- Hotel Goes

Fietsen

Ontdek Zeeland te fiets en laat u verrassen door de mooie kustlijn, duingebieden, binnenwateren en vele karakteristieke dorpen en stadjes. Op uw eigen fiets of huurt u deze liever bij ons? Geen probleem, alles is mogelijk !

Fietsen in Zeeland

 - Hotel Goes

Bar

Onze bar nodigt u uit voor een heerlijk moment van ontspanning. Geniet van een lekker drankje, hapje of compleet diner aan een van de gezellige tafeltjes in onze bar. Bij lekker weer gaan de deuren naar het terras open en kunt u heerlijk genieten van het stralende zonnetje.

Neem een kijkje in onze bar..

Hotelfaciliteiten

 • Terras - Hotel Goes

  Terras

  Laat u zelf verwennen op ons zonovergoten terras. Lekker genieten in de zon of onder een grote parasol van een hapje en drankje, lunch of diner. Wij verwelkomen u graag !

  Geniet op ons terras !
 • Brasserie - Hotel Goes

  Brasserie

  De unieke ontmoetingsplek! In deze sfeervolle ruimte voelt iedereen zich thuis. Gezellig lunchen met vrienden of een zakelijke afspraak, de brasserie nodigt u graag uit!

  Meer over onze brasserie
 • Bar - Hotel Goes

  Bar

  De perfecte afsluiting van de dag of het begin van een geslaagde avond; Voor een gezellige borrel staan wij voor u klaar in onze comfortabele bar met terras.

  Lekker borrelen, onze bar nodigt u uit !
 • Fietsen - Hotel Goes

  Fietsen

  De fiets is het ultieme vervoersmiddel om Zeeland te verkennen. Heerlijk op de fiets langs de bloemdijken van Zuid-Beveland of genietend van een mooie fietstocht langs de kust of het Veerse Meer.

  Ontdek Zeeland met de fiets
 • Sport - Hotel Goes

  Sport

  Wandelend of fietsend de omgeving verkennen, fitnessen bij Fitland of toch liever een balletje slaan op de golfbaan van de Goese Golf?

  Sportief bezig zijn tijdens uw verblijf
 • Internet - Hotel Goes

  Internet

  Uw mail checken, lekker surfen op het web of nog een heleboel werk te doen? Wij bieden onze gasten gratis internet aan in alle openbare ruimtes en hotelkamers.

  Wifi in Hotel Goes
 • Shuttle - Hotel Goes

  Shuttle Service

  Maak gebruik van onze shuttlebus ! We halen en brengen u graag naar het station, centrum of bij mooi weer bijvoorbeeld lekker naar het strand of Veerse meer.

  Meer over onze shuttle bus
 • Honden - Hotel Goes

  Honden

  Honden zijn van harte welkom in Hotel Goes!

  Bekijk hier de mogelijkheden en regels
 • Shop - Hotel Goes

  Shop

  Winkelen kan uiteraard in het centrum van Goes, maar eigenlijk hoeft u het hotel niet eens uit!

  Shoppen in Hotel Goes