Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een hotel met faciliteiten als yoga, fitness, vergaderzalen, een bar, terras en nog veel meer? En dat allemaal in het zuiden van het land? Dan heeft u vast hotel Bergen op Zoom geprobeerd. Een hotel Bergen op Zoom ligt in de buurt van Zeeland en daarom vragen wij ons af waarom u niet iets meer naar het zuiden rijdt om te overnachten in een van der Valk hotel. En wel die van Goes. Dit van der Valk hotel heeft alle faciliteiten waar u op zoek naar bent. En het is daarnaast ook nog eens een van der Valk hotel. Daarom kunt u hier genieten van de kwaliteit en service die u van onze hotels gewend bent. Dit kunnen wij niet garanderen in een hotel Bergen op zoom. Wij hebben hier namelijk geen van der Valk hotel gevestigd.

Boek een hotel bij Bergen op Zoom

Hotel Bergen op zoom is een goede locatie als u een hotel zoekt wanneer u in het noorden woont en graag wilt overnachten na bijvoorbeeld een drukke dag op werk of als u naar een congres of vergadering bent geweest in het zuiden van het land. Grote kans dat dit in ons van der Valk hotel Goes was. Waarom blijft u dan niet hier overnachten in plaats van een hotel Bergen op Zoom te zoeken? Zo kunt u na uw zakelijke bijeenkomst even ontspannen in onze bar en hoeft u niet meer de weg op.

Ook als u naar het strand wilt snappen wij dat u een hotel in Zeeland wilt gaan boeken. Hotel Bergen op Zoom is dan wellicht het eerst wat u probeert. Maar het van der Valk hotel in Goes ligt veel dichter bij het strand dan een hotel Bergen op Zoom. Daarom raden wij u aan om nog een stukje verder te kijken dan een hotel Bergen op Zoom. Dan kunt u namelijk genieten van een overnachting, en wellicht diner, dat wij bereiden met verse seizoensgebonden ingrediënten. En mocht u bijvoorbeeld een allergie hebben, dan horen wij dat graag.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in ons van der Valk hotel in Goes en wat wij allemaal te bieden hebben in vergelijking met een hotel Bergen op zoom? Dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij zullen proberen om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod