Direct naar de contentDirect naar de footer
Maatregelen Corona
Maatregelen Corona

Hotel is open

Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in onze hotels. Onze hotels blijven 24/7 geopend. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de getroffen maatregelen in ons hotel. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen blijven genieten.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen.

Ons hotel hanteert de volgende uniforme maatregelen:

  • Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM.
  • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
  • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
  • Ons restaurant, brasserie, bar en terras zijn geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden. Het ontbijtbuffet is op dit moment alleen beschikbaar voor onze hotelgasten. Ons restaurant is voor de lunch geopend tussen 11:00 uur en 17:00 uur en voor het diner geopend tussen 17:00 uur en 21:00 uur. Reserveren is verplicht en mogelijk op basis van beschikbaarheid. U wordt gevraagd om u te registreren bij aankomst of tijdens het reserveren.

Om toegang te krijgen tot ons restaurant, brasserie of bar heeft u een geldige QR-code uit de corona check app of een geldig vaccinatiebewijs nodig.

Aankomst in het hotel

  • Wij heten u graag persoonlijk welkom en wij staan open voor vragen.
  • U heeft in de lobby tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis.
  • Onze receptie is 24 uur geopend.

Overnachten

Hygiëne in het hotel

  • Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
  • Het sanitair op uw hotelkamer en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.
  • Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers aan in openbare ruimtes.

Onze hotelkamers beschikken niet over een aparte eettafel.

Eten & drinken

Om toegang te krijgen tot ons restaurant, brasserie of bar heeft u een geldige QR-code uit de corona check app of een geldig vaccinatiebewijs nodig.

Ontbijt
Het ontbijtbuffet is van maandag tot en met vrijdag geopend van 06:30 uur tot 10:30 uur. Op zaterdag en zondag is het ontbijtbuffet geopend van 06:30 uur tot 11:00 uur. Wij vragen u de looproutes en aanwijzingen van ons personeel te volgen.

Lunch
Tussen 11:00 uur en 17:00 uur staat onze chef-kok met zijn keukenbrigade voor u klaar om u te voorzien van een uitgebreide (zaken)lunch. Reserveren is mogelijk voor de lunch tot uiterlijk 16:30 uur via onze website, telefonisch of per e-mail.

Diner
Ons restaurant is voor het diner geopend tussen 17:00 uur en 21:00 uur. Reserveren is verplicht en mogelijk op basis van beschikbaarheid. De keuken is tot 21:00 uur geopend en om 23:00 uur sluiten alle eet- en drinkgelegenheden in ons hotel.

Terras
Geniet u liever van de buitenlucht? Bij mooi weer is het terras voor u geopend van 09:00 uur tot 22:00 uur. Reserveren op ons terras is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Indien uw voorkeur uit gaat naar een tafel op ons terras, mag u dit doorgeven bij het maken van de reservering.

Roomservice
Wij bieden roomservice aan tussen 17:30 - 21:00 uur (bestellen is mogelijk tot 21:00 uur). Plaats uw bestelling met Anna-Bel door de QR-code te scannen op uw kamer. De toeslag voor roomservice bedraagt € 12,50 per bestelling.

Hotelbar
De hotelbar is geopend n.a.v. de verwachte drukte in ons hotel wanneer ons terras gesloten is.

Lunchbuffet, Zondagsbrunch en Live Cooking
Tot op heden bieden wij helaas geen Lunchbuffet, Zondagsbrunch en Live Cooking aan.

Veelgestelde vragen

Kunnen we in het restaurant eten?
Heeft u geen kamer bij ons geboekt? U bent van harte welkom om bij ons te komen lunchen of dineren. Ons restaurant is geopend tussen 11:00 uur en 17:00 uur voor de lunch en tussen 17:00 uur en 21:00 uur voor het diner. Reserveren is verplicht en mogelijk op basis van beschikbaarheid. Houdt u er rekening mee dat u een geldige QR-code uit de corona check app of een geldig vaccinatiebewijs nodig heeft om toegang te krijgen tot ons restaurant, de brasserie of bar.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona en op verschillende plekken hebben wij desinfectie zuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt desinfecteren.

Kan ik een kamer boeken?
Ja, dat is mogelijk. U kunt via de website of telefonisch een kamer reserveren.

Kan ik weer komen lunchen of brunchen?
Tot op heden bieden wij helaas geen Lunchbuffet, Zondagsbrunch en Live Cooking aan. Wel is het mogelijk om zowel als hotelgast als passant gebruik te maken van ons restaurant, brasserie, bar en/of terras voor de á la carte lunch.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 09 oktober 2021