Knooppuntenroutes

Knooppuntenroutes  - Hotel Goes

Fietsend de natuur in

Ontdek de schitterende kust

Lekker uitrusten
aan het water

Zeeland is dé fietsprovincie bij uitstek.

Fietsen in Zeeland

In Zeeland is het zalig fietsen. Met een gemiddeld cijfer van 8,3 is Zeeland zelfs de favoriete fietsprovincie van Nederland. De fiets is perfect om alle mooie plekjes te ontdekken; Zeeland heeft met haar schilderachtige kustlijn, duingebieden, binnenwateren en vele karakteristieke dorpen en stadjes een schijnbaar onbegrensd canvas om te ontdekken. De talloze fietsroutes geven u alle ruimte om de omgeving in eigen tempo te ontdekken.

Fietshuur

Fiets (7 versnellingen) € 11,00 per dag
E-Bike € 22,00 per dag

Kunt u uw eigen fiets niet meenemen, of besluit u ter plaatse dat het weer wel erg geschikt is voor een mooie fietstocht? Huur dan één van onze comfortabele huurfietsen.

Knooppuntenroutes

In het hotel zijn zowel fietsknooppuntenroutes als fietslabels verkrijgbaar (tegen betaling). Aan de hand van het knooppuntensysteem kunt u zelf een mooie route uitstippelen. 

Speciale Van der Valk Hotel Goes Fietsroutes:

Fietsenstalling & Oplaadpunt

Wij beschikken over een fietsenstalling die op slot kan, zodat u uw fiets veilig kunt opbergen. Tevens is er een oplaadpunt aanwezig, waar u uw elektrische fiets kunt laten opladen, terwijl u lekker van een drankje geniet op ons terras!

Wij maken gebruik van cookies.