Direct naar de contentDirect naar de footer

Zoekt u een geschikt allternatief voor Zeelandhallen Goes?

Als u van plan bent om een beurs, vergadering of congres te organiseren, kunt u prima terecht bij de zeelandhallen in Goes. Nu kan het soms gebeuren dat er op de betreffende datum geen ruimte meer voor u is op deze locatie. Het zou ook kunnen dat u niet helemaal tevreden bent of om een andere reden op zoek bent naar een alternatief. Een goede optie is dan hotel Van der Valk Goes. Ook hier kunt u terecht wanneer u een congres, training, beurs, evenement of vergadering wilt organiseren. Of het nu om een dagdeel of om meerdere dagen gaat, bij hotel Van der Valk Goes staan ze graag voor u klaar.

Boek een hotel in Zeeland

ALTERNATIEF VOOR ZEELANDHALLEN GOES

Welke eisen stelt u wanneer u op zoek gaat naar een vergaderzaal of een ruimte voor een training of beurs? Is voldoende parkeergelegenheid een vereiste? Stelt u het op prijs wanneer er een goede catering is? Comfortabele stoelen en praktische werktafels zijn onmisbaar? Wilt u over meer dan voldoende faciliteiten kunnen beschikken? Reserveer dan nu een van de multifunctionele zalen van hotel Van der Valk Goes. Een beter alternatief voor de zeelandhallen in Goes kunt u niet vinden.

DE VOORDELEN BIJ DIT ALTERNATIEF

Als u besluit niet te reserveren bij de zeelandhallen in Goes, maar juist bij hotel Van der Valk Goes, dan profiteert u van onder meer:

  • 7 Verschillende zalen
  • Capaciteit loopt uiteen van 10 tot 300 personen
  • Uitstekende bereikbaarheid, direct aan de A58
  • Gratis Wifi
  • Veel gelegenheid voor parkeren
  • Extra veel daglicht in de zalen
  • Flexibel team dat graag met u meedenkt

COMBINEER ZEELANDHALLEN GOES MET OVERNACHTING

Gaat u een paar dagen op pad met uw team? Is het de hoogste tijd voor teambuilding? Een nadeel van de zeelandhallen in Goes is dan dat u daar niet kunt overnachten. Heeft u een locatie nodig voor meerdere dagen, reserveer dan nu de gewenste ruimte bij hotel Van der Valk Goes. Aan het einde van de dag bent u binnen no time op uw kamer en de volgende dag kunt u weer met een frisse start beginnen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod