Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Salades

Salades

Salades
  • Salade Geitenkaas

    11,00

    Geitenkaas uit de oven met mesclun sla, vijgen, pecannoten, blauwe besssen, appel en frambozenvinaigrette

  • Caesar Salade

    10,50

    Salade met little gem, gegrilde kip, Parmezaan, tomaat, scharrelei, knoflookcroutons en caesardressing

  • Oosterschelde Salade

    11,00

    Gemengde salade van mesclun met gerookte zalm, rivierkreeft, Hollandse garnaaltjes, tomaat, rode ui, kappertjes en citrusvinaigrette

  • Asperge Salade

    10,50

    Asperge salade met haricots verts, gegrilde courgette, rucola, ricotta, sojaboontjes, Parmezaan en olijfolie

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen tegen een meerprijs van € 5,00.

Soepen

Soepen

Soepen
  • Zeeuwse Vissoep*

    9,00

    Huisgemaakte vissoep bereid met gezuiverd Oosterscheldewater

  • Courgettesoep

    7,50

    Courgettesoep met jonge erwtjes, munt en citroen-olijfolie

  • Maandsoep

    7,50

    Maandelijks wisselende soep

  • Tomatensoep

    6,00

    Huisgemaakte tomatensoep met gehaktballetjes, lavas, basilicum en geroosterde paprika

*Onze Zeeuwse vissoep word bereid met gezuiverd Oosterschelde water. Dit levert zonder verlies van smaak een zoutreductie op van 30%. In Oosterscheldewater zitten veel mineralen, waardoor de soep een vollere smaak krijgt.
alades en soepen worden geserveerd met brood en roomboter (tenzij anders vermeld)

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Beef Tataki

    12,50

    Beef tataki met lente - ui, mierikswortel, sesam, Japanse dip en knoflook

  • Angus carpaccio

    11,50

    Carpaccio van Angus met truffelmayonaise of pesto, rucola, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes en Parmezaan

  • tonijn

    13,50

    Gebrande tonijn met gelakte watermeloen, rilette van tonijn en sesam

  • tomaat

    10,25

    Coeur de boeuff tomaat met groene asperge, gerookt zeezout, notencrunch en mozzarella

  • Hollandse Garnalencocktail

    14,50

    Hollandse garnalen met romige cocktailsaus

  • Krabcocktail

    12,75

    Cocktail van krab met mango, spicy mayonaise en gefrituurde calamaris

  • Broodplank

    5,75

    Vers gebakken rustiek brood met tapenade, alioli, boter en kruidenboter

    Prijs: 10,00

Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste warme voorgerechten voor
  • Knoflookbrood

    5,50

    Vers uit de oven; heerlijk knoflookbrood gegratineerd met kaas en pesto

  • Gebakken Mosselen

    9,75

    In kruidenboter gebakken mosselen met ui, prei en knoflookbrood

  • Gamba's Pil Pil

    11,00

    Gamba’s zonder harnas uit de oven met knoflook, Spaanse peper en olijfolie

  • Patatas Bravas

    7,50

    Spaans traditioneel gerecht; gefrituurde aardappeltjes met pikante saus

Voorgerechten worden geserveerd met brood en roomboter

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Bouillabaisse

    21,50

    Klassieke bouillabaisse met gegrild brood en rouille

  • Fish & Chips

    19,50

    Krokant gefrituurde witvis met remoulade en friet

  • Zalm

    22,00

    Zalm met spinazie-misomayonaise, venkel en citroen

    Kleine portie 16,50
  • Slibtong

    21,75

    Twee of drie gebakken slibtongen met tartaarsaus

    Kleine portie 16,50
  • Onbeperkt Zeeuwse Mosselen

    21,50

    Mosselen gekookt in witte wijn, ui, lavas en roomboter geserveerd met 2 sausjes en friet of brood

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Chateau van de Chef - voor twee personen

    52,50

    Gesneden ossenhaas met seizoensgroenten en saus naar keuze

  • Boerenschnitzel

    18,75

    Gefrituurde schnitzel met gebakken ui, spek, champignons en stroganoffsaus

  • Varkenshaasmedaillons

    18,75

    Varkenshaasmedaillons met comté, champignons, rauwe ham en honing-mosterdsaus

    Kleine portie 15,25
  • Pluma

    20,75

    Gelakte pluma (Iberico varken) met pastinaak, maple syrup, krokante chorizo en vinaigrette van Pedro Ximénez

  • Kippendij

    20,25

    Tempura van kippendij met pinda– citroengrassaus, Thaise jasmijn rijst, taugé en sugarsnaps

  • Ossobuco

    20,75

    Ossobuco van kalf (zonder bot) met gepofte paprika, zoete aardappel en reductie van rode wijn

Grillgerechten

Grillgerechten

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • Black Angus Steak

    23,50

    Graan gevoerde Angus steak met rub van knoflook en lente ui, geserveerd met zoete aardappel, suikermais en saus naar keuze

  • Angus Burger

    18,75

    Rosé gebakken Angus burger met oude kaas, huisgemaakte BBQ - saus, augurk, rode ui, tomaat, litle gem, jalapeños en uienjam

  • Hotwings

    18,50

    Chickenwings met huisgemaakte BBQ - saus

  • Picanha

    23,50

    Picanha van het graan gevoerde Angus rund met rub van knoflook en lente ui, zoete aardappel, suikermais en saus naar keuze

  • Kipsaté

    17,75

    Kipsaté met kroepoek, atjar, satésaus en frites

Bij al onze hoofdgerechten worden frietjes, gebakken aardappelen, warme groenten en mayonaise geserveerd. Indien u een koude salade wenst kunt u dit kenbaar maken bij de bedieningsmedewerker.

 

Sauzen en Garnituur

Sauzen en Garnituur

Sauzen en garnituren om uw culinaire ervaring compleet te maken
  • Extra saus

    3,50

    Peper-, stroganoff-, saté– of champignonsaus

  • Garnituur

    3,50

    Portie gebakken champignons of ui

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keuze
  • Linguine *

    18,50

    Linguine met room, champignons, thym, rucola, tomaat en citroen - olijfolie

    * Vegetarisch
  • Vegetarische ‘Kip’ Teriyaki

    18,50

    Vegetarische kip teriyaki met jasmijn rijst, roerbakgroenten en zoet-zure saus

  • Massala *

    19,50

    Kikkererwten massala met gefrituurde bloemkool, yoghurt en mint

    * Vegetarisch
  • Falafel van Mustafa

    18,50

    Pita met falafel, hummus, tomaat, komkommer, mint, peterselie en Syrische augurk

Bij al onze hoofdgerechten worden frietjes en mayonaise geserveerd. Indien u een koude salade wenst kunt u dit kenbaar maken bij de bedieningsmedewerker.

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Mango Sticky Rice

    8,50

    Mango met Thaise kleefrijst, kokosmelk, gepofte rijst en gezouten kokossaus

  • Banaan

    8,50

    Gekarameliseerde banaan met vanille schuim, chocolade mousse en crunch van hazelnoot

  • Framboos

    8,50

    Panna cotta met framboos, crème van framboos, koekjes crunch en witte chocolade

  • Zeezout Caramel

    8,50

    Zeezout - Caramel ijs met gezoete popcorn, suikerpinda’s, hot fudge en slagroom

  • Dame Blanche

    7,75

    Vanille ijs met huisgemaakte chocoladesaus, slagroom en structuren van chocolade

  • Ambachtelijk Roomijs

    7,50

    Ambachtelijk vanille roomijs zonder toegevoegde suikers met vers fruit

  • Kaasplank *

    11,50

    Bowland cheese, Caprimera rozemarijn, Camembert, Langres en Roquefort Papillon met gegrild suikerbrood, honing, Kalamata - vijgen chutney, noten en fruit

    * Vegetarisch
  • Koffie Compleet

    9,50

    Koffie met likeur, Goesenaartje, chocolademousse, panna cotta, suikerwafel en slagroom