Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Kapelle

Wilt u een weekend weg en bent u in Zeeland op zoek naar een hotel? Kapelle is een van de steden waar u dan waarschijnlijk wel aan het zoeken bent. Een van der Valk hotel Kapelle is er helaas niet maar we kunnen u garanderen dat u bij ons van der Valk hotel in Goes ook prima terecht kunt. Dit hotel ligt namelijk op nog geen tien minuten rijden van Kapelle. Hier bent u in ieder geval zeker van de kwaliteit en service van een van der Valk hotel. Want we hebben namelijk geen van der Valk hotel Kapelle.

Boek een hotel bij Kapelle

Hotel Kapelle is een goede optie als u op zoek bent naar een hotel aan de kust in Zeeland. Maar vanuit Goes is de rest van Zeeland nog veel beter te bereiken dan vanuit een hotel Kapelle. Dit komt door de centrale ligging van het hotel. Vanuit hier zijn de rest van de leuke steden en plaatsjes in Zeeland goed te bereiken. Dit wordt moeilijker vanuit een hotel Kapelle omdat Goes simpelweg centraler ligt.

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie en zoekt u deze in de buurt van Kapelle? Dan is van der Valk hotel Goes een goede optie. Hier hebben wij meerdere zalen ter beschikking die u kunt gebruiken voor vergaderingen of congressen. Wat is er nou fijner dan na een lange dag met collega’s af te sluiten in een fijn hotel? Bij het van der Valk hotel in Goes hebben wij meerdere faciliteiten ter beschikking. Daarnaast kunt u bij ons genieten van een diner in ons restaurant. We serveren hier prachtige seizoensgerechten producten. U kunt na een lange dag dus genieten van de kwaliteit en service van een van der Valk hotel. Kapelle heeft dit alleen niet ter beschikking.

Wilt u meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld de verschillen tussen ons van der Valk hotel Goes of een hotel Kapelle? Dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met het beantwoorden van vragen die u heeft of het maken van een boeking. Verder kunt u voor alle faciliteiten terecht op onze website.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod