Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Salades

Salades

Salades
  • Salade Geitenkaas

    10,00

    Geitenkaas uit de oven met mesclun sla, vijgen, pecannoten, granaatappel, appel en frambozenvinaigrette

  • Caesar Salade

    9,50

    Salade met little gem, gegrilde kip, Parmezaan, tomaat, scharrelei, knoflookcroutons en caesardressing

  • Oosterschelde Salade

    12,00

    Gemengde salade van mesclun met gerookte zalm, rivierkreeft, Hollandse garnaaltjes, tomaat, rode ui, kappertjes en citrusvinaigrette

  • Salade Beef

    9,50

    Salade met ossenhaaspuntjes, paddenstoelen, balsamico, gorgonzola, krokante chorizo, olijven, gedroogde tomaten, rucola en pijnboompitten

Soepen

Soepen

Soepen
  • Zeeuwse Vissoep*

    8,50

    Huisgemaakte vissoep bereid met gezuiverd Oosterscheldewater

  • Maandsoep

    6,50

    Maandelijks wisselende soep

  • Paddenstoelensoep

    7,00

    Paddenstoelensoep met truffelcrostini

  • Tomatensoep

    6,00

    Tomatensoep met gehaktballetjes en room

*Onze Zeeuwse vissoep word bereid met gezuiverd Oosterschelde water. Dit levert zonder verlies van smaak een zoutreductie op van 30%. In Oosterscheldewater zitten veel mineralen, waardoor de soep een vollere smaak krijgt.

Salades en soepen worden geserveerd met brood en roomboter (tenzij anders vermeld)

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Charcuterie van slagerij Broekhuizen

    12,50

    Diverse specialiteiten; Paté, worst en gerookte vleeswaren met brioche en dips

  • Angus carpaccio

    11,50

    Carpaccio van Angus met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes en Parmezaan

  • Tataki

    12,50

    Tataki van tonijn met Thaise papaya salade, wasabi mayonaise en Japanse peper

  • Tartaar

    9,00

    Tartaar van rode biet met gorgonzola, zwarte olijven, gefrituurde prei en hazelnoot

  • Hollandse Garnalencocktail

    14,50

    Hollandse garnalen met romige cocktailsaus

  • Broodplank

    5,00

    Vers gebakken rustiek brood met tapenade, alioli, boter en kruidenboter

    5,00 | 9,50 (1 of 2 personen)

Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Knoflookbrood

    5,00

    Vers uit de oven; heerlijk knoflookbrood gegratineerd met kaas en pesto

  • Gebakken Mosselen

    9,00

    In kruidenboter gebakken mosselen met ui, prei en knoflookbrood

  • Gamba's Pil Pil

    10,00

    Gamba’s zonder harnas uit de oven met knoflook, Spaanse peper, olijfolie en sinaasappel

  • Buikspek

    9,50

    Buikspek van de Green Egg met hoisin saus en groene asperges

Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Vis in het Groen

    17,75

    Pannetje met diverse soorten vis en kruidensaus

  • Zalm & Zeebaars

    20,50

    Duo van zalm en zeebaars met mayonaise van zwarte knoflook, soyaboontjes en gefrituurde salie

  • Zalm

    20,50

    Zalm met ravioli van gamba’s en tomaat, schuimige tomatensaus en gegrilde venkel

    kleine portie 15,00
  • Wijting

    18,50

    Wijting tempura met gepofte flespompoen, uienchutney en vinaigrette van Pedro Ximenez

  • Slibtong

    20,75

    Twee of drie gebakken slibtongen met bearnaisesaus

    kleine portie 15,75
Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Chateau van de Chef - voor twee personen

    48,00

    Gesneden ossenhaas met seizoensgroenten en saus naar keuze

  • Wienerschnitzel

    18,75

    Gefrituurde schnitzel met citroen en saus naar keuze

  • Varkenshaasmedaillons

    18,75

    Varkenshaasmedaillons met gerookte ham, comté en honing-mosterdjus

    kleine portie 15,25
  • Eendenborst

    21,50

    Eendenborst met een duxelles van knolselderij en shiitake, hoisinsaus en five spices

  • Hazenpeper

    18,50

    Hazenpeper met rode kool, aardappelpuree en gebakken appel

  • Hertenbiefstuk

    21,50

    Hertenbiefstuk met mousseline van pompoen, enoki en een saus van Duvel met spekjes

Grillgerechten

Grillgerechten

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • Angus Steak

    21,75

    Gegrilde Angus steak geserveerd met onion-pepper potatoes, coleslaw en saus naar keuze

  • Bavette

    21,00

    Gegrilde Bavette geserveerd met onion-pepper potatoes, coleslaw en saus naar keuze

  • Kipsaté

    17,75

    Kipsaté met kroepoek, atjar, satésaus en frites

  • Angus Burger

    18,75

    Rosé gebakken Angus burger met guacamole, gesmolten cheddar, ui, tomaat, augurk, Koreaanse BBQ saus, jalapeño, tortilla chips en hamburger bun

  • Hele Kip

    17,50

    Gevlinderde hele kip geserveerd met onion-pepper potatoes, coleslaw en saus naar keuze

Al onze grill gerechten worden authentiek bereid op de Big Green Egg

 

Sauzen en Garnituur

Sauzen en Garnituur

Sauzen en garnituren om uw culinaire ervaring compleet te maken
  • Extra saus

    3,50

    Peper-, rode wijn-, saté– of champignonsaus

  • Garnituur

    3,50

    Portie gebakken champignons of ui

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keuze
  • Linguine *

    16,50

    Linguine met pesto, gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en side salad

    * Vegetarisch
  • Lasagne van pompoen *

    17,50

    Lasagne met pompoen, spinazie, béchamel, Parmezaan, mozzarella en hazelnoot

    * Vegetarisch
  • Stoofpotje van Aubergine *

    16,50

    Stoofpotje van aubergine, tomaat, courgette en linzen met rijst en koriander

    * Vegetarisch
  • Groenten Burrito *

    17,50

    Met groenten gevulde burrito met guacamole, pico de gallo en tortilla chips

    * Vegetarisch
Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Hangop

    8,50

    Yoghurtijs met hangop, granola, honing, pecannoten en amarettosiroop

  • Stoofpeertjes

    7,50

    Stoofpeertjes met kaneelroomijs, boerenjongens en slagroom

  • Brownie

    8,50

    Warme brownie met vanille ijs, gebakken vijgen, vijgen créme, pecan noten en maple syrup

  • Cheesecake

    8,00

    Cheesecake met een saus van fudge en ijs van gezouten caramel

  • Dame Blanche

    7,50

    Crémeux van pure chocolade, mousse van witte chocolade, vanille ijs, warme chocoladesaus en slagroom

  • Ambachtelijk Roomijs

    6,50

    Ambachtelijk vanille roomijs zonder toegevoegde suikers met vers fruit

  • Zeeuwse Koffie

    7,50

    Koffie met likeur, Goesenaartje, chocolademousse, crème brûlée, suikerwafel en slagroom