Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel op Walcheren nodig?

Waar u ook woont, in Nederland of elders, een verblijf in een hotel op Walcheren is altijd een goede keus. Walcheren is een schiereiland en bestaat uit de gemeenten Vlissingen, Veere en Middelburg. Walcheren wordt omsloten door het Veerse Meer, de Westerschelde en de Noordzee. Houdt u van watersport? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Ook mensen die houden van fietsen, wandelen of van mooie steden zullen absoluut genieten tijdens een verblijf op Walcheren. Hotel Van der Valk Goes is een geschikte locatie om vanuit daar van de mooie omgeving te genieten.

Boek een hotel bij Walcheren

WILT U EEN BEZOEK BRENGEN AAN WALCHEREN? HOTEL VAN DER VALK GOES IS DE IDEALE PLEK OM JE TERUG TE TREKKEN EN OM TE GENIETEN

Wanneer u een paar dagen wilt genieten van alles wat Walcheren u te bieden heeft dan is het belangrijk om te kiezen voor een goede accommodatie. Een aanrader is daarom hotel Van der Valk Goes. U verblijft dan op een centrale plaats en kunt elke morgen weer kiezen waar u de dag zult doorbrengen: Wordt het een dagje strand? Gaat u winkelen in Goes? Brengt u een bezoek aan Veere? Het is allemaal mogelijk. U zult verblijven in een royale kamer met balkon en kunt kiezen uit diverse faciliteiten. Heeft u behoefte aan extra ontspanning? Maak dan gebruik van onze yogalessen. U hoeft hiervoor zelfs het hotel niet uit.

DE TIJD VLIEGT VOORBIJ TIJDENS UW VERBLIJF IN WALCHEREN HOTEL

Boek vandaag nog een overnachting bij een hotel op Walcheren. Hiervan krijgt u absoluut geen spijt. Er zijn diverse steden te bezoeken, u kunt bij het hotel fietsen huren en wellicht maakt u ’s avonds nog een wandeling over het strand. Kies voor hotel Van der Valk Goes en laat uzelf eens goed verwennen. Bij ons kunt u de dag beginnen met een uitgebreid ontbijt en afsluiten met diner in ons gezellige restaurant. Ook wanneer u kinderen meeneemt tijdens uw verblijf in een hotel op Walcheren en omstreken dan bent u bij hotel Van der Valk Goes op de juiste plaats. We hebben een speciaal kindermenu en de ervaring leert dat de meeste kinderen hun bordje snel leeg eten. U wilt dan uiteraard rustig verder tafelen. Bij ons is dat geen enkel probleem, want de kinderen vermaken zich in de speciale kinderhoek. Op zoek naar een hotel in de omgeving van Walcheren? Hotel Van der Valk Goes zorgt dat u kunt genieten van een heerlijke overnachting.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod