Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerkaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Salades

Salades

Salades
  • Mediterraanse salade *

    11,00

    Salade met buffel mozzarella, tomaat, avocado, ei, uitgebakken spek, basilicum en limoen.

    * Vegetarisch
  • Caesar crispy chicken

    10,50

    Salade met little gem, ceasar dressing, parmezaanse kaas, knoflook croutons, cherry tomaat, ei en crispy chicken.

  • Oosterschelde Salade

    12,50

    Gemengde salade van mesclun met gerookte zalm, rivierkreeft, Hollandse garnaaltjes, tomaat, rode ui, kappertjes en citrusvinaigrette

  • Salade sashimi tonijn

    13,50

    Salade met sashimi tonijn, edamame, rode ui, avocado, komkommer, mango en sesam-soja dressing.

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen tegen een meerprijs van € 5,00.

Soepen

Soepen

  • Zeeuwse Vissoep

    9,00

    Huisgemaakte vissoep bereid met gezuiverd Oosterscheldewater

  • Tomatensoep

    6,00

    Huisgemaakte tomatensoep met gehaktballetjes, lavas, basilicum en geroosterde paprika

  • Tom Ka Kai soep

    8,50

    Tom ka kai soep met kip, oesterzwam, koriander en paksoi.

  • Maandsoep

    7,50

    Maandelijks wisselende soep

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Angus carpaccio

    12,50

    Carpaccio van Angus met truffelmayonaise of pesto, rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes en Parmezaan.

  • Duo van gerookte zalm

    10,50

    Met Hollandse garnalen, limoen mayonaise, zoetzure rode ui en krokante aardappel.

  • Spaanse plank

    10,75

    Seranoham, Olijven, gazpacho en gegrild knoflookbrood.

  • Carpaccio gerookte knolselderij

    10,50

    Carpaccio van gerookte knolselderij met crème van kalamata olijven, citroenolijfolie en pecorino.

  • Krabcocktail

    12,75

    Cocktail van krab met mango, spicy mayonaise en gefrituurde calamaris

  • Hollandse Garnalencocktail

    14,50

    Hollandse garnalen met romige cocktailsaus

  • Vitello Tonato

    12,50

    Dun gesneden kalfsvlees met tonijnsalade, kalfsbitterbal, yuzu mayonaise en gegrilde little gem.

  • Broodplank 1 pers. I 2 pers.

    5,75

    Vers gebakken rustiek brood met tapenade, alioli, boter en kruidenboter

    Prijs: 10,25

Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Knoflookbrood

    5,50

    Vers uit de oven; heerlijk knoflookbrood gegratineerd met kaas en pesto

  • Gamba's pil pil

    11,00

    Gamba’s zonder harnas uit de oven met knoflook, Spaanse peper en olijfolie.

  • Gebakken Mosselen

    9,75

    In kruidenboter gebakken mosselen met ui, prei en knoflookbrood

  • Porkbelly

    12,50

    Porkbelly met mango, gember, limoen en ingelegde rode ui met Israëlisch brood.

Voorgerechten worden geserveerd met brood en roomboter

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Tong

    24,50

    Gebakken zeetong (300g) met dragon mayonaise, zeegroenten en Hollandse garnaaltjes.

  • Fish & Chips

    19,50

    Fish and chips van kabeljauw met remouladesaus en citroen.

  • Zalm en zeebaars

    22,50

    Zalm en zeebaars met groene asperges, soja vinaigrette en tomatensalsa.

  • Scholfilet

    21,50

    Scholfilet met roomboter, citroen, zeegroenten, kappertjes en kervel.

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Tournedos

    27,50

    Tournedos met uienjam, balsamico uitjes en balsamico stroop.

  • Boerenschnitzel

    18,75

    Gefrituurde schnitzel met gebakken ui, spek, champignons en stroganoffsaus.

  • Kalfssukade

    21,50

    Kalfssukade met salsa verde, gegrilde asperges en knoflook chips.

  • Daging Rendang

    21,50

    Traditioneel Indonesisch stoofgerecht van rundvlees met kokos, zoet-zuur van komkommer en jasmijn rijst.

  • Varkenshaas

    20,50

    Varkenshaas met seranoham, tapenade en mosterdjus

Grillgerechten

Grillgerechten

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • Black Angus Steak

    24,50

    Graan gevoerde Angus steak met rub van knoflook en lente ui, geserveerd met suikermaïs, gratin en saus naar keuze

  • Angus Burger

    19,75

    Angus Burger met oude kaas, huisgemaakte BBQ-saus, augurk, tomaat, ui en little gem.

  • Kipsaté

    19,00

    Kipsaté met zoetzure komkommer, atjar, seroendeng, kroepoek en satésaus.

  • Pitmaster BBQ

    22,50

    Brisket, wings, worst en porkbelly met sweet corn, coleslaw en huisgemaakte bbq saus.

Bij al onze hoofdgerechten worden frietjes, gebakken aardappelen, warme groenten en mayonaise geserveerd. Indien u een koude salade wenst kunt u dit kenbaar maken bij de bedieningsmedewerker.

 

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keuze
  • Pasta penne arrabiata *

    18,50

    Penne arrabiata met grana padano, side salad, desem en olijfolie.

    * Vegetarisch
  • Garden Gourmet Burger *

    17,50

    Burger met jalapeños, gefrituurde uiringen, oude kaas, chutney en spicy mayo

    * Vegetarisch
  • No chicken teriyaki *

    18,50

    No chicken teriyaki met udon noodles, baby mais en edamame.

    * Vegetarisch

Bij al onze hoofdgerechten worden frietjes en mayonaise geserveerd. Indien u een koude salade wenst kunt u dit kenbaar maken bij de bedieningsmedewerker.

Sauzen en Garnituur

Sauzen en Garnituur

Sauzen en garnituren om uw culinaire ervaring compleet te maken
  • Extra saus

    3,50

    Peper-, stroganoff-, saté-, BBQ- of champignonsaus

  • Garnituur

    3,50

    Portie gebakken champignons of ui.

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond!
  • Chocolade tartelette

    8,50

    Chocolade tartelette met mini macarons, bramensorbet, slagroom en frambozencoulis.

  • Dame blanche

    8,50

    Vanille ijs met huisgemaakte chocoladesaus, slagroom en structuren van chocolade.

  • Crème brûlée

    9,50

    Crème brûlée met gemarineerde ananas, gember, dragon, kardemon en anijs blossom.

  • Gin-Tonic sorbet

    8,75

    Gin-Tonic sorbet met lemon curd en crème van sinaasappel.

  • Cheesecake Bosvruchten

    7,50

    Cheesecake met citroenijs en crunch van witte chocolade en granola Forest fruit.

  • Zomerkoning

    8,50

    Vanille ijs met verse aardbeien en slagroom

  • Kaasplank *

    9,50

    Diverse soorten kaas met bijpassend garnituur

    * Vegetarisch
  • Koffie Compleet

    10,50

    Koffie compleet met wafel, crème brulee, goesenaartje, brownie, likeur.