Direct naar de contentDirect naar de footer
Gazelle
Gazelle

Fietsen & eBikes

Fietsenstalling
Knooppuntenroutes

Fietsen

Zeeland is dé fietsprovincie bij uitstek.


Fietsen in Zeeland

In Zeeland is het zalig fietsen. Met een gemiddeld cijfer van 8,3 is Zeeland zelfs de favoriete fietsprovincie van Nederland. De fiets is perfect om alle mooie plekjes te ontdekken; Zeeland heeft met haar schilderachtige kustlijn, duingebieden, binnenwateren en vele karakteristieke dorpen en stadjes een schijnbaar onbegrensd canvas om te ontdekken. De talloze fietsroutes geven u alle ruimte om de omgeving in eigen tempo te ontdekken.

Fietshuur

Gazelle fiets € 17,50 per dag QWIC fiets 17,50 per dag
Gazelle e-bike € 27,50 per dag QWIC e-bike 27,50 per dag

Kunt u uw eigen fiets niet meenemen, of besluit u ter plaatse dat het weer wel erg geschikt is voor een mooie fietstocht? Huur dan één van onze comfortabele huurfietsen.

* Bij het maken van een online reservering via uw valk account, ontvangt u op de QWIC fietsen en eBikes een korting van € 5,- per persoon per dag. De overige fietsen zijn niet online te reserveren, hiervoor kunt u contact opnemen met de receptie via 0113-315800 of receptie@goes.valk.nl

Knooppuntenroutes

In het hotel zijn fietsknooppuntenroutes verkrijgbaar (tegen betaling). Aan de hand van het knooppuntensysteem kunt u zelf een mooie route uitstippelen.

Speciale Van der Valk Hotel Goes Fietsroutes:

FIETSENSTALLING & OPLAADPUNT

U kunt uw fietsen en E-Bikes stallen in onze overdekte fietsenstalling achter het hotel. Wij verzoeken u de accu van de E-Bike op te laden in de hotelkamer.

Wanneer de fietsenstalling vol staat of wanneer de accu geïntegreerd is in uw E-Bike(s), stellen wij onze Zeelandzaal* ter beschikking voor de stalling van uw fietsen.

*De zaal wordt incidenteel verhuurd voor vergaderingen en/of feesten en partijen. In dit geval is het niet mogelijk uw fiets in de Zeelandzaal te plaatsen. Onze receptiemedewerkers kunnen u informeren over de beschikbaarheid van de zaal.

Daarnaast wordt de Zeelandzaal ook gebruikt voor yogalessen.
Wij willen u dan ook graag in kennis stellen dat de zaal op de
volgende dagen/tijdstip niet toegankelijk is voor het plaatsen
en/of ophalen van uw fiets(en):

Maandag van 19:15 tot 21:00 uur,
Woensdag van 09:00 tot 10:45 uur en van 19:15 – 21:00 uur,
Donderdag van 19:15 tot 21:00 uur,
Vrijdag van 09:00 tot 10:45 uur,
Zaterdag van 09:45 tot 12:00 uur,
Zondag van 09:45 tot 12:00 uur.

Gedurende de yogalessen mogen de fietsen blijven staan in de zaal, maar het is niet toegestaan de zaal te betreden tijdens bovenstaande tijdstippen.

Hotel Goes stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of beschadigingen aan uw eigendom.