Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel directory nederlands

Hartelijk welkom in Van der Valk Hotel Goes! Wij doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor uw comfort hebben wij deze hotel directory samengesteld met informatie over ons hotel en onze diensten. Indien u vragen heeft of andere informatie wenst, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met de receptie (toets 9). De receptie is 24 uur per dag bereikbaar. Wij wensen u een prettig verblijf toe en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

HUISREGELS - VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID

In onderstaand reglement vindt u de belangrijkste huisregels die binnen ons hotel gelden. Wij vragen u deze regels te respecteren en te accepteren.

ALGEMENE REGELS

 • Alle aanwijzingen van medewerkers van het hotel, die verband houden met huisregels dienen te worden opgevolgd
 • Blijf in geval van brand kalm. Meld brand bij de receptie via noodnummer 9 en/of sla de dichtstbijzijnde brandmelder in.
 • Verlaat bij een algemeen brandalarm direct het pand.
 • Gebruik bij brand in geen geval de liften.
 • In verband met de identificatieplicht dient u ten tijde van check-in een geldig identificatiebewijs te kunnen tonen van alle personen welke in het hotel verblijven. De minimale leeftijd om te verblijven in ons hotel bedraagt 21 jaar, met uitzondering van kinderen en jong volwassenen welke samen met hun ouders verblijven.
 • Op diverse plaatsen binnen het gebouw hangen camera’s. Een ieder die zich in ons Hotel bevindt, stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden.
 • Gevonden voorwerpen dient u in te leveren bij de receptie.
 • Het hotel is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen.
 • De Directie, de eigenaar van deze locatie en/of personen die voor het Hotel werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade, die bezoekers van de locatie mochten ondervinden.
 • De kamer dient in verband met hygiënevoorschriften één keer in de drie dagen schoongemaakt te worden. Wenst u overdag niet gestoord te worden, overleg dan met de receptie voor een alternatief schoonmaak moment.
 • Het stallen van uw bagage in onze bagageruimte is mogelijk in overleg met de receptie.

HET IS NIET TOEGESTAAN OM:

 • Nooduitgangen te gebruiken als normale in- en uitgangen.
 • Eigendommen van het hotel mee te nemen buiten het gebouw. Bij het moedwillig beschadigen van eigendommen van het hotel kan men aansprakelijk gesteld worden voor de reparatie- en/of vernieuwingskosten.
 • Verdovende middelen te nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich te hebben.
 • Lachgasballonnen te gebruiken in de kamer.
 • Overlast te veroorzaken voor een ander o.a. middels harde muziek, onhebbelijk gedrag of door lawaai van welke aard dan ook.
 • Te roken in het gehele gebouw. Indien wij constateren dat er toch gerookt wordt zijn wij genoodzaakt € 175,00 reinigingskosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat door roken, zullen de voorrijkosten van de brandweer van € 275,00 aan u worden doorbelast.
 • Bezoek op de kamer te ontvangen.
 • Het ontvangen van bezoek op de kamer.
 • Het ontvangen van gasten op de kamers ten behoeve van seksuele commerciële activiteiten.

REGLEMENT KAMERS/SUITES:

 • Roken is op zowel de hotelkamer als op het balkon niet toegestaan. Indien wij constateren dat er gerookt wordt op de kamer zijn wij genoodzaakt € 175,00 reinigingskosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat door roken op de kamer, zullen de voorrijkosten van de brandweer van € 275,00 aan u worden doorbelast. De boete voor roken op het balkon bedraagt € 75,-.
 • Het is absoluut verboden kaarsen/wierook aan te steken in verband met het brandalarm en brandgevaar. (Het beveiligingssysteem wordt direct geactiveerd).
 • Bepaalde decoratie, zoals bijvoorbeeld confetti, is niet toegestaan in de hotelkamers. Vraag bij de receptie of uw decoratie toegestaan is. Extra schoonmaakkosten of technische mankementen naar aanleiding hiervan zal voor rekening zijn van de gast.
 • Uitchecken is uiterlijk om 11:00 uur, met uitzondering van suites, zij mogen tot 13.00 uur op de kamer blijven (geef dit wel vooraf aan bij uw reservering). Na dit tijdstip zullen wij de kamer controleren.
 • Bij beschadiging, vermissing of vernieling van eigendommen van het hotel leidt tot onmiddellijke verwijdering, aansprakelijkstelling en/of aangifte bij de politie.
 • In verband met de identificatieplicht dient u ten tijde van check-in een geldig identificatiebewijs te kunnen tonen van alle personen welke in het hotel verblijven. De minimale leeftijd om te verblijven in ons hotel bedraagt 21 jaar, met uitzondering van kinderen en jong volwassenen welke samen met hun ouders verblijven.
 • Het gebruik, verhandelen of in het bezit hebben van verdovende middelen (in welke vorm dan ook) is verboden. Bij het gebruik van en het handelen in drugs schakelt de hoteldirectie de politie in, en kan overgaan tot verwijdering zonder teruggaaf van betaling.

In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de directie van Van der Valk Hotel Goes.
Onze directie & medewerkers wensen u een prettig en veilig verblijf toe.

AED
De AED bevindt zich bij de receptie in de back-office

ALARM
In geval van nood verzoeken wij u direct contact op te nemen met de receptie (toets 9).

APOTHEEK
Zeeuwse Apotheek
Adres:
Stationspark 35
4462 DZ Goes
0113 27 06 20

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur
zaterdag van 9 tot 18.00 uur
zondag (alleen voor spoedeisende recepten) van 10 tot 18.00 uur

Mediq Apotheek de Pijlers
Adres:
Van Dusseldorpstraat 1
Goes
0113 227 104

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:30 uur

Buiten deze openingstijden kunt u voor spoedgevallen terecht bij de Huisartsenpost Zeeland, gevestigd op het terrein van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis te Goes.

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis
‘s Gravenpolderseweg 114b
4462 RA Goes
0900-1785

AUTOMATEN
Als extra service kunt u voor frisdranken en zoetwaren terecht bij de automaten die staan opgesteld bij de zij- en achteringang van het hotel.

BABYBEDJES
Tegen meerkosten (en indien voorradig) kunt u via onze receptie een babybedje op uw kamer laten plaatsen.

BAGAGE
In de lobby (bij de hoofdentree) vindt u bagagetrolly’s. Met behulp van een euromunstuk kunt u de bagagetrolly ontkoppelen.

BALKONDEUR LUXE KAMERS (301-314)
U kunt de balkondeur op slot doen door de deur naar u toe te trekken, de hendel omhoog te halen (tot deze verticaal staat) en aan de knop te draaien.

BAR
Onze sfeervolle hotelbar is dagelijks geopend op basis van beschikbaarheid. U vindt de hotelbar in de lobby naast de receptie.

* Incidenteel kan de bar exclusief gereserveerd zijn.

BETAALWIJZEN
Wij accepteren de volgende betaalwijzen:

 • Contant (Indien u contant wenst te betalen, is het in Nederland verplicht op per €200 en €500 biljetten een toeslag van €5,00 te betalen.)
 • Pin / Maestro / Vpay
 • American Express / Mastercard / Visa card
 • Van der Valk Cadeaucard

BLOEMEN
Voor het bestellen van bloemen kunt u contact opnemen met de receptie.

BRAND

 • Blijf in alle gevallen kalm
 • Meld de brand direct bij de receptie via uw telefoon, nummer 9
 • Op de plattegrond op uw kamerdeur staan de vluchtroutes aangegeven
 • Gebruik in geen geval de lift
 • Verlaat bij een algemeen rookalarm zo snel mogelijk het gebouw via de nooduitgangen en meldt u zich op het parkeerterrein bij de Bedrijfshulpverleners (te herkennen aan een geel BHV-hesje).

BUBBELBAD (COMFORT KAMERS)
Onze comfort kamers beschikken over een bubbelbad. Het bubbelbad dient minimaal tot 2/3e van het bad gevuld te worden, voordat de bubbelfunctie werkt.

CONFERENTIES / VERGADERINGEN
Voor informatie kunt u iedere werkdag van 08.00 uur tot 17.00 uur contact opnemen met onze Sales afdeling (toets 9 en vraag naar de afdeling sales).

Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten bij de receptie of een e-mail sturen aan sales@goes.valk.nl.

ELEKTRICITEIT
De netspanning is 220V.

FIETSENSTALLING
U kunt uw fietsen en E-Bikes stallen in onze overdekte fietsenstalling achter het hotel. Wij verzoeken u de accu van de E-Bike op te laden in de hotelkamer. Wanneer de accu is geïntegreerd in de E-Bike, mag u deze ook opladen in onze Zeelandzaal wanneer deze niet bezet is. Tijdens de yogalessen mag u de zaal niet betreden (de fietsen kunnen wel blijven staan). Wanneer er geen plek meer is om uw fiets(en) te stallen in de overdekte fietsenstalling buiten, mag u de fietsen ook in onze Zeelandzaal plaatsen (o.b.v. beschikbaarheid).

FIETSVERHUUR
Wij verhuren e-bikes en fietsen met 7 versnellingen. Voor informatie en tarieven kunt u terecht bij de receptie. Bij de receptie zijn ook fietsrouteknooppuntenkaarten te koop.

De verhuur van fietsen is op basis van beschikbaarheid.

FOTOKOPIE
Voor het maken van fotokopieën kunt u terecht bij de receptie tegen de daarvoor geldende tarieven.

GEVONDEN EN/OF VERLOREN VOORWERPEN
U kunt contact opnemen met de receptie voor verloren en/ of gevonden voorwerpen. Wij behouden gevonden voorwerpen maximaal 4 weken.

HOUSEKEEPING
Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot de housekeeping kunt u zich wenden tot de receptie.
Linnenwissel geschiedt om de twee dagen. Wilt u eerder gebruik maken van de linnenwissel, geef dit dan aan bij de receptie.

HUISDIEREN
Bekijk hier ons huisdierreglement.

INCHECKEN
Vanaf 15.00 uur kunt u over uw hotelkamer beschikken. Bij check-in wordt u verzocht de logies en ontbijtrekening vooraf te voldoen, u kunt contant of met pinpas betalen.
De mogelijkheid bestaat ook om een autorisatie van uw creditcard te laten maken, de rekening wordt dan voor u geopend en eventuele extra's kunnen op de kamerrekening worden geboekt.

INTERNET
In het gehele gebouw is gratis draadloos internet aanwezig. De netwerknaam is ‘KPN’. U heeft hiervoor geen wachtwoord nodig.
Wanneer u verbinding maakt met het KPN netwerk verschijnt er een pop-up waarin u de voorwaarden dient te accepteren. Nadat u de voorwaarden heeft geaccepteerd kunt u onbeperkt gebruik maken van ons gratis draadloze netwerk.

INVALIDETOILET
Het hotel beschikt over een invalidetoilet naast het hoofdentree.

KAMERSLEUTEL
Gelieve bij het uitchecken uw sleutelkaart achter te laten bij de receptie.

KLACHTEN/OPMERKINGEN
Eventuele klachten of opmerkingen kunt u melden bij de receptie. Zij zullen deze doorgeven aan de dienstdoende manager.

KLIMAATBEHEERSING
Onze suites, luxe - en comfortkamers beschikken over airconditioning (de standaard- en budgetkamers niet).

Handleiding klimaatbeheersing luxe kamers (301 - 314)

Handleiding klimaatbeheersing comfort kamers (315 - 335)

KLUIS
Op iedere kamer en suite bevindt zich een kluisje waarin u uw waardevolle spullen kunt bewaren (m.u.v. de kleine budgetkamers). Achter de receptie bevindt zich een kluisje waar u uw waardevolle spullen kunt laten opbergen indien u op een kleine budgetkamer verblijft.

De directie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van kostbaarheden.

Gebruiksaanwijzing

U sluit de kluis door een persoonlijke 4-cijferige code in te toetsen en op ‘#’ te drukken. Wanneer de kluis gesloten is toetst u dezelfde code in om deze te openen. Gelieve bij vertrek de kluisdeur open laten staan.

KOELKAST
In iedere kamer (m.u.v. de kleine budgetkamers) bevindt zich een koelkastje, welke u kunt gebruiken tijdens uw verblijf.

Van uw koelkast een minibar maken met onze minibar box voor € 15,-.
Toets 9 op uw telefoon uw minibar box te bestellen.

Inhoud minibar box:
1x flesje witte wijn
1x flesje rode wijn
2x flesje Heineken
2x blikje Fuze Ice tea
2x flesje Spa blauw
1x blikje coca cola
1x blikje coca cola light
2x candybar
1x blikje Pringles

KUSSENS
In de kast vindt u een extra hoofdkussen. Indien u meer comfort; dekens, kussens, kleerhangers op uw kamer wenst, neemt u dan contact op met de receptie.

LAZY SUNDAY
Wenst u op zondag tot 17.00 uur op uw kamer te blijven? Vraag de receptie naar de mogelijkheden.


LUNCHPAKKET
U kunt een standaard lunchpakket (€ 15,00) of een zelf samengesteld lunchpakket (€ 15,00) bestellen bij de receptie.

MINIBAR
Zie hoofdstuk "Koelkast".

NIET STOREN
Indien u niet gestoord wenst te worden hangt u het niet-storen kaartje aan de buitenzijde van de deur. De huishouding zal aan de buitenzijde van de deur een plastic zak met schone handdoeken hangen.

NOODUITGANGEN
Alle nooduitgangen zijn duidelijk aangegeven in de gangen en voorzien van noodverlichting. Bekijk ook de plattegrond aan de binnenzijde van uw kamerdeur om te zien waar de dichtstbijzijnde nooduitgang is gesitueerd.

ONTBIJT
Het ontbijtbuffet in ons restaurant is op maandag t/m vrijdag geopend van 06.30 tot 10.30 uur. Zaterdag en zondag van 07:00 – 11:00 uur.
Als hotelgast betaalt u € 16,00 per persoon voor het ontbijtbuffet (kinderen 4 t/m 12 jaar € 9,50). Indien u het ontbijt wenst bij te boeken, kunt u contact opnemen met de receptie.

ONTBIJT ROOMSERVICE
Het is mogelijk om het ontbijt in uw kamer / suite te laten bezorgen tussen 7.30 en 11.00 uur. U betaalt hiervoor € 12,50 roomservice toeslag. Voor het bestellen van roomservice ontbijt neemt u (uiterlijk de avond van te voren) contact op met receptie.

PLATTEGROND
Een stadsplattegrond van Goes is gratis verkrijgbaar aan de receptie.

POST
Post kunt u afgeven en laten frankeren bij de receptie. Het hotel draagt zorg voor de verzending. Inkomende post kunt u afhalen bij de receptie.

PRIJZEN
De voor de kamers berekende prijzen zijn inclusief BTW, exclusief gemeentelijke heffingen en eventuele extra's.

RADIO
Het is mogelijk om via de televisie op uw kamer te luisteren naar de radiozenders. Druk op de knop 'guide' op uw afstandsbediening voor een overzicht van de radiozenders en het selecteren van een zender.

RECEPTIE
De receptie is 24 uur per dag bereikbaar. Via toets 9 op uw telefoon belt u de receptie. Tussen 23.00 - 07.00 uur is een nachtportier aanwezig.

RESTAURANT
De keuken van het à la carte restaurant is dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Tot 21.00 uur kunt u gerechten bestellen van de à la carte kaart.

ROKEN
Van der Valk Hotel Goes is een rookvrij hotel. Ook op onze balkons geldt een rookverbod. Roken is toegestaan op het achterterras van het restaurant (m.u.v. de tafels onder de zonnewering) en naast het terras van de bar (op het grind).

ROOMSERVICE
Roomservice is beschikbaar tegen een toeslag van € 12,50 per bestelling/bezorging. U kunt contact opnemen met de receptie om uw bestelling door te geven of bestellen via de QR Code scanner op uw kamer.

STRIJKIJZER
Een strijkijzer kunt u bij de receptie lenen.

TAXI
Taxi Steketee: 0113-383000
Taxi de Koster: 0113-695069

TELEFOON
Uw telefoonlijn is alleen actief mits u een bedrijfs- of creditcardgarantie heeft. Wilt u naar een andere kamer bellen, toets dan het kamernummer in.

TELEVISIE
U kunt kosteloos gebruik maken van de standaard televisiekanalen. Met het knopje 'guide' op de afstandsbediening kunt u de televisie en radiozenders bekijken en selecteren.

TERRAS
Met mooi weer is ons terras geopend. U kunt het terras bereiken via het restaurant.

TOILETARTIKELEN
Een mondverzorging- en scheersets zijn te koop bij onze receptie.

UITCHECKEN
U dient uit te checken voor 11:00 uur, mocht u eventueel uw kamer langer willen gebruiken kunt u naar de mogelijkheden vragen bij de receptie.

VERWARMING
U kunt de temperatuur van de verwarming regelen in de slaapkamer (onder het raam) en in de badkamer.

WASSERIJ
Wasserijservice van maandag t/m zaterdag. In de kledingkast op uw kamer vindt u hiervoor een formulier en een waszak. Indien u het wasgoed voor 09:00 uur bij de receptie inlevert heeft u deze dezelfde dag nog retour. Het wassen op zon- en feestdagen gebeurt in overleg.

Directie stelt zich niet aansprakelijk voor verlies van of schade aan ingeleverde kledingstukken.

WATER
Het water uit de kraan kunt u prima drinken.

WASTAFEL
In de wastafel bevindt zich een stop, door hier op te drukken kunt u deze sluiten en weer omhoog halen.

WEKDIENST
Indien u gebruik wenst te maken van onze wekdienst kunt u dit (per dag) doorgeven aan de receptie.

WINKELS
Openingstijden winkels in het centrum van Goes:

maandag

dinsdag t/m woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

| 13:00 – 18:00 uur

| 09:00 – 18:00 uur

| 09:00 – 21:00 uur

| 09:00 – 18:00 uur

| 09:00 – 17:00 uur

| Gesloten

WHIRLPOOL
Onze luxe kamers beschikken over een whirlpool bad. Het bad dient minimaal tot 2/3e van het bad gevuld te worden, voordat de whirlpool functie werkt.