Direct naar de contentDirect naar de footer
Restaurant
Restaurant

Restaurant

Om toegang te krijgen tot ons restaurant, brasserie of bar heeft u een geldige QR-code uit de corona check app of een geldig vaccinatiebewijs nodig.

Ontbijt
Ons ontbijtbuffet is geopend voor gasten die in ons hotel verblijven.

Lunch á la carte
Onze chef-kok staat met zijn keukenbrigade tussen 11:00 uur en 17:00 uur voor u klaar om u te voorzien van een uitgebreide (zaken)lunch. U kunt tot uiterlijk 15:30 uur een tafel reserveren voor de lunch. Reserveren is verplicht en mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Diner
Ons restaurant is in verband met de maatregelen tot minstens 19 december gesloten voor het diner. Hotelgasten kunnen gebruik maken van roomservice (tegen toeslag) of het diner afhalen in ons restaurant. De keuken blijft voor hotelgasten geopend tot 21:00 uur. Bestellen is mogelijk tot 20:45 uur.

Lunchbuffet, Zondagsbrunch en Live Cooking
Op dit moment bieden wij tot nader order geen Lunchbuffet, Zondagsbrunch of Live Cooking aan i.v.m. de geldende maatregelen.

Feestdagen

Feestdagen

Vier de feestdagen bij Van der Valk Hotel Goes! Onbezorgd genieten van uw gezelschap en culinaire verrassingen.
Lunch á la carte

Lunch á la carte

U bent van harte welkom om te genieten van een á la carte lunch in ons restaurant!
Diner

Diner

Maak een keuze van onze aangepaste dinerkaart en geniet van onze gerechten!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
1277 beoordelingen
witte
Hotel Goes 
een fijn lunchbuffet dat is voor herhaling vatbaar

gerecht loempiaatje, bitterbal , rijst was erg goed verder goed biefstukje was wat minder bediening erg vriendelijk en snel de omgeving was sfeervol op een somber bruine kerst man valt uit de toon goede afstand tot de volgende tafel bediend door Ashley