- Hotel Goes

Ontdek Zeeland

Ons hotel is centraal gelegen in de provincie en we zijn dan ook een de perfecte uitvalbasis voor u om Zeeland optimaal te ontdekken. Denk aan het strand, de zee, watersport, rondvaarten, geweldige fietsomgeving, winkelen, mosselcultuur, sfeervolle binnenstad en nog veel meer. Op deze pagina laten wij u kennis maken met wat er zoal te doen is in onze prachtige provincie.

Beleef het in Goes!

Goes

Goes is het winkelhart van Zuid-Beveland met zijn historische winkelpanden en beschikt tevens over een grote markt met gezellige cafés en terrassen. Maar er is nog veel meer te doen in Goes, wat dacht u van een ritje naar het verleden in de stoomtrein, lekker ontspannen bij Wellness Goes of een balletje slaan op de Goese Golf?

Ontdek Goes!

Zeeuwse Dagattracties

Voor een overzicht van de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken bezoekt u onze Zeeland Attracties webpagina. Van dagje uit met de kids tot romantisch samen weg, van sportieve activiteit tot heerlijk ontspannen. Het kan allemaal in Zeeland en op de website van Zeeuwse Dagattracties zijn al deze uitjes voor u in een handig overzicht gezet.

Bekijk hier wat Zeeland u te bieden heeft!

Wellness Goes

Wellness Goes is een splinternieuw en exclusief sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland, Goes. De gezonde Zeeuwse lucht, de luxe saunafaciliteiten en de fantastische locatie in de stad van de Bevelanden, maken dit een bijzondere plek. Een bezoek aan Wellness Goes belooft dan ook een onvergetelijke belevenis in een wereld vol luxe, wellness en ontspanning.

Bekijk hier onze wellnessarrangementen!

Meer over Wellness Goes

Zeeland top tip

Neeltje Jans

Kom naar Zeeland, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Op slechts een half uur afstand van ons hotel.

Meer over Neeltje Jans

Zeeuwse stranden

Zomers is het heerlijk vertoeven op de goudgele en brede stranden in Zeeland. De stranden zijn prima toegankelijk, behoren tot de schoonste van Nederland en hebben de meeste zonuren. Luisterend naar het ruisen van de branding tot rust komen of sportief iets ondernemen, het kan allemaal. Genieten van het strand kan het hele jaar door. Wat dacht u van lekker uitwaaien op een stormachtige dag en bijkomen onder het genot van een warme kop chocolademelk in een van de gezellige strandpaviljoenen?

Meer over de Zeeuwse stranden

Denk je aan Zeeland, dan denk je aan water!

Beleef het op het water

Op het gebied van watersport heeft Zeeland veel te bieden. Zo is Zeeland bijvoorbeeld een van de populairste duikgebieden van West-Europa. Of wat dacht je van waterskiën, kanoën of bijvoorbeeld kiten op het Veerse meer? Liever ontspannend op ontdekkingstocht? Dat kan met een rondvaart of een dagje sloepvaren!

Meer water

Tropical Zoo

Verkozen tot het leukste uitje van Zeeland!
In de overdekte jungle van het Zeeuwse dorpje Kwadendamme waan je je echt even in de tropen. Tropische planten, bloemen, fladderende vogeltjes, grappige en nieuwschierige aapjes, kleurrijke toekans en kameleons, maar ook slangen en vogelspinnen kom je tegen in deze Zeeuwse mini jungle. Gedurende het vlinderseizoen (ongeveer eind maart/begin april t/m oktober) fladderen de meest prachtige tropische vlinders rond.

Naar de website

Zeg ken jij de mosselman..?

Zeeuws Seafood

Zeeland staat toch wel heel erg bekend om haar heerlijke seafood. Grote sappige kreeften, vers uit de Oosterschelde, mosselen en oesters uit Yerseke, platvis uit de zee....er is erg veel keus. Kom je naar Zeeland, dan is een bezoek aan de oesterputten en mosselbanken zeker de moeite waard.

Meer seafood

Fietsen

De fiets is het ultieme vervoersmiddel om Zeeland te verkennen. Heerlijk op de fiets langs de bloemendijken van Zuid-Beveland of genietend van een moeie fietstocht langs de kust of het Veerse Meer. Er bestaan talloze fietsroutes in Zeeland, maar u kunt ook gebruik maken van het fietsknooppuntensysteem.

Meer over fietsen in Zeeland!
Wij maken gebruik van cookies.