Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Salades

Salades

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen tegen een meerprijs van € 5,00
  • Salade Geitenkaas

    10,00
    Geitenkaas uit de oven met mesclun sla, vijgen, pecannoten, bosbesjes, appel en frambozenvinaigrette
  • Caesar Salade

    9,50

    Salade met gegrilde kip, Parmezaan, tomaat, scharrelei, knoflookcroutons en caesardressing

  • Oosterschelde Salade

    12,00

    Gemengde salade van mesclun met gerookte zalm, rivierkreeft, Hollandse garnaaltjes, tomaat, rode ui, kappertjes en citrusvinaigrette

  • Scampi Salade

    11,50

    Gemarineerde scampi’s met mesclun, avocado, tomaat, rode ui, appel en kerrie-gemberdressing

Salades worden geserveerd met brood en boter

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen tegen een meerprijs van € 5,00.
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Zeeuwse Vissoep*

    7,50

    Huisgemaakte vissoep bereid met gezuiverd Oosterscheldewater

  • Dagsoep

    6,50

    Maandelijks wisselende soep van het maandmenu

  • Zeeuwse Mosterdsoep

    6,50

    Zeeuwse mosterdsoep met Zeeuws spek en prei

  • Tomatensoep

    6,00

    Tomatensoep met gehaktballetjes en room

*Onze Zeeuwse vissoep word bereid met gezuiverd Oosterschelde water. Dit levert zonder verlies van smaak een zoutreductie op van 30%. In Oosterscheldewater zitten veel mineralen, waardoor de soep een vollere smaak krijgt.

Salades en soepen worden geserveerd met zuurdesembrood ‘van Menno’ en roomboter

 

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Pata Negra

    11,50

    Jamon iberico bellota met buffel mozzarella, shiso rucola cress en in peper gemarineerde aardbeien

  • Carpaccio

    10,75

    Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes en Parmezaan

  • Gemarineerde Zalm

    10,50

    Gemarineerde zalm met ingelegde bloemkool, rode bietjes, piccalilly crème en radijs

  • Hollandse Garnalencocktail

    14,50

    Hollandse garnalen met romige cocktailsaus

  • Broodplank

    5,00

    Vers gebakken desembrood met tapenade, alioli, boter en kruidenboter

    5,00 | 9,50 (1 of 2 personen)

Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Knoflookbrood

    5,00

    Vers uit de oven; heerlijk knoflookbrood gegratineerd met kaas

  • Gebakken Mosselen

    9,00

    In kruidenboter gebakken mosselen met ui, prei en knoflookbrood

  • Gamba's Pil Pil

    10,00

    Gamba’s zonder harnas uit de oven met knoflook, Spaanse peper, olijfolie en sinaasappel

  • Buikspek

    9,50

    Buikspek van de Green Egg met hoisin saus en groene asperges

Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Vis in het Groen

    17,75

    Vispannetje met diverse soorten vis in kruidensaus

  • Zalm

    20,50

    Zalm met spinazie linguine, zure room, pesto en rivierkreeft

    kleine portie 15,00
  • Zeebaars

    21,25

    Zeebaars a la plancha met een salsa van Kalamata olijven, rode ui, basilicum en red pearl tomaten

  • Slibtong

    20,75

    Twee of drie gebakken slibtongen met bearnaisesaus

    kleine portie 15,75
  • Onbeperkt Gekookte Mosselen

    20,50

    Onbeperkt Zeeuwse gekookte mosselen met sausjes, salade en frites of brood

VEGETARISCHE GERECHTEN

VEGETARISCHE GERECHTEN

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • VEGETARISCHE PROEVERIJ *

    11,50

    Focaccia met gegrilde groenten en Parmezaan, falafel balletjes met tzatziki, buffel mozzarella met olijfolie en uiringen

    * Vegetarisch
  • LINGUINE *

    16,50

    Linguine met pesto, gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en side salad

    * Vegetarisch
  • FALAFELBURGER *

    17,50

    Falafelburger met guacamole, BBQ saus, little gem, uiringen, jalapeño en koriander

    * Vegetarisch
  • STOOFPOTJE VAN AUBERGINE *

    16,50

    Stoofpotje van aubergine, tomaat, courgette en linzen met rijst en koriander

    * Vegetarisch
  • GEITENKAAS *

    17,50

    Torentje van geitenkaas met spinazie, tarte tatin van rode ui met walnoot en een salade van mozzarella en tomaat

    * Vegetarisch
Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Wienerschnitzel

    18,75

    Gefrituurde schnitzel met citroen en saus naar keuze

  • Varkenshaasmedaillons

    18,75

    Varkenshaasmedaillons met gerookte ham, comté en honing-mosterdjus

    kleine portie 15,25
  • Tournedos

    27,50

    Tournedos met gegrilde gamba’s en vers gemaakte béarnaise saus

  • Supreme Hoevekip

    21,25

    Hoevekip gegaard in knoflook-salie boter met een krachtige jus van Pedro Ximenez en rode wijn

  • Lamsfilet

    21,50

    Lamsfilet met tempura van bimi, knoflook rijst en sesam-sojasaus

Grillgerechten

Grillgerechten

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • Angus Steak

    21,75

    Gegrilde Angus steak geserveerd met onion-pepper potatoes, coleslaw en saus naar keuze

  • Sukade Steak

    21,75

    Botermalse gesplitste sukadesteak van het Angus rund geserveerd met onion-pepper potatoes, coleslaw en saus naar keuze

  • Pork Rib Roast

    19,75

    Rib roast geserveerd met onion-pepper potatoes, coleslaw en saus naar keuze

  • Kipsaté

    17,75

    Kipsaté met kroepoek, atjar, satésaus en frites

  • Angus Burger

    18,75

    Rosé gebakken Angus burger met guacamole, gesmolten cheddar, ui, tomaat, augurk, Koreaanse BBQ saus, jalapeño, tortilla chips en hamburger bun

  • Hele Kip

    17,50

    Gevlinderde hele kip geserveerd met onion-pepper potatoes, coleslaw en saus naar keuze

Al onze grill gerechten worden authentiek bereid op de Big Green Egg

 

Sauzen en Garnituur

Sauzen en Garnituur

Sauzen en garnituren om uw culinaire ervaring compleet te maken
  • Extra saus

    3,50

    Peper-, rode wijn-, saté– of champignonsaus

  • Garnituur

    3,50

    Portie gebakken champignons of ui

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • IJsmacaron

    8,50

    Macaron gevuld met ijs van rood fruit met lemon curd, atsina en rood fruit

  • Zomerkoning

    8,50

    Verse Zeeuwse aardbeien met citroensorbet en basilicumsuiker

  • Kers achter Glas

    8,50

    Kersen, kersen sorbet, merinque en crème van kersen

  • Crème Brûlée

    8,50

    Crème brûlée van limoen met citrusvruchtensalade en granité van limoncello

  • Dame Blanche

    7,50

    Crémeux van pure chocolade, mousse van witte chocolade, vanille ijs, warme chocoladesaus en slagroom

  • Ambachtelijk Roomijs

    6,50

    Ambachtelijk vanille roomijs zonder toegevoegde suikers met vers fruit

  • Zeeuwse Koffie

    7,50

    Koffie met likeur, Goesenaartje, chocolademousse, crème brûlée, suikerwafel en slagroom

  • Belgische Wafel

    8,50

    Belgische wafel met warme kersen, slagroom en vanille ijs

  • Kaasplankje

    8,00

    Verschillende biologische kaassoorten met notenbrood en appelstroop

    * Ook te bestellen in combinatie met een glaasje rode port voor 10,00