Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiehuis Zeeland

Een vakantiehuis in Zeeland huren voor een weekendje weg of een korte vakantie? De provincie Zeeland staat garant voor heel wat vakantieplezier! Op de 650 kilometer lange kust van Zeeland vindt u ongetwijfeld uw favoriete plekje. Aan natuurschoon is er in Zeeland geen gebrek. Bezoek de deltawerken, de talrijke attractieparken en musea, de historische stadjes en de gezellige dorpjes. Houdt u van gerieflijkheid en luxe? Wenst u liever niet te koken en toch lekker te eten tijdens uw vakantie? Waarom geen kamer boeken in een comfortabel hotel, in plaats van een vakantiehuis Zeeland te huren?

Boek een hotel in Zeeland

VAKANTIEHUIS ZEELAND? LIEVER EEN KAMER VOL COMFORT

Hotel Van der Valk Goes ligt aan de zuidwestelijke rand van Goes, op het Zeeuwse schiereiland Walcheren. Een ideale locatie om een vakantie in Zeeland door te brengen! Ons hotel is gelegen nabij afrit Goes-Zuid van autosnelweg A256. Aan gratis parkeerplaatsen is er rond ons hotel geen gebrek.

MINSTENS EVEN GERIEFLIJK ALS EEN VAKANTIEHUIS ZEELAND

Voor een vakantiehuis in Zeeland doet ons hotel qua comfort zeker niet onder. Onze moderne kamers met balkon en inloopdouche garanderen u een verkwikkende nachtrust. Smul 's morgens van ons gevarieerde ontbijtbuffet, waar onder meer croissants, diverse broodsoorten, cereals, roereieren en yoghurt op u wachten. 's Middags mag u deelnemen aan ons live cooking lunchbuffet of een à la carte lunch bestellen. In ons restaurant of onze brasserie kunt u terecht voor een overheerlijk diner. Op onze menukaart staan gerechten waarin vele Zeeuwse streekproducten zijn verwerkt. Als u voor een grillgerecht kiest, wordt dit bereid in onze speciale oven (de 'Big Green Egg') waarin het product mals en sappig blijft.

UITGEBREIDE VOORZIENINGEN

Een vakantiehuis in Zeeland kan niet tippen aan de vele faciliteiten die Van der Valk Goes aanbiedt. Met onze shuttlebus vervoeren we u graag naar het centrum of het station van Goes, of naar het strand. Op sommige dagen in de week kunt u yogalessen volgen in ons hotel. Bij mooi weer eet u buiten op ons zonovergoten terras. Wenst u uw hond mee te nemen op vakantie? In ons hotel zijn honden welkom in de daarvoor bestemde hotelkamers. Wie graag golft of fitnest, vindt in de buurt van het hotel een golfbaan en meerdere fitnesscentra. Zoek niet langer naar een vakantiehuis Zeeland. Boek vlug een kamer bij Van der Valk Goes!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod