Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Salades

Salades

Salades
  • Salade Geitenkaas

    10,50

    Geitenkaas uit de oven met mesclun sla, vijgen, pecannoten, blauwe besssen, appel en frambozenvinaigrette

  • Caesar Salade

    10,50

    Salade met little gem, gegrilde kip, Parmezaan, tomaat, scharrelei, knoflookcroutons en caesardressing

  • Oosterschelde Salade

    12,50

    Gemengde salade van mesclun met gerookte zalm, rivierkreeft, Hollandse garnaaltjes, tomaat, rode ui, kappertjes en citrusvinaigrette

  • Gamba Salade

    11,50

    Salade met gebakken gamba’s, geroosterde perzik, mais, avocado, little gem, rode ui en spekjes

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen tegen een meerprijs van € 5,00.

Soepen

Soepen

Soepen
  • Zeeuwse Vissoep*

    9,00

    Huisgemaakte vissoep bereid met gezuiverd Oosterscheldewater

  • Maandsoep

    7,50

    Maandelijks wisselende soep

  • Gazpacho

    7,50

    Gazpacho van watermeloen met tomaat, olijfolie, knoflook, Grissini, feta en Spaanse ham

  • Tomatensoep

    6,00

    Tomatensoep met gehaktballetjes en room

*Onze Zeeuwse vissoep word bereid met gezuiverd Oosterschelde water. Dit levert zonder verlies van smaak een zoutreductie op van 30%. In Oosterscheldewater zitten veel mineralen, waardoor de soep een vollere smaak krijgt.

Salades en soepen worden geserveerd met brood en roomboter (tenzij anders vermeld)

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Vitello Tonato

    11,50

    Kalfsgebraad met groene asperges, kappertjes, citroen, tonijn en ansjovis

  • Angus carpaccio

    11,50

    Carpaccio van Angus met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes en Parmezaan

  • Zalm

    11,50

    In rode biet gemarineerde zalm met spinazie, venkel, kervel en mayonaise van witte wijn

  • Moghrabiah *

    7,50

    Hand gerolde Libanese couscous met Romeinse sla, biologische feta, tomaat, peterselie en limoen (veganistisch mogelijk)

    * Vegetarisch
  • Hollandse Garnalencocktail

    14,50

    Hollandse garnalen met romige cocktailsaus

  • Krabcocktail

    11,50

    Cocktail van krab met mango, spicy mayonaise en gefrituurde calamaris

  • Broodplank

    5,00

    Vers gebakken rustiek brood met tapenade, alioli, boter en kruidenboter

    5,00 | 9,50 (1 of 2 personen)

Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Knoflookbrood

    5,00

    Vers uit de oven; heerlijk knoflookbrood gegratineerd met kaas en pesto

  • Gebakken Mosselen

    9,00

    In kruidenboter gebakken mosselen met ui, prei en knoflookbrood

  • Gamba's Pil Pil

    10,00

    Gamba’s zonder harnas uit de oven met knoflook, Spaanse peper en olijfolie

  • Buikspek

    9,50

    Buikspek van de Green Egg met hoisin saus en groene asperges

Voorgerechten worden geserveerd met brood en roomboter

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Vis in het Groen

    18,50

    Pannetje met diverse soorten vis en kruidensaus

  • Onbeperkt Mosselen

    19,95

    Onbeperkt Zeeuwse mosselen geserveerd met 2 sausjes, friet of brood

  • Zalmsteak

    20,50

    Zalmsteak met spicy mayonaise, artisjok en crumble van Spaanse ham

    Kleine portie 15,00
  • Noordzee Schol

    21,50

    Noordzee schol met zoete aardappelpuree, citrus vinaigrette, gerookte paling, broccoli en macadamia

  • Slibtong

    20,75

    Twee of drie gebakken slibtongen met bearnaisesaus

    Kleine portie 15,75
Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Chateau van de Chef - voor twee personen

    48,00

    Gesneden ossenhaas met seizoensgroenten en saus naar keuze

  • Wienerschnitzel

    18,75

    Gefrituurde varkensschnitzel met citroen en saus naar keuze

  • Varkenshaasmedaillons

    18,75

    Varkenshaasmedaillons met comté, champignons, pancetta en honing-mosterdsaus

    Kleine portie 15,25
  • Iberico Steak

    20,50

    Steak van Iberico met hoisin, aardbei, groene asperges, yoghurt en bosui

  • Scharrelkip

    21,00

    Scharrelkipfilet ‘label rouge’ met een cassoulet van witte bonen en chorizo

  • Diamanthaas

    21,00

    Diamanthaas met een mousseline van zoete aardappel, gegrilde sjalot en jus van rode wijn

Grillgerechten

Grillgerechten

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • Angus Steak

    23,50

    Graan gevoerde Angus steak geserveerd met coleslaw en saus naar keuze

  • Bavette

    23,50

    Graan gevoerde black angus bavette met rub van knoflook en lente ui geserveerd met coleslaw en saus naar keuze

  • Kipsaté

    17,75

    Kipsaté met kroepoek, atjar, satésaus en frites

  • Angus Burger

    18,75

    Rosé gebakken Angus burger met guacamole, gesmolten cheddar, ui, tomaat, augurk, Koreaanse BBQ saus, jalapeño, tortilla chips en hamburger bun

  • Hele Kip

    19,00

    Gevlinderde hele kip geserveerd met coleslaw en saus naar keuze

Al onze grill gerechten worden authentiek bereid op de Big Green Egg

 

Sauzen en Garnituur

Sauzen en Garnituur

Sauzen en garnituren om uw culinaire ervaring compleet te maken
  • Extra saus

    3,50

    Peper-, rode wijn-, saté– of champignonsaus

  • Garnituur

    3,50

    Portie gebakken champignons of ui

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keuze
  • Linguine *

    16,50

    Linguine met pesto, gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en side salad

    * Vegetarisch
  • Thaise Bowl *

    17,50

    Thaise bowl met krokante tofu, basmati, kokos, ananas, koriander en little gem

    * Vegetarisch
  • Beyond Burger *

    17,50

    Vegetarisch burger met spicy mayonaise, tomatenchutney, sla, ui, tomaat en friet

    * Vegetarisch
  • Vegetarische Kip Teriyaki *

    17,50

    Vegetarische kip teriyaki met basmati, roerbakgroenten en zoet-zure saus

    * Vegetarisch

Bij al onze hoofdgerechten worden frietjes en mayonaise geserveerd. Indien u een koude salade wenst kunt u dit kenbaar maken bij de bedieningsmedewerker.

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Mini IJsmacarons

    8,50

    Verschillende ijsmacarons met aardbei, créme van basilicum, crispy yoghurt en atsina

  • Peche Melba

    8,50

    Gegrilde perzik met sorbet van aardbei, schuim van perzik en atsina cress

  • Zomerkoning

    8,50

    Vanille ijs met aardbeien en slagroom

  • Mango Sorbet

    8,00

    Sorbet van mango met gemarineerde ananas en passievrucht

  • Dame Blanche

    7,50

    Crémeux van pure chocolade, mousse van witte chocolade, vanille ijs, warme chocoladesaus en slagroom

  • Ambachtelijk Roomijs

    6,50

    Ambachtelijk vanille roomijs zonder toegevoegde suikers met vers fruit

  • Koffie Compleet

    7,50

    Koffie met likeur, Goesenaartje, chocolademousse, crème brûlée, suikerwafel en slagroom

  • Kaasplankje *

    8,00

    Verschillende kaassoorten met notenbrood en appelstroop

    * Ook te bestellen in combinatie met een glaasje rode port voor €10,00

    * Vegetarisch