- Hotel Goes

Veelzijdig Zeeland

Ontdek het veelzijdige Zeeland! Hier is genoeg te zien en te doen, u kunt er bijvoorbeeld lekker op uit trekken met de fiets, genieten van een rondvaart of wat dacht u van een dagje lekker vertoeven op het strand?

Erop uit.. !

 - Hotel Goes

Goes

Goes heeft veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur. Goes is de derde monumentenstad van Zeeland met een beschermd stadsgezicht en 238 rijksmonumenten.

Beleef Goes

Activiteiten in Zeeland

 • Oesterputten en mosselbanken - Hotel Goes

  Oesterputten en mosselbanken

  Grote sappige kreeften, vers uit de Oosterschelde, mosselen en oesters uit Yerseke, platvis uit de zee....er is erg veel keus. Kom je naar Zeeland, dan is een bezoek aan de oesterputten en mosselbanken zeker de moeite waard.

  Meer over het Zeeuwse seafood
 • Goes - Hotel Goes

  Goes

  Goes is het winkelhart van Zuid-Beveland met zijn historische winkelpanden en beschikt tevens over een grote markt met gezellige cafés en terrassen. Juist lekker relaxen en ontspannen? Dan is Wellness Goes een echte aanrader. Maar er is nog veel meer te doen in Goes, wat dacht u van een ritje naar het verleden in de stoomtrein of een balletje slaan op de Goese Golf?

  .. ontdek Goes!
 • Fietsen - Hotel Goes

  Fietsen

  De fiets is het ultieme vervoersmiddel om Zeeland te verkennen. Heerlijk op de fiets langs de bloemdijken van Zuid-Beveland of genietend van een mooie fietstocht langs de kust of het Veerse Meer.

  Ontdek Zeeland met de fiets
 • Neeltje Jans - Hotel Goes

  Neeltje Jans

  Kom naar Zeeland, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Op slechts een half uur afstand van ons hotel.

  Meer over de deltawerken
 • %Water% - Hotel Goes

  Watersport en rondvaarten

  Op het gebied van watersport heeft Zeeland veel te bieden. Zo is Zeeland bijvoorbeeld een van de populairste duikgebieden van West-Europa. Of wat dacht je van waterskiën, kanoën of bijvoorbeeld kiten op het Veerse meer? Liever ontspannend op ontdekkingstocht? Dat kan met een rondvaart of een dagje sloepvaren!

  Meer water
 • Strand - Hotel Goes

  Zeeuwse Stranden

  Zomers is het heerlijk vertoeven op de goudgele en brede stranden in Zeeland. De stranden zijn prima toegankelijk, behoren tot de schoonste van Nederland en hebben de meeste zonuren.

  Meer over de Zeeuwse stranden