Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze dinerkaart

Salades

Salades

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen
  • Salade Geitenkaas

    14,50

    Geitenkaas uit de oven met mesclun, blauwe bessen, pecannoten, granny smith en balsamico dressing

  • Boston Cobb Salad

    15,00

    Salade met avocado, kip, krokant gebakken spek, ei, gorgonzola, rode ui en tomaat

  • Oosterschelde Salade

    15,00

    Gemengde salade met gerookte zalm, rivierkreeft, garnaaltjes, tomaat, rode ui, kappertjes en citrusvinaigrette

  • Griekse Salade

    14,50

    Houtgerijpte Griekse feta, zomerse tomaat, verse oregano, komkommer, paprika, Kalamata olijven en olijfolie van de eerste persing

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Zeeuwse Vissoep

    10,50

    Huisgemaakte vissoep

  • Tomatensoep

    8,00

    Lavas, basilicum, pesto en room

  • Thaise Rode Curry Soep

    9,00

    Thaise rode curry soep met kip, taugé en lente-ui

  • Maandsoep

    8,50

    Maandelijks wisselende soep

*Onze Zeeuwse vissoep wordt bereid met gezuiverd Oosterschelde water. Dit levert zonder verlies van smaak een zoutreductie op van 30%. In Oosterscheldewater zitten veel mineralen, waardoor de soep een vollere smaak krijgt.

Salades en soepen worden geserveerd met brood en roomboter.

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Angus Carpaccio

    14,50

    Carpaccio van Angus met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes en parmezaan

  • Zalmtartaar

    15,00

    Tartaar van Scandinavisch gemarineerde zalm met zoet-zure komkommer, venkel chips en mosterd mayonaise

  • Beef Tataki

    15,00

    Beef tataki met lente-ui, knoflookchips, soja-citrus dip en komkommer

  • Proeverij de Poel

    18,50

    Proeverij met tartaar van zalm, oester, beef tataki en aubergine carpaccio

  • Aubergine Carpaccio *

    14,00

    Aubergine carpaccio met yoghurt, granaatappel, munt, pijnboompitten en tahini

    * Vegetarisch
  • Fines de Claire Oesters

    18,50

    6 Fines de Claire oesters met een vinaigrette van passievrucht

  • Vitello Tonnato

    14,00

    Langzaam gegaarde EKO kalfs-ribeye met tonijn mayonaise, gefrituurde kappertjes, peterselie en citroen zest

  • Broodplank

    7,00

    Vers gebakken rustiek brood met tapenade, alioli, boter en kruidenboter

Voorgerechten worden geserveerd met brood en roomboter.

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Knoflookbrood

    6,50

    Vers uit de oven; heerlijk knoflookbrood gegratineerd met kaas en pesto

  • Gebakken Mosselen

    12,50

    In kruidenboter gebakken mosselen met ui, prei en knoflookbrood

  • Gamba's

    15,00

    Gamba’s pil pil met knoflook en Spaanse peper

Voorgerechten worden geserveerd met brood en roomboter.

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Tong

    34,50

    Gebakken zeetong (300g) met dragon mayonaise, seizoensgroenten en Hollandse garnaaltjes

  • Fish & Chips

    22,50

    Fish and chips van kabeljauw met tartaarsaus en citroen

    14,75
  • Zalm

    25,50

    Zalm met bearnaise schuim, doperwten crème, crispy quinoa, radijs, radijs-olie en rivierkreeft

  • Zeebaarsfilet

    25,00

    Zeebaarsfilet met romesco saus, gegrilde aubergine en een lak van citroen en knoflook

  • Gekookte verse Zeeuwse Mosselen

    26,50

    Pan gekookte verse Zeeuwse mosselen bereid met verse kruiden

    Met friet of brood; cocktail- en knoflooksaus

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Tournedos

    34,00

    Tournedos met pepersaus

  • Presa Ibérico

    25,00

    Presa van het Ibérico varken, van de BBQ met Maldon zout en citroen

  • Boerenschnitzel

    22,50

    Gefrituurde schnitzel met kaassaus, ham, champignons en gegratineerd met kaas

  • Kip Cashew

    22,50

    Gewokte kip met lente-ui, rode ui, oestersaus, chilisaus, jasmijn rijst en cashewnoten

  • Boeuf Bourguignon

    22,50

    Klassieke boeuf bourguignon met aardappel, spekjes, zilverui en wortel

  • Angus Steak

    25,50

    Angus steak van de big green egg met rösti, suikermaïs en saus naar keuze

  • Angus Burger

    21,50

    Angus burger met oude kaas, serano ham, rucola, tomaat, pesto en gefrituurde uiringen

  • Kipsaté

    21,50

    Kipsaté met zoetzure komkommer, atjar, seroendeng, kroepoek en satésaus

Sauzen

Sauzen

Sauzen
  • Saus naar keuze

    3,50

    Peper-, saté-, champignon– of stroganoffsaus

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • Vegetarische Burger *

    21,50

    Vegetarische burger met mango-habanero salsa, brioche, tomaat, sla, crispy onion en maiskolf

    * Vegetarisch
  • Aubergine *

    21,50

    Gefrituurde aubergine met baba ganoush, feta, flatbread en kikkererwt

    * Vegetarisch
  • Parelgort Risotto *

    21,50

    Parelgort risotto met oude kaas, mini peen, erwtjes, gefrituurde bloemkool en olie van wortel loof

    * Vegetarisch
Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Crème Brûlée

    9,50

    Crème Brûlée van Licor 43 met dulce de leche ijs en gesuikerde pecannoten

  • Dame Blanche

    9,50

    Vanille ijs met huisgemaakte chocoladesaus, slagroom en structuren van chocolade

  • Mango Sorbet

    10,50

    Mango sorbet met mangosalade, passievrucht, merinque en atsina cress

  • Zomerkoning

    10,50

    Verse aardbeien met vanille ijs, aardbeien coulis en slagroom

  • Sticky Brownie

    8,50

    Chocolade brownie met pecannoten en slagroom

  • Kaasplank

    13,50

    Diverse soorten kaas met bijpassend garnituur

  • Koffie Compleet

    11,50

    Koffie compleet met wafel, crème brulee, Goesenaartje, brownie, likeur
    en slagroom

  • Wentelteefje

    11,00

    Wentelteefje van suikerbrood met vanille-roomijs en boerenjongens