- Hotel naam
- Hotel Goes
- Adres
- Anthony Fokkerstraat 100
- Postcode en plaats
- 4462ET Goes
- Locatie
- Open in Google Maps
Onze dinerkaart

Salades
Salade Geitenkaas
14,50 Geitenkaas uit de oven met mesclun, blauwe bessen, pecannoten, granny smith en balsamico dressing
Boston Cobb Salad
15,00 Salade met avocado, kip, krokant gebakken spek, ei, gorgonzola, rode ui en tomaat
Oosterschelde Salade
15,00 Gemengde salade met gerookte zalm, rivierkreeft, garnaaltjes, tomaat, rode ui, kappertjes en citrusvinaigrette
Griekse Salade
14,50 Houtgerijpte Griekse feta, zomerse tomaat, verse oregano, komkommer, paprika, Kalamata olijven en olijfolie van de eerste persing

Soepen
Zeeuwse Vissoep
10,50 Huisgemaakte vissoep
Tomatensoep
8,00 Lavas, basilicum, pesto en room
Thaise Rode Curry Soep
9,00 Thaise rode curry soep met kip, taugé en lente-ui
Maandsoep
8,50 Maandelijks wisselende soep
*Onze Zeeuwse vissoep wordt bereid met gezuiverd Oosterschelde water. Dit levert zonder verlies van smaak een zoutreductie op van 30%. In Oosterscheldewater zitten veel mineralen, waardoor de soep een vollere smaak krijgt.
Salades en soepen worden geserveerd met brood en roomboter.

Koude voorgerechten
Angus Carpaccio
14,50 Carpaccio van Angus met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes en parmezaan
Zalmtartaar
15,00 Tartaar van Scandinavisch gemarineerde zalm met zoet-zure komkommer, venkel chips en mosterd mayonaise
Beef Tataki
15,00 Beef tataki met lente-ui, knoflookchips, soja-citrus dip en komkommer
Proeverij de Poel
18,50 Proeverij met tartaar van zalm, oester, beef tataki en aubergine carpaccio
Aubergine Carpaccio *
14,00 Aubergine carpaccio met yoghurt, granaatappel, munt, pijnboompitten en tahini
* VegetarischFines de Claire Oesters
18,50 6 Fines de Claire oesters met een vinaigrette van passievrucht
Vitello Tonnato
14,00 Langzaam gegaarde EKO kalfs-ribeye met tonijn mayonaise, gefrituurde kappertjes, peterselie en citroen zest
Broodplank
7,00 Vers gebakken rustiek brood met tapenade, alioli, boter en kruidenboter
Voorgerechten worden geserveerd met brood en roomboter.

Warme voorgerechten
Knoflookbrood
6,50 Vers uit de oven; heerlijk knoflookbrood gegratineerd met kaas en pesto
Gebakken Mosselen
12,50 In kruidenboter gebakken mosselen met ui, prei en knoflookbrood
Gamba's
15,00 Gamba’s pil pil met knoflook en Spaanse peper
Voorgerechten worden geserveerd met brood en roomboter.

Visgerechten
Tong
34,50 Gebakken zeetong (300g) met dragon mayonaise, seizoensgroenten en Hollandse garnaaltjes
Fish & Chips
22,50 Fish and chips van kabeljauw met tartaarsaus en citroen
14,75Zalm
25,50 Zalm met bearnaise schuim, doperwten crème, crispy quinoa, radijs, radijs-olie en rivierkreeft
Zeebaarsfilet
25,00 Zeebaarsfilet met romesco saus, gegrilde aubergine en een lak van citroen en knoflook
Gekookte verse Zeeuwse Mosselen
26,50 Pan gekookte verse Zeeuwse mosselen bereid met verse kruiden
Met friet of brood; cocktail- en knoflooksaus

Vleesgerechten
Tournedos
34,00 Tournedos met pepersaus
Presa Ibérico
25,00 Presa van het Ibérico varken, van de BBQ met Maldon zout en citroen
Boerenschnitzel
22,50 Gefrituurde schnitzel met kaassaus, ham, champignons en gegratineerd met kaas
Kip Cashew
22,50 Gewokte kip met lente-ui, rode ui, oestersaus, chilisaus, jasmijn rijst en cashewnoten
Boeuf Bourguignon
22,50 Klassieke boeuf bourguignon met aardappel, spekjes, zilverui en wortel
Angus Steak
25,50 Angus steak van de big green egg met rösti, suikermaïs en saus naar keuze
Angus Burger
21,50 Angus burger met oude kaas, serano ham, rucola, tomaat, pesto en gefrituurde uiringen
Kipsaté
21,50 Kipsaté met zoetzure komkommer, atjar, seroendeng, kroepoek en satésaus
Sauzen
Saus naar keuze
3,50 Peper-, saté-, champignon– of stroganoffsaus
Vegetarische gerechten
Vegetarische Burger *
21,50 Vegetarische burger met mango-habanero salsa, brioche, tomaat, sla, crispy onion en maiskolf
* VegetarischAubergine *
21,50 Gefrituurde aubergine met baba ganoush, feta, flatbread en kikkererwt
* VegetarischParelgort Risotto *
21,50 Parelgort risotto met oude kaas, mini peen, erwtjes, gefrituurde bloemkool en olie van wortel loof
* Vegetarisch
Desserts
Crème Brûlée
9,50 Crème Brûlée van Licor 43 met dulce de leche ijs en gesuikerde pecannoten
Dame Blanche
9,50 Vanille ijs met huisgemaakte chocoladesaus, slagroom en structuren van chocolade
Mango Sorbet
10,50 Mango sorbet met mangosalade, passievrucht, merinque en atsina cress
Zomerkoning
10,50 Verse aardbeien met vanille ijs, aardbeien coulis en slagroom
Sticky Brownie
8,50 Chocolade brownie met pecannoten en slagroom
Kaasplank
13,50 Diverse soorten kaas met bijpassend garnituur
Koffie Compleet
11,50 Koffie compleet met wafel, crème brulee, Goesenaartje, brownie, likeur
en slagroomWentelteefje
11,00 Wentelteefje van suikerbrood met vanille-roomijs en boerenjongens