- Hotel Goes
Met restaurant Meliefste staat Wolphaartsdijk weer helemaal op de culinaire landkaart! De kookkunst van Thijs Meliefste is puur en reflecteert de natuur...

Culinair Arrangement Meliefste

Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Velen kennen deze unieke locatie nog van het oorspronkelijke Veerhuis. 

''Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een nieuwe plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, we laten ons leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit.

Thijs Meliefste, met jarenlange ervaring in de beste restaurants van Europa, heeft de leiding over de keuken. Anuschka Meliefste is de gastvrouw en zal de gasten verwelkomen. Samen zijn ze blij met iedere gast waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.'' - www.restaurantmeliefste.nl - 

Dit arrangement is inclusief:

  • 1 of 2 x overnachting
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 5-gangenmenu bij restaurant Meliefste
  • 1 x shuttle service van Hotel Goes naar Restaurant Meliefste en terug*
    (*De shuttle is tot 23.00 uur beschikbaar, na dit tijdstip zijn eventuele taxikosten voor eigen rekening)
  • Gratis Donateurschap Het Zeeuws Landschap
  • Gratis Zeelandpas

Extra bij het 3-daags Arrangement:

  • 1 x 4-gangenmenu in het hotel**

 ** Kinderen (3 t/m 12 jaar) maken gebruik van het Kindermenu.
Het 4-gangenkeuzediner is exclusief drankjes.

Sluitingsdagen Restaurant Meliefste:
- Iedere dinsdag en woensdag

Prijs 2 dagen vanaf € 108,50 per persoon
Prijs 3 dagen vanaf € 178,00 per persoon
(Let op! Bovengenoemde prijs is een 'vanaf' prijs. De hoogte van de prijs is afhankelijk van de periode waarin wordt gereserveerd. Met name in het hoogseizoen (april-oktober) kunnen de prijzen sterk afwijken. Neemt u contact op met één van onze medewerkers voor de beschikbaarheid en juiste prijzen).

Vanwege de beschikbaarheid bij Meliefste, is dit arrangement uitsluitend rechstreeks via onze receptie te boeken. Dit kan telefonisch (0113-315800) of per e-mail (goes@valk.nl). 

ZeelandPas
Ontdek, bespaar en beleef! De ZeelandPas biedt meer dan € 500,00 voordeel, vervoer en vele gratis extra's. Gratis voor hotelgasten in combinatie met dit arrangement, vraag de ZeelandPas aan bij onze receptie.

Combineer uw verblijf met een yogales in het hotel!
'Verhoog je energie, voel je vitaler, wordt flexibel en sterker, en vindt je rust: in balans met Yoga'. Klik hier voor meer info en het lesschema.

Het Zeeuwse Landschap
Wij houden van ons mooie Zeeland. Daarom dragen we Stichting Het Zeeuwse Landschap een warm hart toe. Wij bieden onze hotelgasten daarom een gratis cadeaudonateursschap aan waarmee u tijdens en na uw verblijf gratis de natuurgebieden van Stichting Het Zeeuwse Landschap kunt bezoeken.

Wij maken gebruik van cookies.