Direct naar de contentDirect naar de footer
Maatregelen Corona
Maatregelen Corona

Hotel is open

Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in ons hotel. Uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de getroffen maatregelen in ons hotel. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen blijven genieten.

ZEER BELANGRIJK!
Per 1 december 2020 geldt er een mondkapjesplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

  • Mondkapjes zijn verplicht in alle openbare ruimtes.
  • Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM.
  • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
  • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
  • Op een hotelkamer mogen maximaal 2 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar) tenzij u op 1 adres woont.

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt gedurende uw verblijf
Tijdens uw verblijf kunt u een door ons samengestelde ontbijt box bestellen. Hiernaast bieden wij u de mogelijkheid om uw ontbijt zelf samen te stellen vanaf onze foodcorner in het restaurant. Beide mogelijkheden zijn beschikbaar tussen 06:30 en 11:00 uur en dienen genuttigd te worden op uw hotelkamer. Onze standaard kamers zijn voorzien van een bureau en klein tafeltje. De luxe en comfort kamers beschikken tevens over een aparte eettafel.

De ontbijt box bestaat uit een standaard pakket waarbij enkel rekening gehouden kan worden met eventuele allergieën en/ of dieetwensen. Voor de inhoud van de ontbijt box kunt u contact met ons opnemen.

Lunch en diner
Wij bieden lunch en diner aan in de vorm van afhaalmaaltijden welke u bij de receptie kunt ophalen en op uw hotelkamer kunt nuttigen. Lunch is beschikbaar tussen 11:00 en 17:00 uur en diner tussen 17:00 en 21:00 uur (reserveren van diner is mogelijk tot 21:00 uur). Vanaf 20:00 uur serveren of verkopen wij geen alcohol. Onze standaard kamers zijn voorzien van een bureau en klein tafeltje. De luxe en comfort kamers beschikken tevens over een aparte eettafel.

Terras
Het terras is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur. Tussen 12:00 uur en 15:00 uur is het o.b.v. beschikbaarheid mogelijk een tafel te reserveren voor de lunch via onze website, telefonisch of per e-mail. Vanaf 15:00 uur is het niet mogelijk een tafel te reserveren en maken wij aan de deur een reservering met u.

Roomservice
Wij bieden roomservice aan tussen 17:30 - 21:00 uur (bestellen is mogelijk tot 21:00 uur). Plaats uw bestelling met Anna-Bel door de QR-code te scannen op uw kamer of bel de receptie om uw bestelling te plaatsen. De toeslag voor roomservice bedraagt € 12,50 per bestelling.

Hotelbar
Onze hotelbar is tot nader order gesloten.

Brunch en Live Cooking
Tot op heden bieden wij helaas geen Brunch en Live Cooking aan.

Veelgestelde vragen

Kunnen we in het restaurant eten?
Helaas is het restaurant t/m 25 mei 2021 gesloten. U kunt hier - als hotelgast - wel ontbijt, lunch en diner gerechten afhalen.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is gesloten. Op verschillende plekken hebben wij desinfectie zuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt desinfecteren.

Kan ik een kamer boeken?
Ja, dat is mogelijk. U kunt via de website of telefonisch een kamer zonder arrangement boeken.

Kan ik weer komen lunchen of brunchen?
Op dit moment is het restaurant gesloten t/m 25 mei 2021. Onze zondagsbrunch en lunchbuffetten zijn uitgesteld tot nader bericht.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 13 mei 2021