Direct naar de contentDirect naar de footer
Gazelle
Gazelle

Fietsen

Zeeland is dé fietsprovincie bij uitstek.


Fietsen in Zeeland

In Zeeland is het zalig fietsen. Met een gemiddeld cijfer van 8,3 is Zeeland zelfs de favoriete fietsprovincie van Nederland. De fiets is perfect om alle mooie plekjes te ontdekken; Zeeland heeft met haar schilderachtige kustlijn, duingebieden, binnenwateren en vele karakteristieke dorpen en stadjes een schijnbaar onbegrensd canvas om te ontdekken. De talloze fietsroutes geven u alle ruimte om de omgeving in eigen tempo te ontdekken.

Fietshuur

Onze E-bikes verhuren wij voor €27,50 en onze QWIC e-Bike voor €30,00. Kunt u uw eigen fiets niet meenemen, of besluit u ter plaatse dat het weer wel erg geschikt is voor een mooie fietstocht? Huur dan één van onze comfortabele huurfietsen.

* Bij het maken van een online reservering via uw valk account, ontvangt u op de QWIC e-Bikes een korting van € 5,- per persoon per dag. De overige fietsen zijn niet online te reserveren, hiervoor kunt u contact opnemen met de receptie via 0113-315800 of receptie@goes.valk.nl

Knooppuntenroutes

In het hotel zijn fietsknooppuntenroutes verkrijgbaar (tegen betaling). Aan de hand van het knooppuntensysteem kunt u zelf een mooie route uitstippelen.

FIETSENSTALLING & OPLAADPUNT

Wij stellen onze Zeelandzaal ter beschikking van het stallen van fietsen en E-bikes.
Wij verzoeken u de accu van de E-Bike op te laden in de hotelkamer.

Hotel Goes stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of beschadigingen aan uw eigendom.