Restaurant Mezger

Restaurant Mezger - Hotel Goes
Tijdens uw verblijf in Zeeland mag een bezoek aan badplaats Domburg eigenlijk niet ontbreken.

Het dorpje heeft dankzij de oude gebouwen een pittoresk karakter en grenst aan de Manteling, een verrassend prachtig natuurgebied. De winkels in Domburg zijn het hele jaar door, 7 dagen per week geopend. Kortóm; er valt genoeg te zien en beleven in Domburg. Maar ook op culinair gebied komt u niets tekort... 

Culinair Avontuur

'' Alleen het beste is goed genoeg. Méér dan culinair genieten dus. Restaurant Mezger verrast met een zinnenprikkelende beleving, al uw zintuigen worden hier verwend. Een puur pallet aan natuurlijke, betoverende smaken. Puur genieten.''

Dit voorjaar openden chef-kok Sander de Jonge en Jeroen Tanis Restaurant Mezger. Een sfeervolle ambiance, waar de ervaringen en ambities van deze twee gevierde Zeeuwse chefs zijn samengebracht. Een plek waar zij hun krachten bundelen, kennis delen én vermenigvuldigen. Om u op ieder moment van de dag aangenaam te verrassen. Sander de Jonge en Jeroen Tanis spreken in smaken.
www.restaurantmezger.nl

‘Een zaak die het verdient om ramvol te zitten.’ 
Lees hier de recensie uit de PZC van Marloes Matthijssen!

Dit arrangement is inclusief:

  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangenlunchmenu óf 5-gangen(lunch)menu bij Restaurant Mezger*
  • 1 x 3-gangenkeuzediner in het hotel (vrij & za vervangen door het live cooking buffet)**
  • Gratis Donateurschap Het Zeeuws Landschap
  • Gratis Zeelandpas

* Het 5-gangenmenu bij Mezger is tevens als diner te reserveren.
Houdt u er rekening mee dat honden niet toegestaan zijn bij Restaurant Mezger.

** Kinderen (4 t/m 12 jaar) maken gebruik van het Kindermenu.
Het 3-gangenkeuzediner is exclusief drankjes. Bij het live cooking buffet is koffie en thee van het buffet inbegrepen.

Prijs vanaf €135 per persoon
(Let op! Bovengenoemde prijs is een 'vanaf' prijs. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de periode waarin wordt gereserveerd en wijkt met name in de maanden april-oktober sterk af). 

Openingstijden Restaurant Mezger
Lunch: Vrijdag t/m maandag 12.00 tot 14.00 uur.
Diner: Donderdag t/m maandag vanaf 18.00 uur (de keuken is geopend tot 21.30 uur).

Vanwege de beschikbaarheid bij Restaurant Mezger, is dit arrangement uitsluitend rechstreeks via onze receptie te boeken. Dit kan telefonisch (0113-315800) of per e-mail (receptie@goes.valk.nl). 

ZeelandPas
Ontdek, bespaar en beleef! De ZeelandPas biedt meer dan € 500,00 voordeel, vervoer en vele gratis extra's. Gratis voor hotelgasten in combinatie met dit arrangement, vraag de ZeelandPas aan bij onze receptie.

Combineer uw verblijf met een yogales in het hotel!
'Verhoog je energie, voel je vitaler, wordt flexibel en sterker, en vindt je rust: in balans met Yoga'. Klik hier voor meer info en het lesschema.

Het Zeeuwse Landschap
Wij houden van ons mooie Zeeland. Daarom dragen we Stichting Het Zeeuwse Landschap een warm hart toe. Wij bieden onze hotelgasten daarom een gratis cadeaudonateursschap aan waarmee u tijdens en na uw verblijf gratis de natuurgebieden van Stichting Het Zeeuwse Landschap kunt bezoeken.

Wij maken gebruik van cookies.