookbrood

    6,50

    Vers uit de oven; heerlijk knoflookbrood gegratineerd met kaas en pesto

  • Gebakken mosselen

    12,50

    In kruidenboter gebakken mosselen met ui, prei en knoflookbrood

  • Gamba's

    15,00

    Gamba’s pil pil met knoflook, Spaanse peper en chorizo Ibérico

Voorgerechten worden geserveerd met brood en roomboter.

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Tong

    34,50

    Gebakken zeetong (300g) met dragon mayonaise, seizoensgroenten en Hollandse garnaaltjes

  • Fish & chips

    22,50

    Fish and chips van kabeljauw met remouladesaus en citroen

    14,75
  • Zalm

    25,50

    Zalm met bearnaise schuim, doperwten crème, crispy quinoa, radijs, radijs-olie en rivierkreeft

  • Zeebaarsfilet

    24,50

    Zeebaarsfilet met papas arrugadas, mojo picon, rucola boter en seizoensgroenten

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Tournedos

    34,50

    Tournedos met gekonfijte aubergine, gepofte aubergine, crunch van gerookte amandel en jus van rode port

  • Pluma Ibérico

    25,00

    Pluma van het Ibérico varken, van de BBQ met Maldon zout en citroen

  • Boerenschnitzel

    22,50

    Gefrituurde schnitzel met gebakken ui, spek, champignons en stroganoffsaus

  • Ribfingers

    22,50

    Ribfingers met mergpijp en whiskey-BBQ jus

  • Boeuf bourguignon

    22,50

    Klassieke boeuf bourguignon met aardappel, spekjes, zilverui en wortel

  • Bavette steak

    26,50

    Bavette steak van de big green egg met rösti, suikermaïs en saus naar keuze

  • Angus burger

    21,50

    Angus burger met oude kaas, serano ham, rucola, tomaat, pesto en gefrituurde uiringen

  • Kipsaté

    21,50

    Kipsaté moet zoetzure komkommer, atjar, seroendeng, kroepoek en satésaus

  • Maïskipfilet

    24,50

    Maïskipfilet met oerpeentjes, risotto van parelgort en een saus van kippenjus met ras el hanout

Sauzen

Sauzen

Sauzen
  • Saus naar keuze

    3,50

    Peper-, saté-, champignon– of stroganoffsaus

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • Gnocchi *

    21,50

    Pan fried gnocchi met Parmezaan, knoflookboter, gefrituurde salie en tuinbonen

    * Vegetarisch
  • Aubergine *

    21,50

    Gefrituurde aubergine met baba ganoush, feta, flatbread en kikkererwt

    * Vegetarisch
  • Parelgort risotto *

    21,50

    Parelgort risotto met oude kaas, mini peen, erwtjes en olie vna wortel loof

    * Vegetarisch
Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Crème Brûlée

    9,50

    Crème Brûlée van Licor 43 met dulce de leche ijs en gesuikerde pecannoten

  • Dame Blanche

    9,50

    Vanille ijs met huisgemaakte chocoladesaus, slagroom en structuren van chocolade

  • Warme wafel

    10,50

    Warme wafel met verse slagroom, warme kersen en vanille ijs

  • Eton mess trifle

    9,00

    Eton mess trifle met merinque, fruit, coulis en geslagen room

  • Amandel

    9,50

    Amandelijs met geslagen room, Limoncello, amandelen en crumble van citroen met tijm

  • Kaasplank

    12,50

    Diverse soorten kaas met bijpassend garnituur

  • Koffie compleet

    10,50

    Koffie compleet met wafel, crème brulee, Goesenaartje, brownie, likeur
    en slagroom

  • Handgemaakte bonbon proeverij

    9,50

    Een proeverij van vier handgemaakte bonbons met koffie