Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Dinerkaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Salades

Salades

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen
  • Mediterraanse salade

    12,50

    Salade met buffel mozzarella, tomaat, avocado, ei, uitgebakken spek, basilicum en limoen

  • Caesar crispy chicken

    12,00

    Caesar dressing, parmezaanse kaas, knoflook croutons, cherry tomaat, ei en crispy chicken

  • Oosterschelde salade

    13,50

    Gemengde salade met gerookte zalm, rivierkreeft, garnaaltjes, tomaat, rode ui, kappertjes en citrusvinaigrette

  • Falafel salade

    11,50

    Salade met tahini dressing, wortl, rode ui, kool, koriander en peterselie

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Zeeuwse vissoep

    10,50

    Huisgemaakte vissoep

  • Tomatensoep

    7,00

    Met gehaktballetjes, lavas, basilicum, pesto en room

  • Soto ajam soep

    8,50

    Indonesische kippensoep met ei, kip en rijst

  • Maandsoep

    8,50

    Maandelijks wisselende soep

*Onze Zeeuwse vissoep wordt bereid met gezuiverd Oosterschelde water. Dit levert zonder verlies van smaak een zoutreductie op van 30%. In Oosterscheldewater zitten veel mineralen, waardoor de soep een vollere smaak krijgt.

Salades en soepen worden geserveerd met brood en roomboter.

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Angus carpaccio

    14,00

    Carpaccio van Angus met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes en parmezaan

  • Zalm & zeewier

    14,75

    Gerookte zalm met nori, wasabi, krokantje van zeewier, crème van edamame en zoetzuur van radijs

  • Steak tartaar

    13,75

    Klassieke steak tartaar met kappertjes, Amsterdam zuur, ui, worcestersaus, gepekeld eigeel en mosterd

  • Watermeloen & piccalilly *

    10,50

    Tartaar van watermeloen met schuim van piccalilly, pokesaus, grove mosterd en sesam

    * Vegetarisch
  • Hollandse garnalencocktail

    16,50

    Hollandse garnalen met romige cocktailsaus

  • Proeverijtje Goes

    16,50

    Carpaccio met geschaafde kaas, gerookte zalm met wasabi nori, steak tartaar en gamba's in look

  • Coquille & vanille

    14,50

    Ceviche van coquilles met limoen, koriander, olijfolie en vanillezout

  • Broodplank

    5,75

    Vers gebakken rustiek brood met tapenade, alioli, boter en kruidenboter

Voorgerechten worden geserveerd met brood en roomboter.

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Knoflookbrood

    5,50

    Vers uit de oven; heerlijk knoflookbrood gegratineerd met kaas en pesto

  • Gebakken mosselen

    10,50

    In kruidenboter gebakken mosselen met ui, prei en knoflookbrood

  • Tori gyoza

    11,50

    Tori gyoza met dipsaus en zoet-zure komkommer

  • Gamba's

    12,50

    Gamba’s zonder harnas uit de oven met knoflooksaus, limoenzest en desem

Voorgerechten worden geserveerd met brood en roomboter.

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Tong

    34,50

    Gebakken zeetong (300g) met dragon mayonaise, seizoensgroenten en Hollandse garnaaltjes

  • Fish & chips

    21,50

    Fish and chips van kabeljauw met remouladesaus en citroen

    14,75
  • Zalm en coquille

    24,00

    Zalm en coquille met bloemkool vanille crème, Hollandaise schuim, aardappelkaantjes en aardappel spongecake

  • Rogvleugel

    23,00

    Rogvleugel met een saus van citrus, limoen cress, komkommer en meloen

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Lam & venkel

    24,50

    Lamsfilet met crème van gerookte ui, portsaus en gekarameliseerde venkel

  • Maiskip & crispy chicken

    22,50

    Combinatie van maiskip met buttermilk chicken, spicy mango mayonaise, crème van pistache en gefrituurde polenta

  • Boerenschnitzel

    19,75

    Gefrituurde schnitzel met gebakken ui, spek, champignons en stroganoffsaus

  • Daging rendang

    22,50

    Traditioneel Indonesisch stoofgerecht van rundvlees met kokos, zoet-zuur van komkommer en jasmijn rijst

  • Varkenshaas

    20,50

    Varkenshaas met paprikacoulis, krokante chorizo, kruiden crumble en vinaigrette van ponzu

  • Black angus steak

    26,50

    Black angus steak van de big green egg met rösti, suikermaïs en saus naar keuze

  • Angus burger

    19,75

    Angus burger met oude kaas, jalapeños, huisgemaakte BBQ-saus, augurk, tomaat, ui en little gem

  • Kipsaté

    19,00

    Kipsaté moet zoetzure komkommer, atjar, seroendeng, kroepoek en satésaus

  • Black angus entrecote

    34,50

    Black angus entrecote (350G) van de big green egg met rösti, suikermaïs en saus naar keuze

Sauzen

Sauzen

Sauzen
  • Saus naar keuze

    3,50

    Peper-, saté-, champignon– , stroganoffsaus-, huisgemaakte BBQ-saus of chimmichurri

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • Gnocchi & roquefort *

    20,50

    Vegetarische gnocchi van zoete aardappel met spinazie, roquefortsaus, pijnboompitten en gedroogde tomaat

    * Vegetarisch
  • Jackfruit burger *

    20,50

    Jackfruit burger met jalapeños, gefrituurde uiringen, oude kaas, chutney en spicy mayo

    * Vegetarisch
  • No chicken teriyaki *

    20,50

    No chicken teriyaki met udon noodles, baby maïs en edamame

    * Vegetarisch
Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Rum & Banaan

    9,00

    In rum gemarineerde banaan met krokante panko, hazelnoot crème, gelei van banaan en snickers ijs

  • Dame Blanche

    9,00

    Vanille ijs met huisgemaakte chocoladesaus, slagroom en structuren van chocolade

  • Braam & tamarinde

    9,00

    Gemarineerde bramen met tamarindesaus, schuim en krokantje van witte chocolade

  • Meringue

    8,50

    Meringue met bosvruchtensaus, limoncello mascarpone, yoghurtijs en bosfruit

  • Yoghurt panna cotta

    9,50

    Yoghurt panna cotta met ganache van passievrucht en yoghurt, frambozengel, frambozencoulis en crumble van rode biet

  • Kaasplank

    9,50

    Diverse soorten kaas met bijpassend garnituur

  • Koffie compleet

    10,50

    Koffie compleet met wafel, crème brulee, Goesenaartje, brownie, likeur
    en slagroom

  • Huisgemaakte bonbon proeverij

    8,50

    Een proeverij van vijf huisgemaakte bonbons met koffie