Direct naar de contentDirect naar de footer
Restaurant
Restaurant
Achterterras

Restaurant

Wij mogen u eindelijk weer ontvangen in ons restaurant, de brasserie en onze hotelbar.

Ontbijt
Ons uitgebreide ontbijtbuffet is geopend voor gasten met een hotelkamer reservering. Om drukte zoveel mogelijk te spreiden, vragen wij u een tijdsslot te reserveren bij de receptie.

Lunch á la carte
Vanaf 9 augustus staat onze chef-kok met zijn keukenbrigade tussen 11:00 uur en 14:00 uur voor u klaar om u te voorzien van een uitgebreide (zaken)lunch. Tussen 14:00 uur en 17:00 uur is onze keuken gesloten, u heeft wel de mogelijkheid om diverse soorten gebak of borrelhapjes te bestellen!

Diner
Ons restaurant is voor het diner geopend tussen 17:00 uur en 21:00 uur. Reserveren is verplicht en mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Terras
Geniet u liever van de buitenlucht? Bij mooi weer is het terras voor u geopend van 09:00 uur tot 22:00 uur. Reserveren op ons terras is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Indien uw voorkeur uit gaat naar een tafel op ons terras, mag u dit doorgeven bij het maken van de reservering.

Lunchbuffet, Zondagsbrunch en Live Cooking
Op dit moment bieden wij tot nader order geen lunchbuffet, zondagsbrunch of Live Cooking aan.

Lunch á la carte

Lunch á la carte

U bent weer van harte welkom om te genieten van een á la carte lunch in ons restaurant!
Diner

Diner

Maak een keuze uit onze ruime dinerkaart en geniet van onze gerechten in ons sfeervolle restaurant, brasserie of op het terras.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
1277 beoordelingen
E van Witsen
Hotel Goes 
Heerlijk gegeten

De krabsalade en de zalm/baars waren uitmuntend en de bediening was goed. Een jongen die zijn vak verstaat..jammer dat de seniorenmenu's er niet meer zijn