Fietslandschap

Fietslandschap - Hotel Goes

Proeverij

Oesterputten

Proef Zeeland Arrangement

Met ons Proef Zeeland Arrangement leert u op de fiets de zilte kant van Zeeland kennen. Al fietsend geniet u van de mooie omgeving, maar maakt u ook kennis met de mossel- en oestercultuur in en rondom Yerseke. Hierbij brengt u ook een bezoek aan De Oesterij waarbij u onder het genot van een glas wijn de oesters proeft.

De fietsroute gaat grotendeels langs het Nationaal Park de Oosterschelde, maar ook het groene hart van Zuid-Beveland wordt aangedaan, ook wel de "Bloesem van Zeeland" genaamd.

Bij terugkeer in het hotel geniet u in ons restaurant van een heerlijk diner. In het mosselseizoen, vanaf juli, staan ook mosselen weer op onze menukaart.

ZeelandPas
Ontdek, bespaar en beleef! De ZeelandPas biedt meer dan € 500,00 voordeel, vervoer en vele gratis extra's. Gratis voor hotelgasten in combinatie met dit arrangement, vraag de ZeelandPas aan bij onze receptie.

Combineer uw verblijf met een yogales in het hotel!
'Verhoog je energie, voel je vitaler, wordt flexibel en sterker, en vindt je rust: in balans met Yoga'. Klik hier voor meer info en het lesschema.

Het Zeeuwse Landschap
Wij houden van ons mooie Zeeland. Daarom dragen we Stichting Het Zeeuwse Landschap een warm hart toe. Wij bieden onze hotelgasten daarom een gratis cadeaudonateursschap aan waarmee u tijdens en na uw verblijf gratis de natuurgebieden van Stichting Het Zeeuwse Landschap kunt bezoeken.

* Kinderen (4 t/m 12 jaar) maken gebruik van het Kindermenu.
Het 3-gangenkeuzediner is exclusief drankjes. Bij het live cooking buffet is koffie en thee van het buffet inbegrepen. Tijdens het mosselseizoen (vanaf juli) is het eventueel mogelijk om gebruik te maken van een mosselmaaltijd. 

Let op! De hiernaast genoemde prijs is een 'vanaf' prijs. De hoogte van de prijs is afhankelijk van de periode waarin wordt gereserveerd. Vul de door u gewenste datum in aan de rechterkant voor de beschikbaarheid en juiste prijs.

Belangrijke informatie

Parkeren
Gratis parkeerplaats tijdens uw verblijf
Toeristenbelasting
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1.35 p.p.p.n.
Televisie
Standaardzenders
Ontbijt
Inclusief in de kamerprijs
Check in
Vanaf 14:00 uur
Check out ma t/m vr
Tot 11:00 uur
Check out za en zo
Tot 11:00 uur
Annuleringsvoorwaarden
Kosteloos annuleren op dag van aankomst tot 12.00 uur. Met uitzondering van non-refundable en earlybird tarieven.
WiFi
Gratis WiFi
Huisdieren
Toegestaan volgens huisdierenreglement
Wij maken gebruik van cookies.