- Hotel Goes

Lunchbuffet

Iedere* maandag t/m vrijdag staat ons live cooking lunchbuffet voor u klaar.

Iedere werkdag* tussen 12.00 - 14.00 uur presenteren wij in ons restaurant het uitgebreide Live Cooking Lunchbuffet.

Op het buffet staat voor u klaar:

  • Dagelijks wisselende soep met bijpassend garnituur
  • Diverse broodsoorten en luxe belegde broodjes
  • Hartig en zoet beleg
  • Diverse koude vlees- en visgerechten
  • Saladebuffet
  • Warm buffet met zes verschillende warme lunchgerechten
  • Live cooking gedeelte waar u à la minute verse, dagelijks wisselende gerechten kunt laten bereiden
  • Dagelijks wisselend gerecht uit de wok
  • Vers fruitsalade
  • Diverse zoetigheden ter afsluiting
  • Diverse koffie en thee variëteiten, (karne-)melk, vruchtensappen en smoothies

 * Op basis van beschikbaarheid en niet op feestdagen. Onder voorbehoud van reserveringen gaat het lunchbuffet door, bij geen reserveringen kan het lunchbuffet op de ochtend zelf nog geannuleerd worden, reserveren is daarom gewenst.

In de periode 18 juli t/m 26 augustus 2016 is er geen lunchbuffet.

Extra lunchbuffet op zaterdag:
- Zaterdag 8 oktober

Lunchkaart
Luncht u liever van de kaart? Bekijk de mogelijkheden hier!

Cookies

Valk Exclusief maakt gebruikt van cookies om u een betere beleving te bieden op deze website. Lees verder
Sluiten
Verbergen

Wat zijn cookies?


Cookies zijn kleine bestandjes die bij uw bezoek op de website worden meegestuurd aan de browser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Safari) op het door u gebruikte randapparaat. 

Wij gebruiken de volgende cookies


Functionele cookies voor het registreren van bezoekersgedrag. Cookies om uw surfgedrag bij te houden. Voor al onze cookies kunt u gehele cookiebeleid bekijken. 

Wijzigingen cookiebeleid


Valk Exclusief behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Eventuele wijzigingen zullen via de website kenbaar worden gemaakt. Dit privacy- en cookiebeleid is laatst gewijzigd op 19 februari 2016.

Geen cookie modus Lees ons cookiebeleid