Direct naar de contentDirect naar de footer

Luxe hotel Zeeland

Zeeland staat bekend als de provincie met de meeste zonuren en schone stranden. Doordat het aan open zee ligt, zijn er bijna nooit stapelwolken waardoor er volop van de zon genoten kan worden. Naast de fijne stranden heeft Zeeland ook mooie bossen en parken. Hier is hotel Goes te vinden. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een luxe hotel Zeeland. Geniet van de comfortabele kamers en suites, vergaderzalen, eetgelegenheden en stranden op fietsafstand.

Boek een hotel in Zeeland

OVERNACHTEN IN EEN LUXE HOTEL ZEELAND

We bieden een ruim aanbod aan kamers aan. In de standaard kamers kunt u voorzieningen als een koelkastje, balkon en badkamer met inloopdouche verwachten. In de luxere kamers kunt u tevens een airconditioning, bubbelbad, theefaciliteiten, Nespresso apparaat, apart toilet en extra lange bedden vinden. Tot slot zijn de Royal suite en Bruidssuite beschikbaar met een open badkamer en jacuzzi, hier beleeft u de ultieme luxe. Het hele jaar door zijn er verschillende arrangementen te boeken. Met deze arrangementen is het mogelijk om voordelig in het luxe hotel in Zeeland te overnachten. Tevens zijn er arrangementen waarbij u tegen een lagere prijs Zeeland ontdekt, e-bikes huurt of bijvoorbeeld een dag wellness boekt.

VERGADEREN IN HET GROENE HART VAN ZEELAND

Vergader in een sfeervolle ambiance in een luxe hotel in Zeeland. Wij beschikken over zeven zalen, die onderling gecombineerd kunnen worden door de verschuifbare wanden. U heeft de mogelijkheid meerdere dagen, of een dag(deel) te vergaderen, maar u kunt de zalen ook voor andere doeleinden gebruiken. De zalen beschikken over veel daglicht en er zijn gratis parkeergelegenheden en wifi voor de gasten.

FACILITEITEN EN ACTIVITEITEN

In dit luxe hotel Zeeland bieden wij meerdere faciliteiten aan om de provincie te ontdekken. De shuttlebus brengt u bijvoorbeeld naar het station, centrum of strand. Bespreek vooraf uw wensen met de chauffeur of een medewerker en wij zorgen dat het geregeld wordt. Bij mooi weer is het een leuk idee om de provincie per fiets te verkennen. Heeft u geen fietsen bij u? Dan kunt u ze bij ons huren. We verhuren zowel normale fietsen als e-bikes. Tot slot komt u helemaal tot rust door mee te doen met de door ons aangeboden yogalessen. Elke maandag, woensdag, donderdag en zaterdag verzorgen we lessen in een van onze zalen. Deze lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden geschikt!

Waar wacht u nog op? Boek bij het luxe hotel van der Valk Goes!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod