Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantie in Zeeland boeken?

Een vakantie in Zeeland is een enorm verwen moment als u het heel erg druk heeft gehad de afgelopen periode. Zeeland ligt natuurlijk gewoon in ons land, maar voelt vaak als het buitenland. In de zomer kan een vakantie in Zeeland nog beter uitpakken dan in een zuidelijke Europees land. Doordat er veel strand is, zijn er veel plekken om te ontdekken als u op vakantie in Zeeland bent. Daarom is het fijn om centraal in Zeeland te overnachten. Vanuit het midden kunt u namelijk optimaal genieten van uw vakantie in Zeeland.

Boek een hotel bij Zeeland

Als u hier ook warm van wordt dan raden wij u zeker aan om een kamer te boeken in ons van der Valk hotel in Goes. Het hotel ligt op een fijne centrale plek. Het hotel is makkelijk te bereiken vanuit de rest van het land en voorzien van alle gemakken.

In ons hotel kunt u gebruik maken van yoga, fitness, de bar en natuurlijk ons restaurant. Hier kunt u genieten van mooie, verse, seizoensgebonden producten. Wij bereiden deze dagelijks met veel liefde voor u. Mocht u bijvoorbeeld een allergie hebben of iets helemaal niet lekker vinden. Meld het ons dan. Wij zullen er dan alles aan doen om uw wensen tegemoet te komen en uw vakantie in Zeeland nog beter te maken.

Bent u voor zakelijke afspraken in het zuiden van het land en is uw gezin al op vakantie in Zeeland? Dan is het handig ze onder te brengen in het van der Valk hotel in Goes. Hier kunt u gezin rustig genieten van de vakantie en kunt u rustig uw werk afmaken.

Een vakantiewoning Zeeland is natuurlijk ook een optie als u op vakantie in Zeeland wilt. Maar bij een vakantiewoning Zeeland heeft u niet gegarandeerd de faciliteiten die een van der Valk hotel wel heeft.

Mocht u vragen hebben over de faciliteiten die wij bieden, de ligging van ons hotel of vragen hebben over bijvoorbeeld de vergader- of congreszalen die wij ter beschikking hebben. Schroom dan niet om ons op te bellen. We zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen en ervoor zorgen dat u zonder zorgen een boeking kan plaatsen bij ons van der Valk hotel in Goes.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod