Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Salades

Salades

Salades
  • Salade Geitenkaas

    11,00

    Geitenkaas uit de oven met mesclun sla, vijgen, pecannoten, blauwe besssen, appel en frambozenvinaigrette

  • Caesar Salade

    10,50

    Salade met little gem, gegrilde kip, Parmezaan, tomaat, scharrelei, knoflookcroutons en caesardressing

  • Oosterschelde Salade

    11,00

    Gemengde salade van mesclun met gerookte zalm, rivierkreeft, Hollandse garnaaltjes, tomaat, rode ui, kappertjes en citrusvinaigrette

  • Crispy Duck

    11,00

    Salade met eend, sesam-soja dressing, sinaasappel, komkommer, lente-ui, wortel en rode mosterd sla

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen tegen een meerprijs van € 5,00.

Soepen

Soepen

Soepen
  • Zeeuwse Vissoep*

    9,00

    Huisgemaakte vissoep bereid met gezuiverd Oosterscheldewater

  • Maandsoep

    7,50

    Maandelijks wisselende soep

  • Uiensoep

    7,50

    Uiensoep met kaascrouton

  • Tomatensoep

    6,00

    Huisgemaakte tomatensoep met gehaktballetjes, lavas, basilicum en geroosterde paprika

*Onze Zeeuwse vissoep word bereid met gezuiverd Oosterschelde water. Dit levert zonder verlies van smaak een zoutreductie op van 30%. In Oosterscheldewater zitten veel mineralen, waardoor de soep een vollere smaak krijgt.

Salades en soepen worden geserveerd met brood en roomboter (tenzij anders vermeld)

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Steak Tartaar

    13,50

    Drie sterren beter leven tartaar van kalf met Japanse mayonaise, cornichons, mosterd, sjalot en Zeeuws knabbelspek

  • Angus carpaccio

    11,50

    Carpaccio van Angus met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes en Parmezaan

  • Zalm & Tonijn

    13,50

    Sashimi van zalm en tataki van tonijn met gedopte sojaboontjes, wasabi crumble, sriracha mayonaise en shiso purple

  • Rode Biet *

    9,50

    Rode biet met balsamico, pistache, yoghurt, biologische feta, olijfolie en atsina cress

    * Vegetarisch
  • Hollandse Garnalencocktail

    14,50

    Hollandse garnalen met romige cocktailsaus

  • Krabcocktail

    11,50

    Cocktail van krab met mango, spicy mayonaise en gefrituurde calamaris

  • Broodplank

    5,00

    Vers gebakken rustiek brood met tapenade, alioli, boter en kruidenboter

    5,00 | 9,50 (1 of 2 personen)

Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Knoflookbrood

    5,00

    Vers uit de oven; heerlijk knoflookbrood gegratineerd met kaas en pesto

  • Gebakken Mosselen

    9,00

    In kruidenboter gebakken mosselen met ui, prei en knoflookbrood

  • Gamba's Pil Pil

    10,00

    Gamba’s zonder harnas uit de oven met knoflook, Spaanse peper en olijfolie

  • Eend

    9,50

    Crispy duck; pannenkoekjes met pekingeend, komkommer, bosui en hoisonsaus

Voorgerechten worden geserveerd met brood en roomboter

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Vis in het Groen

    18,50

    Pannetje met diverse soorten vis en kruidensaus

  • Zalm

    20,50

    Zalmsteak met spicy mayonaise, artisjok en crumble van Spaanse ham

    Kleine portie 15,00
  • Tongfilet

    26,50

    Verse gefileerde tong met crispy prei, tomaat, grijze garnaaltjes en saus van venkel met limoen

  • Slibtong

    20,75

    Twee of drie gebakken slibtongen met bearnaisesaus

    Kleine portie 15,75
Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Chateau van de Chef - voor twee personen

    48,00

    Gesneden ossenhaas met seizoensgroenten en saus naar keuze

  • Wienerschnitzel

    18,75

    Gefrituurde varkensschnitzel met citroen en saus naar keuze

  • Varkenshaasmedaillons

    18,75

    Varkenshaasmedaillons met comté, champignons, pancetta en honing-mosterdsaus

    Kleine portie 15,25
  • Hertenbiefstuk

    23,50

    Hertenbiefstuk met geroosterde pastinaak, mousseline van pompoen en een saus van Herfstbok met vanille

  • Kalkoen

    20,50

    Brisket van kalkoen met Zeeuws spek, uienjam, appelstroop en zuurkool

  • Kalfsoester

    22,50

    Kalfsoester met koffieboter, crumble van rauwe ham, grana padano en basilicum

Grillgerechten

Grillgerechten

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • Angus Steak

    23,50

    Graan gevoerde Angus steak geserveerd met coleslaw en saus naar keuze

  • Picanha

    23,50

    Picanha van het graan gevoerde Angus rund met rub van knoflook en lente ui, geserveerd met ingelegde groenten en saus naar keuze

  • Kipsaté

    17,75

    Kipsaté met kroepoek, atjar, satésaus en frites

  • Angus Burger

    18,75

    Rosé gebakken Angus burger met guacamole, gesmolten cheddar, ui, tomaat, augurk, Koreaanse BBQ saus, jalapeño, tortilla chips en hamburger bun

  • Spareribs

    19,00

    Spareribs met whisky glazuur

Al onze grill gerechten worden authentiek bereid op de Big Green Egg

 

Sauzen en Garnituur

Sauzen en Garnituur

Sauzen en garnituren om uw culinaire ervaring compleet te maken
  • Extra saus

    3,50

    Peper-, stroganoff-, saté– of champignonsaus

  • Garnituur

    3,50

    Portie gebakken champignons of ui

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keuze
  • Linguine *

    16,50

    Linguine met pesto, gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en side salad

    * Vegetarisch
  • Portobello *

    17,50

    Portobello gevuld met paprika, champignons, cashewnoten en geitenkaas

    * Vegetarisch
  • Aubergine *

    17,50

    Gepofte aubergine met naanbrood, yoghurt dip, hummus en falafel

    * Vegetarisch
  • Vegetarische ‘Kip’ Teriyaki *

    17,50

    Vegetarische kip teriyaki met basmati, roerbakgroenten en zoet-zure saus

    * Vegetarisch

Bij al onze hoofdgerechten worden frietjes en mayonaise geserveerd. Indien u een koude salade wenst kunt u dit kenbaar maken bij de bedieningsmedewerker.

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Moulleux

    8,50

    Lauwwarme chocolade macaron met vanille ijs en speculaas sabayon

  • Yoghurt - Walnotenijs

    8,50

    Yoghurt-walnotenijs met kokosschuim, honing en dronken vijgen

  • Warme Appel Crumble

    8,50

    Warme appel crumble met slagroom, vanille ijs en vanillesaus

  • Key Lime Pie

    8,50

    Amerikaans limoenroomtaartje met limoensorbet en munt

  • Dame Blanche

    7,75

    Crémeux van pure chocolade, mousse van witte chocolade, vanille ijs, warme chocoladesaus en slagroom
    *Uit te breiden met advocaat ‘Kaatje Mossel’ (+ €0,50)

  • Ambachtelijk Roomijs

    6,75

    Ambachtelijk vanille roomijs zonder toegevoegde suikers met vers fruit

  • Koffie Compleet

    8,00

    Koffie met likeur, Goesenaartje, chocolademousse, crème brûlée, suikerwafel en slagroom

  • Kaasplankje *

    8,00

    Verschillende kaassoorten met notenbrood en appelstroop

    * Ook te bestellen in combinatie met een glaasje rode port voor €10,00

    * Vegetarisch