Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Diner

U bent dagelijks van harte welkom in ons gezellige restaurant of sfeervolle brasserie voor een heerlijk diner.

In onze gerechten zijn diverse Zeeuwse streekproducten verwerkt. Tevens proberen we zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord vlees te gebruiken.

Onze koks en leidinggevenden zijn op de hoogte van de samenstelling van al onze gerechten. Tevens kan een groot deel van onze gerechten glutenvrij bereid worden, door één of meerdere ingrediënten te vervangen. Op uw verzoek informeren wij u graag over de allergenen in onze gerechten.

Het restaurant beschikt niet over airconditioning.

Maandmenu
Probeert u ook eens ons maandmenu voor € 29,95. Iedere maand stellen onze koks een nieuw 3-gangenkeuzemenu samen met zeer verrassende gerechten, waarbij u de keuze heeft uit drie gerechten per gang.

Big Green Egg
Voor de echte barbecue beleving kiest u één van onze grillgerechten, deze worden bereid op de Big Green Egg. Een op Aziatische klei-oven gebaseerd kooktoestel. Bij The Big Green Egg draait alles om smaak en kwaliteit. Door bereiding van het vlees en de vis in The Bigg Green Egg blijft het product mals en sappig en krijgt het een unieke smaakbeleving.

Kindermenu
Natuurlijk denken wij ook aan onze kleine gasten. Neem een kijkje op onze kidspagina voor het kindermenu.

Barkaart
Van 21.00 tot 22.00 uur serveren wij in de bar gerechten van een kleine kaart.

Feestdagen
- Op 24 december serveren wij gerechten van een aangepaste (beperkte) menukaart tot 20.00 uur (zie feestdagenpagina voor alle activiteiten).
- Op 25 en 26 december bieden wij een aangepast programma aan (zie feestdagenpagina voor alle activiteiten).
- Op 31 december en 1 januari is het niet mogelijk om à la carte te lunchen en/of dineren (zie feestdagenpagina), er wordt buitenom het lunchbuffet en live cooking buffet uitsluitend gebak, snacks en soep geserveerd.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten