Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open!
Wij zijn open!

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we nog steeds gasten mogen verwelkomen in ons hotel. Zoals u wellicht weet is ons hotel kort dicht geweest. Naar aanleiding van de laatste persconferentie zijn een aantal maatregelen opnieuw ingevoerd. Zo kunnen voorlopig weer enkel hotelgasten in ons restaurant ontbijten, lunchen en dineren. Daarvoor hebben wij nog steeds onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen blijven genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Bij uw boeking op de website moet u aangeven hoe laat u wilt ontbijten en dineren;
  • Voordat u het restaurant betreedt, vragen wij u om uw reservering te laten zien;
  • Vervolgens stellen wij u een aantal gezondheidsvragen;
  • Als laatste vragen wij u om (verplicht) uw handen te desinfecteren.

Ontbijt in het restaurant
Hotelgasten kunnen gebruik maken van ons aangepaste ontbijtbuffet, reserveer uw tijdslot. Vooralsnog is het niet mogelijk gebruik te maken van het ontbijtbuffet als u geen hotelgast bent.

Lunch en diner
Helaas mogen opnieuw enkel hotelgasten gebruik maken van de lunch en het diner. Reserveren is verplicht, u kunt een reservering maken via onze receptie.

Hotelbar
Afhankelijk van de drukte in het hotel, is de hotelbar geopend tot 22:00 uur. Na 20:00 uur serveren wij geen alcohol meer.

Brunch en Live Cooking
Tot op heden bieden wij helaas geen Brunch en Live Cooking aan.

Veelgestelde vragen

Kunnen we in het restaurant eten?
Helaas is het op dit moment enkel weer voor hotelgasten mogelijk om gebruik te maken van het ontbijt, lunch en diner. Bij het boeken van uw hotelkamer kunt u direct uw tafel en tijdsblok reserveren.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij desinfectiezuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt desinfecteren.

Kan ik een kamer boeken?
Ja! U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijk arrangementen.

Kan ik komen lunchen?
Nee, helaas kunt u als passant niet bij ons lunchen. Enkel wanneer u in ons hotel overnacht kunt u gebruik maken van ons restaurant.

Is de Live Cooking open?
Nee, vanwege de gezondheidsvoorschriften van de overheid kunnen we op dit moment geen Live Cooking aanbieden.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 14 oktober 2020