Direct naar de contentDirect naar de footer
Maatregelen Corona
Maatregelen Corona

Hotel is open

Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in onze hotels. Onze hotels blijven 24/7 geopend. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de getroffen maatregelen in ons hotel. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen blijven genieten.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Ons hotel hanteert de volgende uniforme maatregelen:

 • Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM.
 • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
 • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
 • Ons restaurant, brasserie, bar en terras zijn geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden. Hotelgasten kunnen gebruik maken van het ontbijt, de á la carte lunch of het diner. Niet-hotelgasten kunnen tot op heden alleen een reservering maken voor de á la carte lunch. U wordt gevraagd om u te registreren bij aankomst of tijdens het reserveren.
 • Vanaf 5 juni is het niet meer mogelijk om diner op te halen via take-away tijdens uw verblijf, roomservice (tegen toeslag) is wel mogelijk.

Aankomst in het hotel

 • Wij heten u graag persoonlijk welkom en wij staan open voor vragen.
 • U heeft in de lobby tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis.
 • Onze receptie is 24 uur geopend.

Gepaste afstand in het hotel

 • Op verschillende plaatsen in het hotel treft u maatregelen en markeringen aan waarmee wij de 1,5 m afstand willen waarborgen. Dat zijn plaatsen waar meerdere personen gebruik van maken of elkaar passeren. Wij vragen u deze maatregelen en markeringen op te volgen.
 • Wij verzoeken u om in de verkeersruimten, zoals hotelgangen, de veilige afstand tot andere gasten te respecteren.

Overnachten

Hygiëne in het hotel

 • Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
 • Het sanitair op uw hotelkamer en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.
 • Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.

Onze hotelkamers beschikken niet over een aparte eettafel.

Eten & drinken

Maatregelen in onze restaurants

 • Ons restaurant, brasserie, bar en terras zijn geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden. Hotelgasten kunnen gebruik maken van het ontbijt, de á la carte lunch of het diner. Niet-hotelgasten kunnen tot op heden alleen een reservering maken voor de á la carte lunch. U wordt gevraagd om u te registreren bij aankomst of tijdens het reserveren.
 • Vanaf 5 juni is het niet meer mogelijk om diner op te halen via take away tijdens uw verblijf, roomservice (tegen toeslag) is wel mogelijk.

Ontbijt
Vanaf heden is het voor hotelgasten mogelijk gebruik te maken van het ontbijt. U hoeft geen tafel te reserveren voor het ontbijt.

Het ontbijtbuffet is van maandag tot en met vrijdag geopend van 06:30 uur tot 10:30 uur. Op zaterdag en zondag is het ontbijtbuffet geopend van 06:30 uur tot 11:00 uur. Wij vragen u de looproutes en aanwijzingen van ons personeel te volgen.

Lunch
U bent van harte welkom om te genieten in ons restaurant van een á la carte lunch, ook als u niet bij ons overnacht. Ons restaurant is geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur voor de lunch. Reserveren is mogelijk via onze website, telefonisch of per e-mail.

Diner
Ons restaurant is voor het diner op dit moment enkel geopend voor hotelgasten. Het restaurant is geopend van 17:00 uur tot 21:00 uur voor diner. Om 23:00 uur sluiten alle eet- en drinkgelegenheden in ons hotel.

Terras
Op dit moment nemen wij geen reserveringen aan voor het terras. Wanneer er op het terras een tafel vrij is, bent u van harte welkom om hier plaats te nemen. U kunt uw voorkeur aangeven bij het maken van de reservering maar het is niet mogelijk te garanderen hieraan te kunnen voldoen.

Roomservice
Wij bieden roomservice aan tussen 17:30 - 21:00 uur (bestellen is mogelijk tot 21:00 uur). Plaats uw bestelling met Anna-Bel door de QR-code te scannen op uw kamer. De toeslag voor roomservice bedraagt € 12,50 per bestelling.

Hotelbar
De hotelbar is geopend n.a.v. de verwachte drukte in ons hotel wanneer ons terras gesloten is.

Lunchbuffet, Zondagsbrunch en Live Cooking
Tot op heden bieden wij helaas geen Lunchbuffet, Zondagsbrunch en Live Cooking aan.

Veelgestelde vragen

Kunnen we in het restaurant eten?
Heeft u geen kamer bij ons geboekt? Dan is het op dit moment alleen mogelijk een reservering te plaatsen voor de á la carte lunch. Wij nemen geen reserveringen aan voor het terras. Wanneer er op het terras een tafel vrij is, bent u van harte welkom om hier plaats te nemen. U kunt uw voorkeur aangeven bij het maken van de reservering maar wij kunnen u helaas niet garanderen hieraan te kunnen voldoen.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona en op verschillende plekken hebben wij desinfectie zuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt desinfecteren.

Kan ik een kamer boeken?
Ja, dat is mogelijk. U kunt via de website of telefonisch een kamer reserveren.

Kan ik weer komen lunchen of brunchen?
Tot op heden bieden wij helaas geen Lunchbuffet, Zondagsbrunch en Live Cooking aan. Wel is het mogelijk om zowel als hotelgast als passant gebruik te maken van ons restaurant, brasserie, bar en/of terras voor de á la carte lunch.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 22 juli 2021