Knooppuntenroutes

Knooppuntenroutes  - Hotel Goes

Fietsend de natuur in

Ontdek de schitterende kust

Lekker uitrusten
aan het water

Er bestaan talloze fietsroutes in Zeeland, maar u kunt ook gebruik maken van het fietsknooppuntensysteem. Een bewegwijzerd netwerk van zorgvuldig geselecteerde fietspaden. Door middel van de knooppunten kunt u makkelijk vooraf uw eigen fietsroute bepalen.

Mosselroute

Vanuit* de hoofdstad van de Zeeuwse mossel: Yerseke, voert deze route door de polder en langs de zuidkust van de Oosterschelde langs een gebied rijk aan maritieme diersoorten en fruitkweek.
Goes wordt aangedaan, evenals de bloesem van Zeeland: Kapelle.
Daarna een laatste oversteek van het Kanaal door Zuid-Beveland om weer terug te keren naar Yerseke waar je bij een van de vele restaurantjes ongetwijfeld een goede pan mosselen kunt bestellen.
(Bron: VVV)
* Het is ook mogelijk om de route te starten en eindigen in Goes, een van de knooppunten uit deze route bevindt zich direct naast ons hotel. Deze route is totaal 48,8 km.
Deze route kunt u gratis verkrijgen bij onze receptie!

Sporen van water

Het landschap in de Zak van Zuid-Beveland is ontstaan in de eeuwenlange strijd tegen het water. Vele dijkjes, heggen, hollebollige landschappen door veenafgravingen en verdronken dorpen. Deze fietstocht* leidt je erlangs.
*De volledige route is 59 km. (Bron: VVV).
U kunt deze fietsroute gratis verkrijgen bij onze receptie.

Bloesem en Fruitroute

Ontdek al fietsend de bloeiende bloesems van de appel- en perenboomgaarden in het voorjaar. In kraampjes langs de kant van de weg fietst u fruittelers tegemoet die hun fruit, aardappelen of andere streekproducten verkopen.
Deze route brengt u in Kapelle, langs uitgestrekte boomgaarden vol fruitbomen, het fruitteeltmuseum in Biezelinge, langs het station van de stoomtrein Goes-Borsele, de Zwaakse Weel met omliggende weilanden en naar Nisse, een van de mooiste dorpen van Zeeland.
Deze route is te koop in ons hotel voor € 1,50.

Rondje met een pontje

Zeg je Zeeland, dan zeg je water.

In de zomermaanden varen er diverse pontjes door de provincie.
Combineer uw fietstocht met een overtocht van één van de pontjes en geniet van zowel zee & land.

Fietshuur

Fiets (7 versnellingen) € 10,00 per dag
E-Bike € 20,00 per dag

U kunt uiteraard uw eigen fiets meebrengen, maar het is ook mogelijk om deze bij ons te huren. Reserveren is gewenst, om teleurstelling te voorkomen.
Voor het reserveren van fietsen neemt u contact op met onze receptie via 0113-315800 of goes@valk.nl 

Fietslabels

Bij aanschaf van een fietsknooppuntenroute in ons hotel, krijgt u een gratis fietslabel. 
Noteer hierop de knooppuntnummers en hang het label vervolgens aan uw stuur. Zo hoeft u niet steeds op de fietsroute te kijken en kunt u optimaal genieten van de route en alle bezienswaardigheden die u onderweg tegen komt.

Fietsenstalling & Oplaadpunt

Wij beschikken over een fietsenstalling die op slot kan, zodat u uw fiets veilig kunt opbergen. Tevens is er een oplaadpunt aanwezig, waar u uw elektrische fiets kunt laten opladen, terwijl u lekker van een drankje geniet op ons terras!